Gość: Tamara IP: *.media4.pl 09.03.09, 21:23 Mam na oku faceta spod znaku Lwa. Nie wiem jak do niego dotrzeć. Jest cholernie skryty!! Poproszę o jakaś radę. T. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Jak poderwać faceta spod znaku Lwa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:24 znak zodiaku to chyba za malo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona1978 musisz udawać 10000x glupsza od niego-awykonalne:) 09.03.09, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: musisz udawać 10000x glupsza od niego-awykona IP: *.media4.pl 09.03.09, 23:15 Czemu glupsza? Mam wlasne zdanie i nie umiem udawac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_30 była to raczej mikro-prowokacja:)... IP: 212.76.37.* 09.03.09, 23:21 dotycząca tego, że lwy raczej próżne i NajMądrzejsze na Swiecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: była to raczej mikro-prowokacja:)... IP: *.media4.pl 09.03.09, 23:24 Czyli sposobu na niego nie ma :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_30 Re: była to raczej mikro-prowokacja:)... IP: 212.76.37.* 09.03.09, 23:29 no cos Ty:) przejelas sie tym???jak na kazdego chopa:) bajerek zapodaj:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: była to raczej mikro-prowokacja:)... IP: *.media4.pl 09.03.09, 23:36 Przejac sie - nei przejełam, ale koleś jest ogolnie trudny do rozkręcenia..Bajerki nie dzialaja juz chyba na niego...Zaczne mu chyba słodzić.. Skoro sa próżni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_30 Re: była to raczej mikro-prowokacja:)... IP: 212.76.37.* 09.03.09, 23:41 nie dzialaja....bajerki... z odzysku jakis? moze kocha byłą...miałam kiedys takiego ani w te ani we wte był. okazalo sie ze kocha swoja byla zone...zabralam zabawki i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: była to raczej mikro-prowokacja:)... IP: *.media4.pl 09.03.09, 23:43 Kawaler, ale rozstał sie z swoja laską i potem znowu się zszedł i teraz znow się kloca caly czas i znow jest bliski odejscia. I nie wiem czym go przyciagnac zeby definitywnie zamknął tamten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_30 Re: była to raczej mikro-prowokacja:)... IP: 212.76.37.* 09.03.09, 23:48 tamara, szczerze? nie pchaj sie tam. facet widac nie chce tamtego tematu konczyc:( nie zmusisz go. kochaja sie, skoro takie podchody. od razu wyczulam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: była to raczej mikro-prowokacja:)... IP: *.media4.pl 09.03.09, 23:52 Byc moze..ale on ma za soba 3 takie zwiazki. jeden 2 lata, drugi tez i ten 3 lata i za kazdym razem szuka czegos innego. Chyba takie facet nigdy sie nie ustatkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona1978 Re: była to raczej mikro-prowokacja:)... 10.03.09, 21:05 Jeśli facet ma za soba 3 takie związki, to znaczy, że nie umie lub w swoim egoizmie nie chce zbudować stałego związku...Uważasz, że on taki dobry a one po kolei wszystkie złe??? Jeśli Ty będziesz nastepna, to może też sie nie udać...i nastepna jego kobieta powie-'on ma za sobą juz 4 takie związki':))) pomysl o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary18 Facet Lew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 09:29 Ja mam faceta spod tego znaku. Przede mna miał 3 kobiety, trzeba przyznac ze to gość ktory lubi kobiety i ja sie z tym licze. Jestesmy razem od 2,5 roku. Przy odpowiednim podejsciu jestes w stanie go zdobyc i usidlić. Ten typ lubi być na swieczniku i broń Boże zeby ktos zawetował jego zdanie. Typ dominata wszechwiedzącego, zmienny i brak mu czasem decyzyjnosci ale ma jedna wielka zalete - mimo wszystko jest dobroduszny i przy odpowiedniej mojej dyplomacji spełnia zachcianki.A w łózku mrrrr- jest hiszpanskim kochankiem. Typ trudny do zdobycia i co gorsza do utrzymania ale mysle ze warto. Nie załamuj sie. Pomimo ze jest z inna-ja wychodze z załozenia ze wszystko się moze zdarzyc i zycie pisze własny scenariusz..Moja rada - jesli Ci na nim zalezy bardzo - działaj i nie patrz na nic. Tutaj jak na wojnie - wszystkie chwyty dozwolone! Buzka dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_30 Re: Facet Lew IP: 212.76.37.* 13.03.09, 19:43 Gość portalu: Mary18 napisał(a): > Ja mam faceta spod tego znaku. Przede mna miał 3 kobiety, trzeba > przyznac ze to gość ktory lubi kobiety i ja sie z tym licze. > Jestesmy razem od 2,5 roku. Przy odpowiednim podejsciu jestes w > stanie go zdobyc i usidlić. Ten typ lubi być na swieczniku i broń > Boże zeby ktos zawetował jego zdanie. Typ dominata wszechwiedzącego, > zmienny i brak mu czasem decyzyjnosci ale ma jedna wielka zalete - > mimo wszystko jest dobroduszny i przy odpowiedniej mojej dyplomacji > spełnia zachcianki.A w łózku mrrrr- jest hiszpanskim kochankiem. Typ > trudny do zdobycia i co gorsza do utrzymania ale mysle ze warto. Nie > załamuj sie. Pomimo ze jest z inna-ja wychodze z załozenia ze > wszystko się moze zdarzyc i zycie pisze własny scenariusz..Moja > rada - jesli Ci na nim zalezy bardzo - działaj i nie patrz na nic. > Tutaj jak na wojnie - wszystkie chwyty dozwolone! Buzka dla > wszystkich! i z ostatnim zdaniem, ze jak na wojnie, i wszystkie chwyty dozwolone-mysle, ze w przypadku faceta zwiazanego z kims, to nie. swojego szczescia na cudzym nieszczesciu nie budujemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Jak poderwać faceta spod znaku Lwa?? 13.03.09, 18:22 Niezależnie od płci, człowiek ze Słońcem w Lwie jest podatny na ładne słówka. Ale tu trzeba uważać: Lew ma często inne planety w sąsiednich znakach, wieć jeśli Wenus i Merkury są w Pannie, to szybko oddzieli pochlebstwa od pochwał. Dlatego mam w miarę bezpieczną radę dla pan chcących przypdobobać się panom spod Lwa: chwalcie go bardziej niż innych panów. Ale tylko wtedy gdy naprawdę jest za co pochwalić. Pamiętajcie też, że Lew ma w sobie coś z władcy, więc stawia duży nacisk na szacunek. Okazywanie mu pogardy nie służy. Oczywiście to są ogólniki, bo każdy człowiek ma inny horoskop. Ale może się przydadzą. Skoro ten pan jest skryty, możliwe że ma jakieś ważne punkty w znaku Raka (czyli w poprzednim). Trzeba mu wtedy okazać kobiecośc matczyną. Zaopiekować się nim, ale w taki sposób, by myślał, że to on się Tobą opiekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Jak poderwać faceta spod znaku Lwa?? 05.03.23, 14:11 To ciekawe pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Jak poderwać faceta spod znaku Lwa?? 26.04.23, 01:20 Raz tak a raz inaczej Odpowiedz Link Zgłoś