Dodaj do ulubionych

Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 16:47
Od kiedy pojawily sie nowe osoby na tych portalach,zaczelo byc głosno na
forum,albo zle opinie,albo dobre opinie.Jak to sie mowi"obojetnie jak mowią
byle mowili"Jednak zostane przy stałych osobach na tych portalach
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosik Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 18:06
      te wszystkie nowe nikomu nieznane osoby muszą jakoś zaistnieć to robią wokół
      siebie zamieszanie, bo inaczej nikt by nie wiedział że są...
      • sadosia75 Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum 23.08.08, 18:08
        Gość portalu: Gosik napisał(a):

> te wszystkie nowe nikomu nieznane osoby muszą jakoś zaistnieć to robią wokół
        > siebie zamieszanie, bo inaczej nikt by nie wiedział że są...

Nie do konca bym sie z tym zgodzila. Sa osoby z wrozb, ktore sa zupelnie nowe,
        nie reklamowaly sie w zaden sposob na forum a klientow maja i z tego co widac po
        opiniach to zadowolonych.
        • Gość: Gosik Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 18:37
          to jak wytłumaczysz że są ludzie bardzo dobrzy którzy istnieja w branzy od dawna
          ale na tym forum o nich nie slychac i nie poczytasz o nich nigdzie. te swieże
          raptem wzbudzaja takie zainteresowanie publicznsci?
          • sadosia75 Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum 24.08.08, 14:06
            Gość portalu: Gosik napisał(a):

> to jak wytłumaczysz że są ludzie bardzo dobrzy którzy istnieja w branzy od dawn
            > a
            > ale na tym forum o nich nie slychac i nie poczytasz o nich nigdzie. te swieże
            > raptem wzbudzaja takie zainteresowanie publicznsci?

Nijak nie wytlumacze. Ale tez wiem o tym, ze jest kilka nowych osob, nikomu nie
            znanych i o nich nie bylo na forum ( a przynajmniej ja nie widzialam zadnego
            watku ) i jakos sobie radza bez reklamy.
            W 50% sie zgodze, ze sa osoby nowe i sie reklamuja. Ale nie wrzucajmy kazdego
            "swiezaka" do jednego wora
            • Gość: gocha fajne z was wrozki, reklamujecie swoje serwisy IP: *.acn.waw.pl 26.08.08, 10:56
              zeby bardzoej zarobic, hmmm ale robicie szum wokol tych serwisow, nie waze co
              sie pisze, dobrze czy zle, ale sobie tu robicie reklame, jest glosno, tak jak to
              robila pani ewa janson, ktora tu jest pod znana jako ewa janson, a na uslugach
              na 0700 jest ona pod pseudonimem
              • ewajanson-on-line Re: fajne z was wrozki, reklamujecie swoje serwis 26.08.08, 18:56
                a pod jakim pseudonimem głupolu ja się loguję na 0 700? bo ja nic o tym nie
                wiem, forumowa frustratko.
                • Gość: gość Re: fajne z was wrozki, reklamujecie swoje serwis IP: *.pronet.lublin.pl 26.08.08, 19:31
                  Pani Ewo, nie posadzałabym pania o taki język...Inna sprawa lepiej
                  przemilcze niz klamać, pani swoje usłudi poleca na wrozbyonline, pod
                  jakim pseudonimem tego nie wiem, ale na 100% tam pani jest...
                  Pozdrawiam
                  • ewajanson-on-line Re: ja tu jestem prywatnie, już od paru dni 26.08.08, 19:44
                    więc jeśli uważam że ktoś głupio postępuje czy "wymyśla" mi moje życie, to będę
                    to pisać prosto w oczy.
                    Jaki język? białe nazywamy białym, czarne czarnym - to proste.
                    a jeśli ktoś lata po wątkach i wmawia mi jak ja żyję i co robię, to dla mnie
                    jest głupcem - to chyba proste, nieprawdaż??????????

