Gość: Małgosia IP: *.media4.pl 02.03.09, 17:22 Jaki mam zrobic rytuał zeby facet ktorego mam na oku się do mnie zblizyl??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vickydt Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta 02.03.09, 17:29 > Jaki mam zrobic rytuał zeby facet ktorego mam na oku się do mnie > zblizyl??? rytuał ten nazywany jest wielkim guglem. Zapewniam, ze jest wciąż żywy i prosty w stosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta IP: *.media4.pl 02.03.09, 20:52 Na czym to dokladnie polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 20:57 na zrobieniu lalki. Tylko musisz ją uszyć sama, bo to część rytuału, szyjąc ją wkładasz swoje emocje, uczucia, chęci i moce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 21:03 Tu są fajne rytuały. Może coś wybierzesz www.noweezo.fora.pl/wasze-porady,2/rytualy,147.html Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt wygrałaś paczke dropsów 02.03.09, 21:08 dzizas, osiagnelas korone lamerstwa. Pisze Ci, ze masz do google siegnac, a Ty mnie sie pytasz, jak "tego guglowego rytuała" stosowac??? Hmm, wiesz, jak juz Ci Wielki Gugiel podpowie, to bron Cie stosowac rytual na nazbyt inteligentnego faceta. Albo lassem sobie go przyciagnij, bo inny to na zaden rytual nie wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: wygrałaś paczke dropsów 02.03.09, 21:11 niemniej przyznaje, zes mi zafundowala lol stulecia. Jak juz sie ferie skoncza to moze zaznajom sie wreszcie z wyszukiwarkami, a moze zostaniesz Kaplanka_Wielkiego_Y_Poteznego_Bialego _Gugla <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haha Re: wygrałaś paczke dropsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 21:14 dobre....nie ma to jak googlowy rytuał !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: wygrałaś paczke dropsów IP: *.tktelekom.pl 03.03.09, 18:33 Upłakalismy sie ze smiechu!!! HIT stulecia!!! Vickydt trzeba zalozyc zakon czczący Wielkiego Gugla!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta IP: *.tktelekom.pl 03.03.09, 18:36 A Ty zamiast zajmowac sie szukaniem rytualow wez sie za siebie! Czesciej sie usmiechaj! Wychodz do ludzi. Do serca przytul psa, poglaskaj kota. Przyciagniesz jakies cielucha i cale zycie sie bedziesz z tym meczyc?! Kazdy ma swoje przeznaczenie a nie babranie sie magia nie majac o tym zielonego pojecia! A jeszcze do tego brak bystrosci umyslu... oj kobitko, kobitko... Odpowiedz Link Zgłoś
monia284q Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta 03.09.09, 16:37 Nie wierze w takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaretto Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 22:37 Czy sądzisz, że jest naprawdę tak z Tobą źle, że tylko rytuały mogą coś zdziałać? Jeżeli tak- współczuję temu którego "masz na oku"i lepiej daj mu spokój, a więcej pracy włóż w swoje wnętrze. Efekt gwarantowany :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta IP: *.ed.shawcable.net 03.09.09, 22:48 Nie sadze ze tak az zle ale widocznie nie wierzy w swoje mozliwosci - a szkoda. Wierze efekt gwarantowany jak radzisz! Amaretto:) Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula-zielona Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta IP: *.aster.pl 02.05.10, 20:14 wiecie co... tak podnoszę i podnoszę te tematy ezoteryczne, ale dochodzę do wniosku, że one nie bez powodu spadają, znikają w czeluściach i wędrują na sam koniec. Paradoks: lubimy sobie poczytać, a zazwyczaj interesuje nas prawda-owszem, ale ta druga strona medalu, czyli błędy wróżek, jakieś ichnie machinacje. To coś na zasadzie takiej, że tak wiele ludzi deklaruje, że ma dosyć Tańca z gwiazdami, ale ta sama deklarująca ilość ogląda z zapartym tchem każdy odcinek. Dlatego i nie bez powodu sięgamy po Życie na gorąco i Super expres, Rewie i inne tabloidy. Prawda, nie prawda, ale lubimy poczytać, co kto i jak robi źle. Dlatego wniosek jest taki, to forum nigdy nie było wróżbiarskie, nazwa jego jest wróżbiarstwo, ale nie o to w tym forum chodzi. Po prostu my klienci mamy do tego forum taki stosunek, jaki mamy do kolorowej gazetki w poczekalni u dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta 05.03.23, 14:32 Nie jest to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Rytuał do przyciągnięcia faceta 26.04.23, 01:45 Ile dołożysz tyle wynik Odpowiedz Link Zgłoś