pop24 30.11.03, 18:34 Szukałam zawodów odpowiednich dla osoby z mojego znaku zodiaku,ale okazało się,że artykuł na ten temat został już usunięty z Gazeta.pl. Pop-urodzona 24.02.1986 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolitka666 Re: zawód dla ryb 09.12.03, 22:13 ryby powinny realizowac sie w zawodach zwiazanych z pomoca innym np.lekarz,weterynarz,działacz spoleczny itp. Odpowiedz Link Zgłoś
honka1 Re: zawód dla ryb 10.12.03, 22:07 Rybki sprawdzaja sie tez wszedzie tam gdzie moga sie wykazac artystycznie. Pisarz, malarz, poeta, aktor, fotograf artystyczny- to tez dobre zawody dla rybek :) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: zawód dla ryb 14.12.03, 20:43 Dziękuje za odpowiedzi.Z tymi zawodami społecznymi to mi troche nie pasuje..lol,ale w sumie zawody artystyczne pasują mi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marzenajaniak Re: zawód dla ryb 19.12.03, 18:01 ja jestem rybka i pracuje w sklepie spozywczym to tez jest ok ale my jestesmy bardzo wrazliwe i chcemy pomagac innym wybiezcie zawod gdzie mozemy sie tym wykazac Odpowiedz Link Zgłoś
ama5 Re: zawód dla ryb 26.12.03, 00:19 e tam, nie mozna patrzec tylko na sam znak - a wiesz chociaz jaki masz ascendent? Takie pytania o sam znak dla mnie sa bez sensu ... Wrazliwa mozesz byc wszedzie, ale czy bedziesz wolala wrazliwie opatrywac chorych czy wrazliwie dyrygowac dzialem to sa chyba bardzo rozne rzeczy! Nie mowiac o talentach artystycznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adogaj Re: zawód dla ryb 31.12.03, 03:01 Zawód może być w zasadzie każdy, ale najlepiej taki, gdzie można się wykazać wrodzoną intuicją ekonomiczną: Ryba zawsze ma pieniądze, a jeszcze więcej wydaje, ale stale je ma, ponieważ ma wyczucie koniunktury i wrodzony spryt w tej materii. Napisz do Wróża: astroart@wp.pl odpowie więcej - to jego "konik". Odpowiedz Link Zgłoś