pozwólmy sobie na prawdę - prawda jest potrzebna.
                  • sadosia75 Re: fajne z was wrozki, reklamujecie swoje serwis 26.08.08, 21:46
                    Gość portalu: gość napisał(a):

na 100% tam pani jest...
                    > Pozdrawiam

A moge zapytac skad to wiesz? Mozesz swoje slowa jakos udowodnic? Czy tylko bedziesz pisac, ze wiesz bo wiesz i koniec?
                    Nie przypada mi do gustu kiedy padaja oskarzenia, ktorych udowodnic juz nie mozna, badz wypiera sie czyms.
                    Nie bronie Ewy ( dla mnie moze pracowac na wszystkich mozliwych portalach ) ale jesli pojawiaja sie takie slowa to byloby milo ( przyzwoicie, uczciwie *) gdyby mozna byloby swoje slowa poprzec czymkolwiek ( dowodem )

Pozdrawiam

*- niepotrzebne skreslic.
                    • Gość: Mariolka i Gabi Nowość na viversum i wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 00:09
                      HELLOOOOO krejzoleczki kochane psapiółeczki od serducha wpadłyśmy z
                      Gabrysba wam przekazać wiesołą nowine
                      ja pitole
                      Gabryska złoszyła wniosek do telekomunikacji no mówie wam ja pitole
                      Gabryśka zakłada linie 0700 ale bedzie jazda
                      rewelacja jestesmy podekscytowane az nam z pod pach pot leci
                      We wniosku Gabryska zaznaczyła ze chce brac jako wróżka wicka(bo
                      jeszcze nie wiadomo czy jasno czy czarno)bedzie widziec
                      20 zł za minute ale czat ja w brecht ona w brecht no i sie brechtamy.
                      Pani w telekomunikacji pyta Gabryske o uzasadnienie tak wysokiej
                      kwoty za połaczenia a wiecie co moja psipsiółeczka Gabrycha na to?
                      NIE BEDE SIE ROZDRABNIAŁA BO NIE MAM DROBNYCH ZEBY WYDAWAC DO KWOTY
                      4,88 ZŁ. ja w brecht ona w brecht i sie brechtamy.
                      Czadowo a pozatym Gabry ske bede promowała na portalach no wiecie
                      jakich nie wiecie?????? tam gdzie dzwoniłyśmy do najprawdziwszej juz
                      naszej psiapsiółeczki wróżeczki gdzie ja w brecht ona w brecht
                      wróżka w brecht i nam sie rozmowa gratis skończyła.
                      na serio juz niedługo debiut Gabryśki widzki w waszych ulubionych
                      portalch.
                      Acha ludzie no kuźwa zapomniałabym
                      Gabryska dostała zaproszenie na program próbny w tv bedzie wróżyła
                      na wizji o ja pitole jaka jazda na maxiora bez trzymanki wiecie co
                      ja pójdę z nia bo dwie głowy to nie jedna.
                      Ja w brecht Gabryśka w brecht i tak sie brechtamy ...aż Gabryśka
                      puściła boąka......a niech się błąka.
                      Pozdrawiamy was piapsiółeczki nasze ukachane krejzolki na maxiora
                      odjechane
                      Wasza Mariolka
                      i Gabryśka ...widzka.
                      helllloooooooooooooooooooo
                      • Gość: A Re: Nowość na viversum i wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 14:12
                        Ajjj ci nowicjusze.
                        Pamiętam jak w wątku o Michale Komorowskim ktoś prorokował, że gdy chłopak
                        natłucze dużą ilość smsków po złotówce zaraz zmieni stawkę na 2 złote.
                        Ktokolwiek to napisał powinien sam/sama zatrudnić się na którymś portalu
                        wrózbiarskim, bo trafił w sedno! :P Zdolności paranormalne jak nic! Ukłony w
                        stronę tej osoby! :D
                        • Gość: Mariolka i Gabi To znowu my wasze krejzolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 00:18
                          HHHHEEEELLLLOOOOO krejzoli nasze psiapsióleczki ukachane na maxiora
                          totalnie odjechane.
                          Ja pitole Gabryska znaczy sie moja psiapsiółeczka znaczy się
                          przyszła magisterka wizdzenia i wrózenia dzis no mówiem wam cały
                          dzień przerabiała praktyczna wiedzie z zakresu wyzszej ezoteryki.No
                          wie przysłali jej pierwsza lekcjie ze szkoły korenspondencyjnej.
                          Mo mówie wam na serio normalny szał pał
                          dzis trenowała jakis znak OM
                          no jakies wibracie miała nam podnoscic ( nie wiem o co chodzi ale
                          wibracje to ja sobie sama umiem podnieśc no mówie wam takim małym
                          urzadzeniem wibrujacym na dwa paluszki) no tak sobie raz podniosłam
                          te wibracje ze Gabryska musiAŁA ISC PO SASIADA ZEBY POMÓGŁ JEJ MNIE
                          z żyrandola zdjac ...ale bylam wtedy zgrana no mówie ja pitole co za
                          przezycie no ale niestety gabtyska zabrała mi baterie i teraz kiedy
                          chodzi do szkoły to jakas jest dziwnie zakrecona
                          no ale jaa pitole słuchajcie moje psiapsiółeczki ukochane n tak dzis
                          cwiczyła ten OM
                          tak wyła chszatała jekala OOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM NO MÓWIE
                          WAM ZE NORMALNIE MAŁO SIE NIE POSIKAŁA. no cała czerwona była i
                          wszystkie kolory teczy miala przez to na twarzy póżniej mi
                          tłumaczyła ze to czakry jej sie odblokowały i tak swieciły.No ona
                          juz chyba zupełnie zwariowała krejzolka no ale co jak chce byc dobra
                          wróżką i chce duzo widziec to niech wiczy.
                          Wieczorem ogladalismy WróżkiTVie takie wieczorne programy co to sa
                          dla tych co cierpia na bezsennosc i nie moga zasnac a tam uczą ich
                          jak pozbyc sie bezssenności.
                          No kochane krejzolki psiapsióleczki mówe wam dzis był taki
                          wciagajacy oddcinek z watkami kryminalnymi ze Gabryśka az znerów
                          tipsa zjadła no mówie wam ale krejzolka no taki słaby klej
                          miała.Mówilam jej zeby sobie zrobiła akryle ze nie beda jej sie
                          łamac jak bedzie karty tasowała ale nie słucha .ale wiem ze zrozumie
                          jak wejdzie na wyzszy poziom i doceni rady swojej najukochańszej
                          oddanej na maxiora psiapsiółeczce.
                          Po programie juz nic nie pamietałysmy co tam Pani dzis w tv
                          wykładała no mówie wam mamyy chyba skleroze została nam tylko
                          czykawka Gabryski po zjedzieniu tipsa. No mówie wam tak jej sie
                          odbijało tym tipsem że zjadła drugiego bo wpadłysmy na pomysła aby
                          czyms zagryzła to jej przejdzie.
                          Pozdrawiamy Was kochane psiapiółeczki na maxiora odjechane.
                          Wasze piapsióleczki całuja Was w sam srodek Waszych serduszek.
                          Mariolka(asystentka Gabryski)
                          i Gabrysia (Wróżka widzka)
                          całuchy
                          Hellooooooooooooooooo
                        • Gość: SSSSSSS Re: Nowość na viversum i wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 11:17
                          ja uwazam ,ze ta osoba tam od dawna pracuje i wcale bym sie nie
                          zdziwila jakby to byla ta sama osoba ,ktora poruszasz w swoim watku:)
                          Tez bys chciala tam pracowac co...? zazdrosnico
                          • Gość: Mariolka i Gabi Re: Nowość na viversum i wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 20:06
                            HHHEEEELLLLOOOOOOOOOOOO
                            Psiapsiółeczki nasze ukochane heello na maxiora odjechane krejzolki.
                            Dzis z Gabryśką miałam same szopki no mowie wam jaka ona sie
                            krejzolka zrobiła.
                            Dziś przerabiała temat FUUU SHUI czy jakos tam no ja pitole nie znam
                            sie. ale co tam jak ma byc lepiej to ok.
                            .Poprzestawiała w domu wszystko. Bo stwierdziła ze mamy jakies zyły
                            wodne czy cos no ja pitole ja tam sie nie znam ale wiem ze w zyłach
                            płynie krew ale jak Gabryska sie uczy to chyba sie zna hellloooooo.
                            Od dziś śpimy w łazience bo tam sa wedlug widzki Gabryski najlepsze
                            energie no ja pitole ja spie w kabinie prysznicowej a ona na pralce.
                            Do toalety chodzimy do sasiada bo w domu nie mozna zanieczyszczac
                            energi. Klozet został zdemontowany i zwrócony do sklepu bo był
                            jeszcze na gwarancji no ja pitole ale jazda na maxa bez trzymanki.
                            A szczytem było to ze Gabi powybijała szyby w oknach żeby energia
                            swobodnie mogła przepływac i nie kumulowac sie w niepotrzebnych
                            miejscach. Ja pitole żyjemy w wiecznym przeciągu piździ gwiździ ale
                            dobra energia jest no kuźwa jak by tego było mało to zamiast
                            zyrandoli powiesiła jakies dzwoneczki no na maxsa kuźwa ją pogieło
                            tą moją psiapsiółeczkę ukochaną od serducha wyszukaną.
                            Ale ona jest w tym dobra no mówie wam ja pitole a bedzie jeszcze
                            lepsza. hellloowwww no mówie wam bedziecie mieli kłopot dodzwonic
                            sie do niej na 0700 chociaz bedzie drogo bo helloooo po co sie
                            rozmieniac na drobne cena bedzie no ja pitole 20 zł za minutę i
                            gwarantuje ze ciagle bedzie zajete ze bedziecie musiały
                            psiapsiółeczki tak długo próbowac az znajdziecie wolna linie do
                            Gabryski widzki i w końcu połaczy was ze studiem wrózbiarskim mojej
                            psiapsióleczki Gabryśki. Wkońcu bedzie pełno ludzi którzy beda cieli
                            miec w domu dobra energię hellloooo a Gabryski rady beda skuteczne .
                            No kużwa mówie wam krejzolki jak sie cieszę no na maxa.
                            Dzis troche myslałysmy no ale gólu głowy i obrazków nie bylo a
                            zastanawialismy sie nad wygladem dziewczyn. No chyba psiapsiółeczki
                            zgodzicie sie ze mną ze brzytkie dziewczyny w życiu maja gorzej,
                            trudniej no nie? gorzej im fajnego chłopaka chłopaka znależsc i
                            wogóle im ciężej no nie? prawda? no i co ja i Gabryśka mamy w takiej
                            sytuacji zdrobic? no co? no my jedynie mozemy im WSPÓŁCZUC ALE ale
                            jazda my to krejzolki jestesmy
                            Całujemy was wszystkich psiapsiółeczki i psiapsiółeczków krejzoli na
                            maxiora odjechanych całujemy was słodko w serduszka i nie tylko
                            trzymajcie się i sie nie dajcie.
                            Wasza Mariolka
                            i
                            Gabryśka
                            aha Gabrska z ostatniej chwili by zapomniała : GABRYSKA BEDZIE SIE
                            REKLAMOWAŁA ale jeszcze niewiadomo gdzie.
                            całuski

• iwona.biedermeier Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum 30.08.08, 15:27
                              ostatnio deszcze były: teraz jest wysyp nowych "znanych i
                              szanowanych u których się wszystko sprawdza a do tego są piękni",
                              którzy wróżą "wiele lat" (ciekawe, ile to wiele?) a dopiero teraz
                              ludzie się o nich dowiadują.

a tak na poważnie:
                              te nowe osoby nie zdają sobie sprawy, że pojawienie się imienia,
                              nazwiska, pseudonimu na forum, to najgrosze dno w oczach klienta.
                              no, ale są klienci i klienci. są tacy, co płacą 200 zł za wizytę i
                              dla nich to normalne, a są tacy co 20 zł będą żałować.
                              • sadosia75 Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum 30.08.08, 15:31
                                iwona.biedermeier napisała:

> ostatnio deszcze były: teraz jest wysyp nowych "znanych i
                                > szanowanych u których się wszystko sprawdza a do tego są piękni",
                                > którzy wróżą "wiele lat" (ciekawe, ile to wiele?) a dopiero teraz
                                > ludzie się o nich dowiadują.

Grzyby po deszczu rosna to dlaczego nie wrozki? :)
                                >
                                > a tak na poważnie:
                                > te nowe osoby nie zdają sobie sprawy, że pojawienie się imienia,
                                > nazwiska, pseudonimu na forum, to najgrosze dno w oczach klienta.
                                > no, ale są klienci i klienci. są tacy, co płacą 200 zł za wizytę i
                                > dla nich to normalne, a są tacy co 20 zł będą żałować.

Mnie z kolei ciekawi ( nie na temat Twojego posta ale na temat glowny ) czy AIDA
                                na wrozbach to prawdziwa Aida czy po prostu ktos, kto sobie "przywlaszczyl" to
                                imie? Ktos sie orientuje?
                                • iwona.biedermeier Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum 30.08.08, 15:37
                                  sadosia75 napisała:

>Mnie z kolei ciekawi ( nie na temat Twojego posta ale na temat
                                  >glowny ) czy AIDA na wrozbach to prawdziwa Aida czy po prostu ktos,
                                  >kto sobie "przywlaszczyl" to imie? Ktos sie orientuje?

tak na logikę: pewnie to ta sama osoba i na wrozbyonline i na
                                  viversum, bo po tekście można się poznać, że to ta sama osoba.
                                  a czy się podszywa? nie wiem jaki był zamiar, ale trzeba wiedzieć,
                                  że to normalne imię, jest w imienniku, więc nie ma tylko jedna
                                  osoba "prawa autorskiego" na ogólno dostępne imię.
                                  • sadosia75 Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum 30.08.08, 15:57
                                    iwona.biedermeier napisała:

>
                                    > tak na logikę: pewnie to ta sama osoba i na wrozbyonline i na
                                    > viversum, bo po tekście można się poznać, że to ta sama osoba.
                                    > a czy się podszywa? nie wiem jaki był zamiar, ale trzeba wiedzieć,
                                    > że to normalne imię, jest w imienniku, więc nie ma tylko jedna
                                    > osoba "prawa autorskiego" na ogólno dostępne imię.
                                    Na babski rozum ( moj ) biorac pomyslalam, ze AIDA to ta a nie inna Aida albo
                                    ktos sobie po prostu wybral taki pseudonim, zeby ludzi sciagnac.
                                    A wiesz Iwono, ze nie mialam bladego pojecia, ze to imie jest zapisane w
                                    imienniku. Czlowiek to sie cale zycie uczy :)
                                    • iwona.biedermeier Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum 30.08.08, 17:11
                                      sadosia75 napisała:

>Na babski rozum ( moj ) biorac pomyslalam, ze AIDA to ta a nie inna
                                      Aida albo
                                      >ktos sobie po prostu wybral taki pseudonim, zeby ludzi sciagnac.
                                      >A wiesz Iwono, ze nie mialam bladego pojecia, ze to imie jest
                                      zapisane w
                                      >imienniku. Czlowiek to sie cale zycie uczy :)

całkiem logiczne co piszesz. i na mój babski rozum to też wzięłam
                                      pod uwagę. pewnie jest i tak, a że imię jest ogólnodostępne, więc
                                      każdy może. mnie bardziej irytuje, że co się nowa osoba pojawi na
                                      wrozbyonline to zaraz ta sama jest na viversum, co nowa na viversum,
                                      to ta sama nowa na wrozbyonline.

imienników ci w internecie dostatek, a w co drugim, co innego
                                      napisane o tym samym imieniu, a czasem te, które są w imiennikach
                                      książkach w ogóle nie są uwzględnione.
                                      mam duży imiennik-książkę, więc sprawdziłam. okazuje się, że
                                      wszystkim znany film o sierotce Haidi, to też to imię, tylko w
                                      wersji niemieckojezycznej.

sprawdziłam też w w internecie:
                                      kartki.onet.pl/S,0,imiona.html?Param=130595
                                      • sadosia75 Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum 30.08.08, 18:31
                                        Gdyby to bylo popularne imie Basia,Kasia czy Zosia to nie mialabym wrazenia, ze
                                        chodzi po prostu o naciaganie, podszywanie sie itp. Choc istnieje przeciez
                                        mozliwosc, ze ta Aida oferuje swoje uslugi na portalach ale szczerze przyznam,
                                        ze watpie w to.

Mnie tez to irytuje, ze i na wrozbach i na viversum. takie to troche hmm
                                        zachlanne? no nie wiem jak to nazwac ale na jednym portalu Pani X chce wiecej za
                                        porade na drugim mniej. Troche to nie uczciwe bo dlaczego to tak? Niby czym
                                        rozni sie porada na portalu A skoro jest drozsza od porady na portalu B gdzie
                                        jest taniej?

Imiennik mam w domu ale stary jak swiat :) a tam tradycyjne imiona. Sprawdzilam
                                        i Aidy w nim nie ma. Musze chyba kupic nowy :)
                                        • Gość: pati78 Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 02:11
                                          nie podoba mi się gdy wrozka jest na kilku portalach, takie zachowanie kojarzy
                                          się z zachłannoscia i komercją. rózne stawki mogą wynikać z np. wysokości
                                          prowizji jaką bierze portal, kosztów operatora 0700 i tak dalej. logiczne ze nie
                                          musi być dokładnie tak samo. Ale wrozka głupio robi jeśli cena znacznie się
                                          rózni, jako potencjalna klientka mam mieszane uczucia, wydaje mi się że ta osoba
                                          coś kręci.
                                          • Gość: Pierduszka Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 09:48
                                            A co może ta biedna wróżka kręcić z prowizją ?Robicie taki szum jak gdyby
                                            chodziło o wielką kasę i oszustwo na wysoką skale.Myslicie,ze dziennie ile ta
                                            wróżka ma rozmów 5?10? a moze 20?.jeżeli tak to jesteście w dużym błędzie jest
                                            ich duzo duzo mniej,a ta kwota ktorą widzicie na portalu idzie do podziału na
                                            kilka czesci,bo i operator telefoniczny z niej musi zarobić i portal no i w
                                            końcu wróżka,wiec pomyślcie rozsądnie ile może zostać.Szkoda tylko,ze my wrózki
                                            nie możemy sobie wybrac klientów którzy do nas dzwonią,bo sa osoby ktore chodzą
                                            od wrozki do wrózki i tylko narzekają,widac bo komentarzach jakie wystawiają,ze
                                            ciągle cos im nie pasuje.
                                            • Gość: Aisha do Sadosi Iiwony.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 14:05
                                              Sadosi i Iwonie B. proponuje założenie linii telefonicznej 0 700
                                              Propozycja motta reklamowego:
                                              FILIZOFKI ROKU 2008 udzielą swoich babskich porad w oparciu o nie
                                              najlepiej rozwinietą intuicję w połączeniu ze swoim ego, które aż
                                              się prosi o to aby nad nim popracowac.

Tylko raczeń w numerach 0 700 nie ma takich taryf aby klient
                                              otrzymał zapłate za tak cenne uwagi i wskazówki z Waszej strony, ale
                                              wszystko przed nami wkońcu usługi telekomunikacyjne sie wciąż
                                              rozwijaja.
                                              Pozdrawiam Panie i życzę cudownych klientów (oby nie takie jak Wy
                                              same).

:-)
                                              • iwona.biedermeier Re: do Sadosi Iiwony.B RE: do Aishi 31.08.08, 15:18
                                                Aisho, gdyby to co piszesz nie było prymitywne i pozbawione sensu,
                                                może byłoby śmieszne. Może i prawie robi wielką różnicę.
                                                Mimo wszystko szanuje to, co piszesz, bo każdy może wypowiadać swoje
                                                zdanie, choćby się nawet ośmieszał w oczach innych. Ważne jest tylko
                                                to, żeby pisać prawdę wg własnego zdania.

Wspominasz o infolinii 0 700 bo chyba z własnej praktyki znasz tylko
                                                taką formę, spieszę donieść, że to już przeżytek. Owszem, można
                                                udzielać porad o gotowaniu, praniu a nawet o myciu podłogi itp. i
                                                nie musi być to infolinia 0 700 spójrz sobie tu
                                                www.eksperci24.pl a pieniądze (o czym informują na tej
                                                stronie) pewnie znacznie większe.

Życzę rozwoju w dosłownym i ogólnym tego słowa znaczeniu. Na podobne
                                                posty już nigdy nie będę reagowała odpowiedzią.
                                              • sadosia75 Re: do Sadosi Iiwony.B 31.08.08, 16:42
                                                Na cale szczescie zawsze znajdzie sie ktos taki jak Ty Aisho i da nam cudowne
                                                rady :)
                                                Gdyby nie osoby tego typu swiat bylby niesamowicie nudny.
                                                A motto reklamowe ciut slabe ;) Wiec moze zajmij sie czyms innym niz PR
                                          • Gość: gośc Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum IP: 195.116.35.* 08.09.08, 01:16
                                            A te kochane wróżki pracują, aby być do dyspozycji, na kilku portalach i jakie
                                            one pracowite są.
    • agrentowy4321 Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum 05.03.23, 22:44
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Nowe osoby na wrozbachonline i Viversum 26.04.23, 10:35
      Hmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka