15.11.03, 21:17
ciągle o niej tutaj mowa, co to za wróżka i skąd?
Obserwuj wątek
    • shira77 Re: Anastazja 16.11.03, 07:10
      Anastazja to wróżka z Łodzi, ale przyjeżdża też np. do Katowic. Jest znana bo
      piszą o niej w gazetach i występuje w telewizji. Jej babcia też była wróżką.
      Ona podobno zajęła się wróżbiarstwem na dobre, gdy urodziła chorą córkę, no i
      potem, gdy jej córka zmarła. Może kiedyś wróżyła z powołania, ale teraz to jej
      wróżenie to cały biznes. Jedna wizyta u niej trwa około pół godziny i kosztuje
      ok. 100zł. Wróży z tarota i z kart klasycznych, ale ogląda też dłonie i mówi o
      twoim charakterze na podstawie podpisu. Ma też swoje ziółka, które podczas
      wizyty próbuje ci sprzedać, no i kokony miłości, ale też i oczyszczanie aury
      (wszystko to zda się psu na budę). Jednym jej wróżby się spełniają, a innym
      nie. Mi osobiście, jak i osobie,która ze mną była nic się nie spełniło, a
      stało się wręcz przeciwnie- facet miał ze mną być, a odszedł. Zresztą pewnie
      już trochę o niej tu czytałaś, skoro o nią pytasz. W każdym razie ja jej nie
      polecam. Tak po prawdzie to czuję się przez nią oszukana, więc kiedy czytam we
      Wróżce, że zawsze stara się pomagać ludziom, to już wiem, że to zwykła reklama
      i chodzi o kasę. Niestety.
    • ainahd Re: Anastazja 22.11.03, 21:08
      Nie idż do niej.To tylko biznesmenka.Cena w zalezności od uważania.Ja była 35
      min zapłaciłam 150 zł.W międzyczasie próbowała mi cos tam sprzedać.Wróżka dla
      mnie to jak psychoanalityk.Ale nie ona,aby szybciej i byle jak.Pozdrawiam
    • irona.sonata Re: Anastazja 30.04.23, 19:07
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka