Dodaj do ulubionych

Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz...

26.08.07, 18:50
Poszukuję wróżki, a moze lepiej jasnowidza. Jestem na rozdrożu i nie
wiem, co mam robić. Proszę o informacje - chodzi mi o taką osobę,
która nie zaszokuje mnie ceną. Nie stać mnie na drogie wizyty.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.07, 23:31
      moge ci polecic wrozke Gosie os Piastoskie mam tez numer komorki
      napewno ci pomoze i przystepna cena napisz
      • christeller Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 27.08.07, 12:16
        Oczywiście, możesz podać kontakt na maila gazetowego. Napisz też,
        ile bierze. A wiesz, czy komuś pomogła? Może tobie?
        • Gość: gosc Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 12:46
          bieze 60 zł a to jest jej numer 501407575 korzystam z jej wrozb od
          jakiegos czasu i nie narzekam nieraz sie z nia nie zgadzam a za
          jakis czas widze ze miala racje powodzenia
          • Gość: gosc Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:53
            ciekawa jestem czy bedziesz zadowolona z wrozby pani gosi
          • Gość: gosć Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.sdl.vectranet.pl 06.03.08, 14:55
            przedzwoniłem...nawet nie zrozumiala pytania...czy ta pani jest
            polka?...bo tak mówi dziwnie "zacjonga" :))
            • Gość: gosc Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 20:13
              Tak ta Pani jest Polka jeszcze nie zmienia obywatelstwa
          • Gość: anika Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 13.12.08, 00:04

ja bylam wczoraj u wrozki Gosi powiem szczerze wydaje mi sie to
            bardzo naciagane...choc nie ukrywam ze zyczylabym sobie zeby sie
            spełnilo. czesc sie zgadzala ale co z przyszloscia zobaczymy
            • agaagnes Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 30.01.09, 19:59
              popieram bylam dwa razy i NIC sie nie spelnilo
      • Gość: Marta Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 16:22
        Witam czy mogłabyś mi podac kontakt do tej pani ?
        te_sekam@hotmail.com
        Bede bardzo wdzięczna
      • Gość: niezadowolony Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: 89.108.200.* 04.12.08, 17:00
        Nie polecam - osoba bardzo niemiła, miałem wrażenie, że chodzi jej tylko o moje
        pieniądze, dodatkowo: "nikt nie potrafi wróżyć z kart tak jak ona..."
        • Gość: czary-mary.blogspo czary-mary.blogspot.com IP: *.xdsl.centertel.pl 05.12.08, 15:54
          Witam!
          W internecie jest poświęcone wiele miejsca na strony, związane z tarotem, wróżbiarstwem,

uzdrowicielstwem, i innymi praktykami związanymi z parapsychologia. Wiele osób korzysta z usług
          ludzi umieszczające reklamy na takich stronach. Jakże częste są nasze rozczarowania, po odbyciu

wizyty u takiej osoby, okazuje się że nie wniosłą ona w nsze życie nic nowego, i nie ma zielonego
          pojęcia na dany temat. A my marnujemy tylko nasz czas oraz pieniadze na takich "szkodników".

Dlatego też postanowiłem stworzyc blog, na którym znalazłby sie spis osób świadczących, takie

usługi, na którym można by było wyrazić własną opinie, potwierdzoną konkretnymi argumentami

na temat danej osoby. Ma to na celu przedewszystkim, ochrone nas, przed oszustami i

jednoczesne okazanie wdzieczności, tym którzy na to zasługują. Ale żeby to było możliwe,

potrzebuje waszej pomocy. Konkretnie prosze o przesłanie informacji (na adres podany niżej), o

takich osobach, (imię, nazwisko, adres, nr kontaktowy, miejsce świadczenia usługi. oraz

specjalność którą się zajmuje,), oraz na początek, opini na temat danej osoby. Chciałbym zebrać

te informacje w jednym miejscu, aby były wiarogodne i dostępne dla wszystkich, aby każdy mógł z

nich korzystać. Będe bardzo wdzięczny za wszelką pomoc.

Zgłoszenia: blogczary@gmail.com

Adres blogu: czary-mary.blogspot.com
      • Gość: ilann Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 17.01.09, 12:53
        byłam u tej waryjatki beczala przez tel.sama musi isc do wrozki albo
        do lekarza lepsza jest ta ze stareo rynku
      • Gość: ritter Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 17.01.09, 13:03
        TA WROZKA TYLKO MIESZA W GLOWIE MIAŁAS RACE CHODZI JEJ TYLKO O
        PIENIADZE JEST JAKA JEST NAPEWNO NIE DOBRA KTOS STARA SIE ROBIC JEJ
        REKLAME ALE NAJPIERW NIECH TROCHE POPRACUJE NAD JEJ WIZERUNKIEM.
      • Gość: ad Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 22:49
        hej . moglbys /moglabys mi podac nr do wrozki Gosi ?
        Pozdrawiam moj mail ada_dan@ymail.com
      • Gość: gosc Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.12, 18:00
        rozmawialem przez skype z wrozka agniruną, nie jest z Poznania, ale polecam,
        wygooglowac mozna
    • Gość: lilian Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:57
      Pani Beata Wejman jest jasnowidzem przyjmuje na ul.Nowiny 100 zł za
      wizyte
      • kasiaglanc1 Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 09.09.07, 21:14
        Byłaś u niej i co jest dobra?
        • Gość: asia Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 21.09.10, 00:34
          ja dzis bylam u wrozki Izy to dziewczyna ktora od niedawna mieszka w Poznaniu wczesniej pracowała w stolicy....WRÓŻKA IZA Z POZNANIA JEST NIESAMOWITA.....wychodzisz zmieniony i pełen energii....wszystko Ci łatwo i prosto wytłumaczy...odpowie na każde pytanie.....jest JASNOWIDZEM i to co mówi powoduje, że masz aż ciarki na plecach...sprawdzalnośc w 100 procentach.....wiem, ze przyjezdzaja do niej osoby z zagranicy przede mna byla babka z francji.....idz i zobacz polecam...jak powiesz ze nie masz kasy to spokojnie wynegocjujesz cene to normalna dziewczyna ..kontak do niej mail: iza.wrozka@wp.pl telefon: 511-32-78-59
          • Gość: ahak Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 16:00
            Skorzystał ktoś z tej Izy??
    • kasiaglanc1 Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 09.09.07, 21:11
      JA jestem umówiona w poznaniu z jasnowidzem.Zobaczymy,ponoć jest
      dobry
      • Gość: lidka Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 23:54
        a długo trzeba czekac?na taką wizyte i napisz jakie wrazenia
        • kasiaglanc1 Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 13.09.07, 19:59
          Byłam super kobieta.JESTEM ZACHWYCONA.POLECAM WSZYSTKIM.CZEKAŁAM
          NIECAŁY TYDZIEN
          • Gość: agaagu do kasiglanc1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 20:45
            czesc kasiaglanc1,gdzie przyjmuje ta Pani.I jaki jest koszt
            spotkania z nia. Ile trwa takie spotkanie?Jak w ogole to
            wyglada.Stawia karty, patrzy w oczy i wszystko wie...Nigdy nie bylam
            u jasnowiadza. Napisz cos wiecej.Przyslij prosze namiary na nia:
            agaagu@gazeta.pl
            • Gość: lidka Re: do kasiglanc1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:44
              ja tez bym chciala wiedziec na czym to plega
            • kasiaglanc1 Re: do kasiglanc1 13.10.07, 21:48
              Przyjmuje w Poznaniu na ul.nowina 36, bieże 100 za 45 min
              • Gość: Agnieszka Re: do kasiglanc1 IP: *.icpnet.pl 03.04.08, 13:48
                Kasiu,czy masz może nr kom. lub maila do tego jasnowidza?

Będę wdzięczna za pomoc.

aga21c@interia.pl
          • gwaga Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 17.09.07, 17:41
            Witam proisze o jakieś namairy na ta osobe mój e-mail gwaga@gazeta.pl
            • draola Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 28.09.07, 16:06
              Witam,
              Również poszukuje sprawdzonej wróżki w Poznaniu. Byłam już kiedys u jednej mówiła mało konkretnie i nic sie nie sprawdziło. Przyjmowała w okolicach Zwierzynieckiej.
              • Gość: lidka Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:31
                polecam Pani Małgosia os Piastoskie koszt 60 zł telefon 501407575
                pozdrawiam
                • Gość: michalina Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 17:22
                  rzeczywiscie Pani Gosia jest niezla. Bylam u niej.Tylko trzeba sie
                  odpowiednio nastawic, bo przezylam szok wchodzac do jej domu... Kto
                  byl u niej, to wie o czym mowie.
                  • Gość: lidka Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 17:41
                    zgadzam sie z Toba ale było gorzej pozdrawiam
                    • Gość: riwa Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.09.07, 13:40
                      Polecam tez Tomasza Weinerta. Wrozyl moim tesciom trzy lata temu
                      I wszystko sie sprawdzilo. Namiary mozna znalesc na jego stronie
                      "Cyfroastrologia".Pozdrawiam
            • dargotka Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 04.11.10, 18:44
              A ja byłam dziś u wróżki Izy i muszę powiedzieć, że jest rewelacyjna ! Powiedziała mi takie rzeczy z mojej przeszłości że jestem zdumiona.Wszystko się zgadzało ja mogłam tylko potakiwać;) Miła i ciepła osoba serdecznie polecam ;)
          • Gość: basia Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.08, 14:30
            Wróżka Aurelia odpowiada w ciagu 24 godzin i to zawsze:) Mozesz do niej pisac o
            kazdej poze a ona zawsze ma dla ciebie czas! po prostu super dobra i wspaniala
            kobieta! najlepsza ppomoc jaka mam:)
            • Gość: rozala Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.centertel.pl 16.04.08, 13:04
              hello ..moge prosic do tej kobietki adres lub tel?z gory bardzo
              dziekuje rozala999@wp.pl
          • Gość: majka Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.09, 22:45
            gdzie bylas u tej pani moglabys podac namiary ? i ile bierze za
            wizyte?
          • Gość: gość Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 16:48
            Proszę o kontakt do tej pani na maila jgaska1@wp.pl
            Dziękuję
    • pati-55555 Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 30.09.07, 23:34
      Witam.Podaję namiary na niezwykłą tarocistkę.Wróżbę zamawiasz przez internet,
      koszt 35 zł.
      Jest super
      barbara@wrozka.org.pl
      • Gość: lidka Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 09:42
        a jaka sprawdzalnosc???bo ja kozystałam z paru takich porad przez
        telefon itp. i nie mam jak to byc osobiscie u wrozki pozdrawiam
        • Gość: pati-555 Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: 83.168.75.* 08.10.07, 13:29
          wysoka sprawdzalność, naprawdę11111
        • Gość: pati-555 Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: 83.168.75.* 09.10.07, 06:10
          sprawdzalnośc taka że wszystko mi pasuje i nie mówi mi jakichś niesamowitych rzeczy
          • Gość: Adam Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.08, 17:17
            Ja wam powróżę za 10zł. :)))
            • Gość: gosc Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 11:09
              a jakies namiary na Pana
        • Gość: tola Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.08, 14:33
          Wróżka Aurelia jak narazie zawsze mi dobrze radzila, a jej worzby zawsze sie
          sprawdzaly:) I ona tez udziela porad przez email!
          naprawde wspaniala dobra i ciepla kobieta:)
      • Gość: baska Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.08, 14:31
        To ja porponuje tym razem Wróżka Aurelie!

Wróżka Aurelia jest najlepsza!

anielewicz@o2.pl - to jej adres!
    • Gość: baska Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.08, 14:29
      Wróżka Aurelia jest najlepsza! Ona pomogła mi juz wiele razy wiec pewnie i tobie
      pomoze:)
    • alka.4132 Polecam Pania Marie Bucardi 17.04.08, 22:01
      ze szczerego serca polecam Pania Marie. jej strone mozna znalezc w
      internecie lub na Allegro.
    • Gość: Annza Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.gprs.plus.pl 11.09.08, 09:21
      Polecam wróżkę Halinkę z Kasprzaka, rewelacyjna, wszystko się
      sprawdza, dzwńcie pod numer 061 8668 728
      • Gość: mill Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.net.perfekt.pl 12.12.08, 19:01
        a ja polecam Pana Teodora z Jeżyc Bardzo mily pan i mowi tylko prawde
        • Gość: gosc Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 11:41
          Powiedz cos wiecej o tym Panu. Gdzie przyjmuje,ile trwa spotkanie,
          ile kosztuje,z jakich kart wrozy, w jakim jest wieku i jakis kontakt
          do niego
    • Gość: Ania Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 19:59
      Ja byłam ostatnio u wróżki Halszki i jestem pod wielkim wrażeniem.
      Długo zastanawiałam się do kogo by się wybrać, bo wybór jest duży.
      Przeszłość i teraźniejszość zgadzała się całkowicie, przyszłość zobaczymy :)
      naprawdę polecam, wróżka do tego jest bardzo sympatyczna i mądra, aż mi się nie
      chciało od niej wychodzić
      • magusal Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 14.12.08, 21:52
        a podasz mi prosze kontakt do p.Halszki?
        magpl@magpol.eu
        • Gość: Ania Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 10:51
          Cos z mailem pokręciłas, chyba że na gazetowego mam wysłać?
          • magusal Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 15.12.08, 11:09
            Może być gazetowy. Rzeczywiscie polknęłam o :)
      • Gość: poszukiwaczka Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 22:06
        poprosze o kontakt do p. Halszki na maila : strawberry25@o2.pl bede
        baardzo wdzięczna;))))
        • magusal Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 16.12.08, 19:13
          znalazlam strone internetową
          www.halszka.ovh.org/index.html
          • Gość: terry Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.ip.netia.com.pl 18.12.08, 15:51
            Byłaś u tej wróżki? Jak było? Sprawdziło się coś? Przeszłość się zgadzała?
            • Gość: ilann Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 17.01.09, 13:11
              JAKAS CHORA OSOBA BYŁA NORMALNA A PO CHWILI KTOS ZADZWONIŁI JAKBY JA
              POWALIŁO NA GŁOWE BECZALA ,JAK SKONCZYLA DALEJ GADAŁA TE BZDURY I
              PLACISZ 80 ZL OSZUSTKA.
          • Gość: ania 1984 Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.sarmacka.net 11.08.09, 17:01
            sylwia rondo rataje słyszałam ze jest świetna?czy ktoś był?
        • Gość: gość Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: 193.120.116.* 25.01.09, 00:00
          a czy ktoś wie coś na temat wrÓżki Wandy z Mickiewicza? Jaka on jaet
          i czy to co mówi sie sprawdza?
          • Gość: gaga Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 00:24
            chodzi ci o magiczne skarby wrozki wandy cos takiego?
            • Gość: gosc Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: 193.120.116.* 25.01.09, 23:36
              Tak, dokladnie chodzi mi o magiczne skarby wrozki Wandy
              • Gość: gosc Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:31
                skarby wandy... nie polecam. naopowiadala stek bzdur nic a nic sie
                nie zgadzalo ani terazniejszosc ani przeszlosc przyszlosc tez nie.
                nawet opis mojej osoby. zdecydowanie NIE
          • kala_t Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 27.01.09, 19:02
            nie polecam. bylam jakies 3 lata temu. zero konkretow, troche bzdur.
            usłyszałam o swoim facecie ze ma konflikt z prawem i jkaies dziecko
            na boku.. moze idealem nie jest :) ale jak na prostego, zwyczjnego
            studenta ktorego znam od 6 lat to troche przesadziła:)
            • swietliste.anioly Praca z Aniolami, Karty Anielskie - zapraszam 16.03.09, 22:52
              Jeśli jesteś zainteresowany/a nawiązaniem kontaktu ze swoim Aniołem Stróżem (
              Przewodnikiem Duchowym ) , chętnie Ci w tym pomogę.
              Posługuję się kilkoma taliami Kart Anielskich, które są pomostem łączącym nasz
              świat materialny ze światem duchowym.
              Karty Anielskie odpowiadają na pytania, pomagają znaleźć wyjście z trudnej
              sytuacji, uczą jak być lepszą osobą, dają nadzieję i radość. Za pomocą kart
              anielskich, Twoi Aniołowie udzielą Ci cennych wskazówek, przekażą ważne wiadomości.
              Nauczę Cię jak na co dzień możesz pracować z energiami anielskimi, byś był/a w
              pełni szczęśliwym człowiekiem poprzez afirmacje, modlitwy i medytacje z tymi
              świetlistymi istotami.
              Cuda zdarzają się codziennie :)

Zapraszam:

swietliste.anioly@gmail.com

nr tel.: 723143034
              • Gość: zawiedziona wróżka Wanda i tomasz Weinert IP: *.icpnet.pl 26.07.09, 10:23
                NIE POLECAM!!!
                nasłuchałam sie steku bzdur. wrozka wanda to bajkopisarka, a wroz tomek wykresla
                sobie horoskop w programie astrolog i nie potrafi tak naprawde z niego
                korzystac. sama mam ten program i niczego nowego sie od niego nie dowiedzialam.
                poza tym wiele rzeczy sie nie zgadzalo
          • agaagnes Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 28.11.10, 01:01
            totalan sciema nic sie nie sorawdzilo a bylo tam dawno temu
    • e.l.k.a Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 27.07.09, 02:10
      wróżka Halszka jest dobra. Może Cię przyjmie, zadzwoń zapytaj.
      Stronę masz w internecie.
      • Gość: Maria Szukam prawdziwej wróżki, wróżbity lub jasnowidza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 10:27
        Sprawdziłam te osoby i nadal szukam prawdziwej wróżki z Poznania lub okolic.
        Zauważyłam, że na tym forum "siedzą" prawie same wróżki a autentycznych klientów
        jest niewielu i tych właśnie proszę o wypowiedź.
        Czy jest w Poznaniu osoba, która ma prawdziwy dar wróżenia?
        • Gość: beti Re: Szukam prawdziwej wróżki, wróżbity lub jasnow IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.09.09, 14:44
          mozesz do mnie napisac z ktorych juz korzystałas w Pń ,ja tez uwazam ze nie ma
          na tyle sprawdzalnej wrozki, ktorą mozna by polecic
          beeti@onet.eu
      • Gość: wiciak tomek Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: 88.198.6.* 16.09.09, 21:26
        Popieram e.l.k.e dobrze Pani Halszka wróży, jestem też zadowolony.
        • Gość: karolina Re: Wróżka - Poznań! Halszka IP: *.icpnet.pl 27.09.09, 00:29
          ja też sie przyłączam - z tych, które dotąd odwiedziłam ta mi najbardziej
          odpowiada. dużo powiedziała o przeszłości - prawdy.
          • nibylandia.1 Re: Wróżka - Poznań! Halszka 03.12.09, 00:49

witam, proszę bardzo o pomoc w znalezieniu wróżki, jestem w strasznej sytuacji
            życiowej, będę niezmiernie wdzięczna o kontakt do jakiejś wróżki która mi dobrze
            poradzi a przy okazji jest sprawdzona, bo prawdopodobnie wydam na nią ostatnie
            pieniądze.. informację proszę na e-maila gazetowego. z góry dziekuję
            • Gość: meg Re: Wróżka - Poznań! Halszka IP: *.icpnet.pl 31.12.09, 23:26
              Aurelia 61 8524043, jezeli jeszcze potrzebna... szczerze polecam,
              zycze powodzenia
            • Gość: gość Re: Wróżka - Poznań! Halszka IP: *.146.225.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.01.10, 22:22
              Nie znam
            • Gość: Aga Re: Wróżka - Poznań! Halszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 09:17

Był niedawno taki post w którym ktoś opisywał wrażenia po wizycie u Małgosi oraz
              pani Felicji, która wróży z kart cygańskich.
              Niestety post nie wiadomo z jakich przyczyn został usunięty.
              Czy ktoś dysponuje może telefonem do pani Felicji z Dębca?

dziękuję i pozdrawiam
              • Gość: Angel Re: Wróżka - Poznań! Halszka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.10, 12:58
                Ja też przyłączam się do prośby o tel.do p. Felicji, jak ktoś
                posiada, to proszę podać jak najszybciej...
                Pozdrawiam!
                • Gość: ja Re: Wróżka - Poznań! Halszka IP: *.173.29.178.tesatnet.pl 17.01.10, 18:27
                  bardzo prosze o61301366
        • Gość: Łucja Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.vps.virtuo.it 02.02.10, 09:01
          Pani Halszka jest the best!
    • Gość: asia Re: Wróżka - Poznań polecam IP: *.173.15.186.tesatnet.pl 18.01.10, 20:27
      kochani do wrózki chodze ok 5 lat polecam PANI HANIA 693413148
      POLECAM . BYŁAM U MARII, HALSZKI, WANDY sciema . Pani Hania super
      • Gość: sonia Re: Wróżka - Poznań polecam IP: *.173.15.186.tesatnet.pl 18.01.10, 20:28
        a moze ktos zna namiar na PANIA ANTONOWICZ jasnowidz w pOZNANIU
        • Gość: mm Re: Wróżka - Poznań polecam IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.10, 10:12
          Jeszcze jest Beata Wejman-doradca duchowy
          • natasza86_4 Re: Wróżka - Poznań polecam 19.01.10, 14:53
            Witam mam pytanie bylam już u 4 wrózek i po krótce opisze
            1. celina (2 razy) super pani sprawdzilo się w 80 proc. to co mowila
            niestety ta pani już nie żyje widziala wszystko z mojej przeszlosci
            terazniejszosci i przyszlosci jak sie okazalo.
            2. wrózka wanda masakra wogle nie polecam nic nie bylo prawda malo
            tego twierdzila ze mam ojca a on nie żył już.
            3. wróżka hanka z mylnej tak samo jak pozycja nr. dwa nic mi sie nie
            sprawdzilo przyszlosc, przeszłosc, terazniejszośc pozatym jakiś
            horoskop miala wydrukowany z programu astrologicznego czy cos
            ogolnie nie polecam
            4. wrózka małgosia piastowskie taka sobie zakrecona babka ale
            sympatyczna sprawiala wrazenie ze zalezy jej na osobie dawala porady
            tylko jak juz ktos napisal jak sie do niej idzie trzeba sie nastawic
            (kto byl wie o co chodzi) ale jesli chodzi o wrozbe jedyne co sie
            sprawdzilo to w 50 procentach przeszłośc.
            Ostatnio na forach natknełam sie na wrózke danke i
            bioenergoterapełte jasnowidza Beata Wejman i sie zastanawiam czy sie
            do ktorejs z tych pań nie wybrac czy mogłby ktos cos szerzej napisac
            cos na ten temat lub ew. polecic jakąś inna osobe wrózbite,
            tarociste, jasnowidza ect.
            • Gość: xx Re: Wróżka - Poznań polecam IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.10, 10:25
              Czytałam artykuł o pani Małgosi Fałowskiej z Poznania-potrafi
              przepowiedzieć przyszłość za pomocą wizji.Ktoś u Niej był???
              • Gość: AGATA Re: Wróżka - Poznań polecam IP: *.ip.netia.com.pl 26.01.10, 20:18
                Ok. pół roku temu wróżyłam sobie u Jasnowidz Nadzieji jest naprawdę bardzo dobra. Ale bardzo trudno jest się do niej dodzwonić-bo jest to starsza kobieta i schorowana.
                • Gość: :) Re: Wróżka - Poznań polecam IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.10, 11:23
                  Nie wiem czy taka schorowana ja korzystałam rok temu i była
                  zdrowa.Ale fakt jest ona nadzwyczajna.Daje Nadzieję...
                  • Gość: autor Re: Wróżka - Beznadziejna IP: *.ip.netia.com.pl 30.01.10, 10:37

Kolejna nachalna reklama synka, który zgarnia pieniądze naiwnych
                    ludzi, którzy dają się nabrać na Panią Nadzieję.

Ona nie daje nadziei – jest beznadziejna!
                    • Gość: ta Re: Wróżka - Beznadziejna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.10, 20:24
                      Gówno prawda-dla mnie jest rewelacyjna.Sprawdziło mi się prawie
                      wszystko.A że Tobie nie dała Nadziei to trudno.Twój problem.
                • 1skorpionica Re: Wróżka - Poznań polecam 29.12.12, 05:10
                  polecam wróżkę Renę z Poznania
      • Gość: Pani X Re: Wróżka - Poznań polecam IP: 46.112.224.* 05.11.10, 11:14
        Hanka to dopiero ścimniaczka! nic mi sie nie sprawdziło NIC. Nie polecam!
        • Gość: mk Re: Wróżka - Poznań polecam IP: *.173.27.130.tesatnet.pl 05.11.10, 20:38
          popieram hanka jest wrecz bezczelna
    • Gość: ja mary Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.173.29.178.tesatnet.pl 30.01.10, 20:29
      a gdzie przyjmuje pani nadzieja
      • ela.1974 Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 01.02.10, 19:36
        polecam Bertę, byłam i sprawdziło się.
        www.goldenline.pl/berta-rogus
        • Gość: Ona Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.tktelekom.pl 27.01.13, 22:25
          Nie polecam Berty !!! Jak najdalej od tej naciagaczki !! Wiecej wypytuje potem do tego dopasowuje karty ! Byłam u innych wrozek i widzę różnice . Jeszcze raz nie polecam !
      • Gość: cc Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.10, 09:26
        Jest watek o Nadzei na forum poszukaj Nadzieja S.
        • Gość: bambi30 Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 15:42
          Skorzystałam z pomocy jasnowidzki pani Małgosi Falkowskiej.Pomaga
          też na odległość o ile może-ze zdjęcia.Jesli ktoś chce namiary to
          proszę napisać do mnie: bambi30@o2.pl
          • Gość: W. Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 22:03
            Wróżka Gosia: 501407575
            Wybralam sie do niej pod wplywem impulsu, z ciekawosci. Nr znalazlam na tym
            forum. Bylam w szoku, uslyszalam o sobie cala prawde, mimo ze podalam jej tylko
            znak zodiaku i stan cywilny, wszystko na temat mojej rodziny bylo zgodne z
            prawda, mowila o konkretnych zdarzeniach, miastach, osobach, a to rzeczywiscie
            jest realne, na pewno nie miala kontaktu wczesniej z nikim z osob mi bliskich,
            trudno mi bylo uwierzyc w to o czym mowila, ale poszlam z kuzynka, weszlysmy
            osobno, i okazalo sie ze wszystko co ona uslyszala rowniez bylo jak najbardziej
            prawdziwie, trafila w osoby, ktore zna, w charakter, konflikty... i nie mowila
            w samych superlatywach, zeby bylo kolorowo, tylko o wszystkich problemach jakie
            mnie czekaja tez. Ja sama zapytalam o moje siostry i ich przyszlosc niedaleko,
            moja siostra ma zamiar tez sie wybrac (ja nie podalam swojego imienia i
            nazwiska) jezeli mojej siostrze powie to, co mi, bedzie to niepodwazalny dowod
            na to ze mowila prawde. Seans kosztuje 100zl, ja bylam poltorej godziny i nie
            zaluje.
            • kossmiczny Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 14.03.10, 16:44
              Pani Gosiu proszę nie pisać więcej ściem. Ja byłam u Pani i nic się nie
              sprawdziło. Nie jest Pani wróżką i już!Heh, to jest śmieszne Gosia i od razu
              nr....haha, naiwny tylko się skusi. Jest Pani kiepska i prędzej świnia zobaczy
              niebo niż pani coś trafnie wywróży.
              • agaagnes Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 28.11.10, 00:58
                zgadzam sie nic sie nie sprawdza a bylam dwa razy
            • Gość: kalinka Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.tktelekom.pl 24.03.10, 12:50
              Hej, a ja wróżyłam sobie u Pani Aurelii z Poznania. To było jakieś pół roku temu
              i naprawdę bardzo wiele rzeczy się sprawdziło i naprawdę mi pomogła. Wróżba nie
              była wcale taka droga jak piszecie. I wiem, że ta Pani wróży też przez internet.
              Tylko proszę nie piszcie, ze pewnie to ja nią jestem, bo to naprawdę głupie.
              • Gość: kalinka Pani Aurelia z Poznania IP: *.tktelekom.pl 24.03.10, 12:52
                Hej,
                a ja wróżyłam sobie u Pani Aurelii z Poznania. To było jakieś pół roku temu i
                naprawdę bardzo wiele rzeczy się sprawdziło i naprawdę mi pomogła. Wróżba
                niebyła wcale taka droga jak piszecie. I wiem, że ta Pani wróży też przez
                internet.Tylko proszę nie piszcie, ze pewnie to ja nią jestem, bo to naprawdę
                głupie.
                • Gość: gosc Re: Pani Aurelia z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 14:38
                  czytałam o tej Aurelii
                  forum.gazeta.pl/forum/w,468,85882231,86060823,Re_Wrozka_Aurelia_banshee6666.html
            • Gość: monika Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: 95.108.53.* 12.06.10, 23:16
              podaj mi namiary do tej wróżki na e-mail monia6599@wp.pl
      • she33bb Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 24.01.12, 20:45
        Jeśli chodzi o "jasnowidz" Nadziei to całkowita strata pieniędzy 250zł za stek bzdur, to nawet nie była porada psychologiczna tylko totalne bzdury. Szkoda czasu, to najlepszy przykład naciągania ludzi na kasę..
    • Gość: aga Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 15.06.10, 19:03
      POLECAM WRÓŻKE IZE, DZIEWCZYNA STAWIA KARTY TAROTA POMAGA SOBIE NUMEROLOGIA I CHYBA JEST JASNOWIDZEM....W MOIM PRZYPADKU NIE POMYLIŁA SIĘ W OGÓLE I PODOBNIE BYŁO Z MOIMI KOLEZANKAMI. TRAFIŁAM DO NIEJ PRZYPADKIEM, BO DZIEWCZYNA MIESZKA W POZNAIU OD NIE DAWNA....NA PRAWDE WARTO SKORZYSTAC Z JEJ POMOCY
      • Gość: kinia Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 06.05.11, 20:57
        Polecam szczerze Panią Beatę Wejman 601246969 i Beatkę www.goldenline.pl/beata-slusarek
    • Gość: qlmax Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 01.07.10, 15:28
      Większość z osób na tym forum to pseudo MAGICY. Nie widziałem i nie byłem u
      porządnej wróżki. (choć byłem już z 5 razy) Lubię jak ktoś łechci moje ego i
      tyle. Ale jak ktoś uczciwy mi poda adres do dobrego jasnowidza w Poznaniu to
      będzie super. Ja znam Panią AGNIESZKA RYŚ i zajmuje się numerologią (książki i
      wiedza naukowa) coś na zasadzie horoskopu. Ale to co potrafi powiedzieć dobry
      numerolog jest o 100kroć lepsze niż jakaś osoba co ma wizję, że widzi... Pzdr.
      wszystkich z tego forum. Byłem u jasnowidza kiedy zgubił mi się pies.
      Powiedział, że się sam znajdzie. Po miesiącu lub dwóch dzwoni kobieta, że
      znalazła dalmatyńczyka błąkał się po ul. Głogowskiej. (jak to możliwe, że nikt
      go nie przejechał to chyba cud bo on miał tylko 6miesięcy). Ktoś coś doda ....
      • kossmiczny Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 26.07.10, 12:39
        Masz racje. Ludzie chcą usłyszeć, że jest ok i jacy są wspaniali i jak wspaniale
        będzie. Konkretów zero...
    • Gość: chłopak Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 28.07.10, 19:54
      podejdz do wrozki Izy w takich skrajnych sytuacjach placisz około 50złotych -
      tylko powedz jej ze nie stac cie bo masz trudba sytuacje finanswoa, dziewczyna
      ejst wrozka, zna sie na numerologii i jest jasnowidzem sprawdza sie wszystko :)
      jej tel.: 511-32-78-59
      • Gość: Renata Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.broker.com.pl 11.08.10, 23:52
        Proszę sobie przejechać topik z góry na dół, i zwrócić uwagę na powtarzające się
        IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tak bardzo zachwala wróżkę Gosię, a jednocześnie
        się pyta o wrażenia, o namiary do niej:) DOBRA reklama pani GOSIU hahhha

Pseudo wróżka IZA której numer w necie jest na każdej stronie z ogłoszeniami:) a
        podobno dobry towar się nie reklamuje:)
        zwróćcie uwagę na adres IP IP: *.icpnet.pl w tym topiku....:) zachwala siebie
        równo:)
    • Gość: blanka Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: 78.8.211.* 03.09.10, 15:37
      Ja wiem, że przez internet to głupio, ale czasami nie ma się wyboru. Ja mieszkam
      w małym miescie i nie ma tu nikogo zajmującego się natorem. Proponuje
      www.onlinetarot.pl - bardzo miła Pani, ja korzystałam, zapłaciłam 45 zł, a
      wróżba po kilku miesiącach się prawie cała sprawdziła!
    • Gość: taa Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.10, 19:04
      IP cały czas to samo tę Izę reklamuje tylko imiona zmienia raz na męskie raz na damskie..żałosne naprawdę haha
    • Gość: Mażena Gżegrzułka hej a gdzie są dobre wruszki w Posnaniu ?wie kto? IP: *.centertel.pl 02.04.11, 10:10
      i takie tanie terz,rzebym zaraz z kżesła nie spadnąła,jaką cenę mi wywalicie .Bym poszedła do wruszki ,jak drogo nie bendzie.Mam dórzo problemuf i by ktoś mi mósiał pomuc.Barco proszę waz o telefony do niej ,cobym szypko iżć tam mogła.Dzienkuje z gury.Mażena Gżegrzułka
    • Gość: ada Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 11.06.11, 10:05
      Polecam Panią Beatę Wejman 601246969 i Beatkę www.goldenline.pl/beata-slusarek
      • Gość: aaa Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.11, 23:30
        a ja nie polecam....nie sprawdza się.
    • Gość: aaa Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.11, 18:55
      Ciekawe czy obie Beaty wiedzą, że Je tak reklamujesz.Byłam 2 razy u Beaty Wajman i nic mi się nie sprawdziło.A bardzo wierzyłam,że się sprawdzi bo Ona ma moc....i przekazy z Góry. Ale niestety tak się nie stało, a minęły już 4 lata od pierwszej wizyty u Niej.
    • Gość: Kamila wróżka IP: *.icpnet.pl 02.07.11, 09:50
      ja bylam u wróżki Renaty, nr tel. 723-383-821. Wszystko się sprawdziło, aczkolwiek wróżka taka trochę dziwna...
    • Gość: szer Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.icpnet.pl 20.08.11, 12:38
      znam swietna wrozke!!! bylam u niej kilka razy i wszystko mi sie sprawdzilo :) to jest najlepsza wrozka w polsce ludzie do niej przyjezdzaja z calego swiata ... wrozka kiara.pl bierze 150 zl ale jak ja ktos poprosi to wtedy robi duza znizke :)jej numer 501468667.
      • Gość: kaska Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.pl 14.11.11, 01:52
        Ja u niej byłam i tak sobie. Sprawdzało się, ale nie wiedziałam co zrobić dalej z problemami. Ostatnio robiłam u wróżki Izy portret energetyczny z numerologia. Dla mnie super, pomogło mi zrozumieć kilka rzeczy i troche ruszyc do przodu Robiłam to mailow: i.wrozka@wp.pl
    • Gość: IZAWROZKA Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.promax.media.pl 21.08.11, 19:17
      ZAPRASZAM DO SIEBIE NA GG.36845911 CENA 50 ZŁ. ZA USŁUGE...NIE WAŻNE CZY TEL.CZY PRZEZ MAILA .. I CZAS NIE MA ZNACZENIA..
      • Gość: Basia Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.mofnet.gov.pl 22.08.11, 12:18
        Proszę podaj adres mailowy Pozdrawaim
      • Gość: Magda Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.152.158.185.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 22:37
        Bardzo bym prosiła o podanie nowego e-maila do wróżki Izy z Poznania, gdyż wcześniej podawany jest już nieaktualny.
        • Gość: aneta Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.pl 14.11.11, 01:55
          nowy mail i.wrozka@wp.pl Wróżka Iza siedzi teraz w ezotv i dlatego jest trudno osiagalan ale wciaz ta sama skutecznosc
          • Gość: eva Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.play-internet.pl 14.11.11, 08:38
            witajcie
            czytam te posty i czytam. I tak szczerze to u wormarsa jest najtaniej 90 dni doradztwa za 250 zl. i mozemy z kazda sprawa sie zwrocic. dodatkowo pokaze co zle robimy. ja sams korzystalam i nie zaluje. teraz po doradztwie tez moge smialo sie do niego zwrocic
            choc nie musze bo on naprawde pomaga i rozwiazuje problemy.
    • Gość: Kaya Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.promax.media.pl 08.11.11, 13:00
      Potwierdzam, wróżka Iza jest bardzo dobra i nie potrzebuje reklamy Ja dzwonie do niej z Londynu co jakis czas i zawsze pomaga mi w jakis trudnych sytuacjach zawsze dobrze doradzi
      Dla niedowiarkow podam jej maila bo nie wiem czy moge podawac jej telefon i.wrozka@wp.pl
      • kaskaosa Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... 03.12.14, 19:30
        Ta wróżka jest beznadziejna. Zacznę od tego, ze zadałam jej pytanie a ona strzeliła jak kulą w płot. Nie wiedziała jaka jest moja obecna sytuacja nawet. Ta pani ma tylko na swojej prywatnej stronie napisane jakie to ona cuda, rzeczy potrafi a w rzeczywistości lipa straszna. Kontakt chłodny, właściwie to brak kontaktu. Moim skromnym zdaniem za bardzo stylizuje się na super jasnowidza, poważna mina, zapach czegoś tam i beznamiętny głos. W rzeczywistości nie podała zadnej informacji która by o jej zdolnościach jasnowidzących świadczyła. Wiem jak może wyglądać wizyta u jasnowidza. Wiem, że są osoby które od progu powiedzą wam rzeczy których wiedzieć nie mogą, nie powinni. Nie podam tu żadnego kontaktu, bo to nie jest reklama innych osób, ja tylko przestrzegam naiwnych, ze ona coś potrafi. Ja skorzystałam z tej Pani bo nie chciałam jechać przez całą Polskę do innej, sprawdzonej. Iza Shenn przymuje Warszawie na Mokotowie odradzam, szczerze odradzam, no chyba że nie macie co robić z pieniędzmi..........
    • Gość: bratpit Re: Wróżka - Poznań! A moze raczej jasnowidz... IP: *.pl 14.11.11, 01:57
      poprawny mail to i.wrozka@wp.pl a numeru nie znam bo korzystam albo ze skaypa albo maila taniej i szybciej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka