12.01.09, 22:33
Słuchajcie ludzie, wpadł mi do głowy pewien pomysł dotyczący oszustów typu
wiecie jakiego nie będę tu podawać na razie nazw tych ludzi którzy naciągają,
ale można to zakończyć. I ja jestem w stanie się tym zająć. Mówię tutaj o
perfidnych oszustach typu wysyłanie smsa za kwotę 20 zł, rytuały za kwotę 150
dzięki którym ci ludzi zbierają kaskę. Niech oni ida do pracy i zarobią
uczciwie a nie kradną. Powiem szczerze, podliczcie sobie taka firme która
bierze za urok miłosny 100 zł, więc niech w ciągu tygodnia zgłosi sie do nich
z 4 to juz 400 zł dodatkowo taka firma wyciaga jeszcze 50 zł za wróżbe a
chętnych do tego jest przypuszczalnie 3 osoby tygodniowo to jest 150 zł. Mamy
zatem 400 i 150 zł tygodniowo = 550 a w miesiącu mamy 4 równe co najmniej
tygodnie = 550 * 4 = 2200 zł miesięcznie za nic nie robienie i wciskanie
ludziom kitu. W naszym kraju żeby zarobic taka kwote trzeba sie na prawdę
ciężko natyrać:] Mam źródło które bardzo chętnie zajmie się takową sprawą :)
Trzeba tylko zebrać tych ludzi którzy zostali oszukani, i te meile, od
oszustów żeby były, czyli zrobić bilans, typu : osoba kwota i przez kogo
została oszukana. To dałoby się zrobić, i myslę, że trzeba by było coś z tym
zrobić. Damy się dalej oszukiwać i zarabiać na swoim nieszczęściu oszustom
czy zbierzemy się do kupy i coś zadziałamy i zrobimy porządek w końcu? Kto
jest za? ręka do góry!
Obserwuj wątek
    • Gość: Regina Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 22:43
      a czy ktoś wie jak to się skończyło w tym wątku?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87041531

Czy komuś ta osoba pomogła?
      • eheaha Re: Pomysł 12.01.09, 22:49
        Ściema! Wątek zamilkł:) koniec chyba tematu :)
      • aniolek1011 Re: Pomysł 12.01.09, 22:51
        no niestety wygląda na to że nic z tego:(
        • Gość: Regina Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 22:55
          czy ktoś próbował domagać się zwrotu kasy?
          • eheaha Re: Pomysł 12.01.09, 22:58
            Nie da rady, zaplacone koniec kropka, żadna taka kasy ci nie odda, dlatego cos z
            tym trzeba zrobic, żeby wiecej nie wyciagali, a juz z pomysłem gdzies dotarłam i
            czekam na razie na odpowiedź:) To znaczy zapytałam jak i gdzie sie zgłosić żeby
            to zostało nagłosnione :) działam:)Nie dam juz od zadnej zakochanej i zranionej
            osoby wyciagnac ni kszty wiecej kasy ani nadziei ani zmarnowanego czasu :)
            • Gość: nkbbj Re: Pomysł IP: *.gprs.plus.pl 12.01.09, 23:15
              Ja sie przylaczam Moge dostarczyc wplaty maile itd na konkretne osoby...
              • Gość: Regina Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 23:29
                Dobrze byłoby, gdyby pojawiły się tu konkretne uzasadnione opinie, aby ten wątek
                nie zamienił się w rzucanie oszczerstw by komuś dokopać.

Przypominam, że jest to wątek o osobach, które możliwe, że okaże się, że są
                nieuczciwe więc bardzo proszę, aby za chwilę nie wypisywano tu tych, którzy
                podobno pomogli.

Już czuję te ciągotki innych do tego by TU kogoś pochwalić i zestawić ta osoba
                pomaga- a ta nie pomaga.
                Jeśli ktoś czuje takie ciągotki, aby tu kogoś chwalić, to z góry bedzie wiadomo
                jakie ma intencje i taka osoba pochwalona w tym wątku zacznie być podejrzana.

• eheaha Re: Pomysł 12.01.09, 23:39
                Ja właśnie napisałam na razie do pewnego źródła i czekam z niecierpliwością na
                odpowiedź a wiem,że oni nie zignorują tego, jeśli tak to będę dalej kminić co z
                tym zrobić, na pewno tego nie zostawię tak. Posiedziałam dzisiaj na tym forum
                poczytałam niektóre posty, szczeg. mnie dotknął post pewnej osoby o której już
                wspominałam w wątku M.B. i ne wiadomo nadal co z tym kims sie dzieje a tam
                dalej ta pani kasę zbija. Może i jestem nadwrażliwa i za dużo w necie
                przesiaduje, ale nie mogę odżałowac tego,że powiedzmy szczerze tak na nich -
                OSZUŚCI ZARABIAJĄ NA NASZYM NIESZCZĘŚCIU. Słuchajcie ja jestem po studiach, pięć
                lat ciężkiej nauki,teraz następne 12 miesięcy ciężkiej pracy po 8 za 600 zł bo
                na stażu, wiem że w sklepie mnie za 1200 zatrudnią, ale kurcze juz wole tak.:P
                Wiecie podliczyc ich to jest po prostu żal, a najbardziej żal jest mi tych istot
                które miały nadzieje, a taki ryt. na przykład po 3 miesiącach ma działać, wrózki
                kaza palic do tego przez trzy miesiące świece i do tego pisać afirmacje typu
                "Kocham x I x Bardzo mnie kocha" co wiadomo, że taka afirmacja nie zadziała.
                Afirmacja to coś zupełnie innego niż takiego coś, i dobrze sama wiem, bo ja na
                zafirmowanie pewnych osiągnięć w moim zyciu na prawdę musiałam się napracować,
                samo gadanie nie działa, tu trzeba jeszcze innych treningów do tego. To trzeba w
                środku siebie zrozumieć, i wtedy to działa. Jestem tak podbudowana, że normlanie
                właśnie mam taka afirmację w sobie, że "MOje działania dadzą mi
                satysfakcjonujący efekt, i wiem że mi się uda" i mam to tak w sobie że uhhhh .
                Oczami widzę oszustkę, której udowodnię, że oszukuję, i więcej nie oszuka.
                ehssssssssss , nie daruje za te kobietki oszukane tak jak mnie oszukano, ja
                zapłaciłam na prawdę mało, ale ja miałam sił na 6 miesięcy ściemniania mi, po 6
                miesiącach otworzyłam dopiero oczy.:] no nie daruje no! < Tatianka wkurzona
                niebagatelnie> i wiecie co, ja sie nie boje niczego, ja w odróżnieniu od
                oszustów, mam czyste sumienie - nie kradnę i nie oszukuję.:0 no wypowiedziałam
                sie, wywaliłam wszystko z siebie juz chyba.
                • eheaha Re: Pomysł 12.01.09, 23:41
                  słuchajcie, przecież damy rade w tym wątku, dobrze wiemy kto ściemnia a kto nie,
                  sami nas nauczyli pisząc na siebie wspaniałe posty? Czyż nie? Na wylot wiadomo
                  kto co i jak! DAMY RADĘ:) Czekam tylko na odpowiedź od tego źródła :)
                  • Gość: R-a Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 13:13
                    Tatianko, jakie były Twoje prawdziwe motywy założenia tego wątku?

bo chyba już wiem.

• Gość: devilangel Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 14:20
                      Oj Tatianka Tatianka. Jeszcze nie tak dawno bylas zalamana, sporo
                      ludzi tu sie przejelo Toba, starali sie dodac Ci otuchy, byc jakos
                      pomocni. Odzyskalas forme takze dzieki zastrzykowi dobrej energii
                      jaki dostalas i coz z nia czynisz? Wdajesz sie w organizowanie
                      krucjaty. Jezeli Ci sie narazila jakas wrozka czy inne czary mary to
                      skoro walczyc z nia chcesz i musisz, rob to, ale poza forum, we
                      wlasnym imieniu. Jezeli potrzeba Ci innych swiadkow czy
                      pokrzywdzonych to popros w krotkim poscie takie osoby o kontakt na
                      priv a nie krec tu zadymy. Kazdy kto chce pozytywnej odmiany w
                      zyciu, nie powinien jej zaczynac od wyreczania archaniola Michaela,
                      CBŚ i armii oraz wlasnej osobistej zemsty na tych co sie narazili.
                      Co dajesz to do Ciebie wraca, pamietaj o tym zanim znow znajdziesz
                      sie w stanie zalamania, szanuj i wykorzystuj dobrze pozytywna
                      energie, poniewaz moc czynienia dobra lub zla jest ciagle ta sama
                      moca jak elektryczny prad. Sposob uzycia okresla ja- pradem mozna
                      oswietlic miasto lub unicestwic miasto. W zasadzie powinno mi byc
                      obojetne co z Toba bedzie. Nie jest bo kiedy widze ze ktos sobie
                      paprze energetyke to choc ostrzegam- reszta to wolna wola.Podobne
                      przyciaga podobne i podobnym sie karmi.
                      • Gość: T. Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:21
                        ale ja nie mowię tutaj o wszystkich wrózkach ja zaznaczam ze chodzi mi o
                        najwiekszych naciagaczy netowych i tyle, :) a dobrą wróżke rozpoznam na wylot :)
                        czy wróża czy ezoteryka :) i wiem którzy to są ci dobrzy, mi chodzi tylko zeby
                        tak jak M.B. oszukała mnie, czy Magiczne Pogotowie, czy też pan Addamus, bądź i
                        tak wymieniać i wymieniać :) no wybacz ale pani z magicznego pogotowia mi nie
                        pomogła, a własnie wiem ze tutaj na forum dostałam pomoc, i nie moge nic
                        powiedzieć o tej osobie bo bedzie nagonka ze robie reklame, zreszta zrobiłam
                        bynajmniej juz jej trochę i załuje bo mogłam sie nie odzywać, sama aniołku
                        pomyśl czy ci któych wymieniłam są godni zaufania? wątpie!
                        • Gość: T. Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:25
                          Albo w sumie co ja zrobię to źle, zamykam temat bardzo proszę, korzystajcie
                          dajcie się oszukać nie mój interes :) Dziękuję szczeg. jednej osobie na tym
                          forum która mi pomogła ona wie o kogo chodzi,:) pozdrawiam, :) Właśnie dlatego
                          że niektórzy nawet normalni ludzi potrafili mi pomóc też chciałam cos dobrego
                          zrobic, ale skoro chcecie dawać się tym ludziom ezoterycznym zarabiać swoje
                          ciężko zarobione pieniądze, to wolna droga :) Ja się stąd umywam :) aha
                          powodzenia z rytami u tych osób :P
                          • Gość: T Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:28
                            I właśnie dangel po tym co ty piszesz czy lilith ja odróżniam dobro od zła,
                            porównujac ciebie do tych co wymieniałam ?żal... Oby więcej takich jak wWy a
                            mniej takich jak "tamci" ! miłego :)
                          • Gość: devilangel Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:29
                            Ej, Tatianka, mam nadzieje ze wiesz, ze dobrze Ci zycze :) Chodzi mi
                            o to, zeby Ci sie nie spierniczyly sprawy dla Ciebie
                            wazne, post byl w zasadzie nie tylko do Ciebie, chodzi o sposob
                            dzialania, przecie napisalam. Nie popieram oszustow, naciagaczy,
                            pseudoprofesjonalistow, nawet nie wiesz jak bardzo. O metode
                            chodzilo jeno. Pozdrowionka :)
    • agrentowy4321 Re: Pomysł 05.03.23, 17:06
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Pomysł 26.04.23, 04:35
      Jestem wstrząśnięta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka