Gość: leylazreki Re: Lilith IP: 188.33.21.* 23.04.10, 23:09 O!! widzę , że tu nie można liczyć na pomocna dloń tylko na komunikacje marketingową!! Odpowiedz Link Zgłoś
2_nowamoda Re: Lilith 24.04.10, 18:58 Odpowiem pewnie zaraz po tym jak się dowiem gdzie Lilith Black Moon zamieściła zdjęcia klientów i się z nich śmieje bo nie widzę a te same osoby trzy które piszą jako jedyne w tym wątku tak twierdzą. To twierdzenie to bzdet jak i cały ten wątek . Po prostu zazdrosna konkurencja . Przykład podszywanie się pod Lilith na niezalogowanym nicku . Idiotów jedynie na to nabierzecie . A jeżeli ktoś jest zainteresowany czemu stronę powininen jej czytać , Tam zawsze wywiesza ogłoszenie . A psem to Twoja matka jest głupia idiotko . To dobrze ,że Lilith ma 30 lat bo wygląda na 20 i jakoś nie widze by była gruba .Zazdrosna konkurencja jednak lepiej wie . Powodzenia w daleszym naciąganiu ludzi . A gdyby nawet była taka jak mówicie choć widziałam ją to nie zmienia faktu ze skuteczna jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Lilith IP: *.pools.arcor-ip.net 24.04.10, 23:37 Ciągle mówisz, że lilith jest skuteczna. Bez podania faktów i konkretów brzmi to co najmniej pusto. Widzę, że mój konkret, o tym, że lilith nie kontaktuje się już ze swoimi klientami po "rycie", zignorowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 00:26 ojej piszesz z sama wielka lilka i po co sie jej pytasz? To sciemniara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: 2_nowamoda to Lilith IP: *.cal.pl 25.04.10, 08:26 Jakie trzy zdjęcia? nie tylko zdjęcia zamieszcza ale wyśmiewa ich wygląd ale pisze o ich życiu osobistym. Lilith, taka jest prawda, że jesteś otyłą starą babą która na swoim forum pisze, że ma 24 lata. jesteś babo stara, za stara dla twoich chłopaczków którym przesylasz jakies cudze zdjęcia. Jak by wiedzieli jak wygladasz to bys sama na forum zostala. Poza tym bierzesz od ludzi pieniądze i juz się do nich nie odzywasz. Otyła stara głupia "wróżko " ;d;d;d; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Maria Re: 2_nowamoda to Lilith IP: 188.33.224.* 26.04.10, 11:22 No tak, widziałam ten link z tymi ośmieszonymi klientkami. Już za to samo powinniście ja olać. Fakt, że jak wpisze sięw google jej profil, to na każdym podaje inny swój wiek. a jedno z jej zdjec, to zwykły avatar którego jest tysiące jakby poszukać. Używa go kto chce. To żałosna pozerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pampeluse Re: 2_nowamoda to Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:30 O jaką stronę ze zdjęciami chodzi??Lolokultyzmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sraos Re: 2_nowamoda to Lilith IP: 213.25.24.* 26.04.10, 11:40 wystarczy popatrzeć na infantylne byki jakie robi 2_nowa cośtam tylko tłusta sabinka takie robi. to jej wizytówka;> tępy matoł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahhh Re: 2_nowamoda to Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:47 Publikowanie na lolokutyzmach zdjęć klientów bez ich zgody jest przestępstwem i złamaniem ustawy o danych osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sraos Re: 2_nowamoda to Lilith IP: 213.25.24.* 26.04.10, 11:55 a gdzie tam są zdjęcia jej klientów? bo ja ich nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milek Re: 2_nowamoda to Lilith IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 12:01 Bo nie ma . Nigdy taka osoba porządna jak Lilith Black Moon by tego nie zrobiła a jej uroki działają . Oni kłamali tu na jej temat .Pisały w ątku 3 osoby może i ciągna na tyldach innych . Kłamią tu i niej i to konkurenjca zazdrosna i nie patrzą na t ,że ktoś potrzebuje pomocy ! Że ktoś zamiast trafić do niej trafi do oszusta i wyda pieniądze . Wszystko dla pieniąedzy robią ksztem czyjegoś nieszczęścia ! Lilith Black Moon jest skuteczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q 2_nowamoda to Lilith czyli zlodziej i oszustka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:07 tak taaaak!!! lilith jest skuteczna!!! W okradaniu ludzi z pieniedzy i wciskaniu ludziom kitu!!! pieprzona tłusta oszustka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: 2_nowamoda to Lilith czyli zlodziej i oszustk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:20 jest algiz9 sprint, on cos przynajmniej robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: 2_nowamoda to Lilith czyli zlodziej i oszustk IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 19:49 tak. potwierdzam. agliz chociaż działa:] polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona macie namiary na algiz9 sprint IP: *.chello.pl 28.04.10, 08:58 to wazne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: 2_nowamoda to Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 22:14 ależ tak, jest skuteczna - jeśli jakimś cudem znajdziesz się w grupie, której akurat wykona rytuały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrina Lilith Black Moon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 12:24 Jaki jest u Lilith okres oczekiwania na rytuał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Lilith Black Moon IP: 188.33.82.* 28.04.10, 19:29 OSTRZEŻANIE PRZED OTYŁĄ "WRÓŻKĄ" O NICKU LILITH666 Nie podawajcie jej żadnych swoich danych ani nie przekazujcie swoich zdjeć. Wszystko to potem wykorzysta przeciwko was,aby wam nie zwrócić pieniędzy. Zobaczcie jak gnoi na swoim forum swojego współpracownika img18.imageshack.us/img18/342/lolita1.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrug Re: Lilith Black Moon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 10:49 Współpracownika ? To jakiś user ? A swoją droga temat ciekawy . Czytając pare postów widzę ,że jak nie wyszło z tym ze rozdaje niby dane osobowe to teraz ,że współracownika ahahahahaha żal.pl ;) swoja drogą ciekawy post na tej okulcie i się tam przejdę . A Lilith Black Moon wróży dobrze . Na 10 dni już z ciekawości wziąłem i się sprawdziło na otyła też nie wyglada . Wróżący z teog forum gazety powoli wpadają we własne sidła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Lilith Black Moon IP: 213.25.24.* 29.04.10, 11:36 oczywiście nie wygląda:viewmorepics.myspace.com/index.cfm? fuseaction=viewImage&friendID=401681675&albumID=0&imageID=24105192 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: Lilith Black Moon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 12:21 eee spoko dupka co wy chcecie ? Poza tym jaki to ma zwiazek z jej skutecznością . Zadnen a z teog co widać skuteczna jest .Zazdrość o wygląd i umiejetności nigdy konkurencji jak powiedział poprzednik na dobre nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
skorupka-3 Re: Lilith 29.04.10, 13:04 Po galerii przynajmniej cos wiem o niej , co do wyglądu to niczego sobie jak napisał przedmówca o ile zdjęcia w miarę aktualne co do preferencji w magii hm... no cóż każdy ma swoją ścieżkę ja mam całkiem inną ale nie neguję czyjegoś wyboru i metod jakimi sie posługuje to jego wybór i konsekwencje , co do skuteczności to ze zdjęć nie wynika ale zapewne są tacy dla których jest skuteczna . Galeria o tyle dobra , że widać w jaki sposób będzie wykonywana usługa . A co do uwag o otyłości to chyba piszą je zakompleksieni anorektycy . Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ms.jazzify Re: Lilith 29.04.10, 13:20 A ja mam takie proste pytanie... Co wami ludzie kierowało żeby bawić się w czarną magię? Jakieś pętania, uroki, klątwy, laleczki. Wiem, wiem. Zaraz się na mnie rzuci stadko i powie, że mylę pojęcia i to w ogóle nie jest tak. Może i mam blade pojęcie o tym co robi Lilith, ale pukam się w głowę i nie dowierzam kiedy czytam, że poprzez jakieś uroki chcecie wpłynąć na kogoś by np do was wrócił. Ludzie co z wami? Serce nie sługa i uważam, że to dosyć niefajne by przez jakieś hokus pokus zmuszać kogoś do miłości, powrotu ect. O ile jest to w ogóle możliwe? Z całym szacunkiem, ale po przejrzeniu zdjęć Lilith i opisach historii z nią związanych oraz waszych gorzkich żalach pod jej adresem funta kłaków bym jej nie powierzyła, a co dopiero swoje dane personalne, zdjęcia i grube pieniądze. No ale każdy orze jak może. Może troszkę więcej jednak instynktu samozachowawczego? Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
skorupka-3 Re: Lilith 29.04.10, 13:40 Co do magii negatywnej to napewno jest łatwiejsza i wstąpienie na tą ścieżkę wymaga mniej wyrzeczeń . Niestety jeśli jedni stosują negatywną muszą być również tacy którzy chronią innych przed działaniem tego rodzaju magii , napewno mają trudniej . Każdy kiedyś odpowie za to co w życiu stworzył i dla siebie i dla otoczenia ale to juz osobista sprawa każdego maga i Lilith napewno ma tego świadomość . A kasa za takie usługi jest faktycznie nie mała . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Lilith IP: *.pl 29.04.10, 15:46 Galeria zdjęc jest, ale czy to są jej zdjęcia? połowę wykasowala, bo się okazało, że wkleiła zdjecia jakiejś modelki. To ze jest otyła, to każdy wie. Także każdy wie jak traktuje klientów i swoich współpracowników, żądając od nich pieniędzy za członkostwo. Fakty są faktami i Lolita nic nie zmieni pisząć i negując z wielu kont. Macie tu link, jak wyzywa młodego chłopaka na forum img18.imageshack.us/img18/342/lolita1.png a to link, jak wyśmiewa się z klientek www.lolokultyzmy.pl/ To są fakty i żadne pisanie tutaj tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
ms.jazzify Re: Lilith 29.04.10, 16:12 sen, ja mówię o zdjęciach które znalazłam w galerii na naszej klasie (ktoś tu podał personalia tej Pani więc z ciekawości obejrzałam sobie o co tyle szumu). nie uważam żeby była otyła. nadprogramowe kg są, ale żeby zaraz otyłość to też nie popadajmy w skrajności. z resztą nie o wygląd w tym wszystkim chodzi przecież tak naprawdę tylko o CAŁĄ RESZTĘ. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Lilith IP: *.rev.netart.pl 29.04.10, 17:55 Z tego co widzę, to ona działa jak sekciara. Chłopaka napierdziela o pieniądze. Wysmiewa ze ich nie ma. Wysmiewa klientki. Języka używa takiego jak ostatnia z rynsztoku. Dziwie się, że ktoś korzysta z jej usług. Bardzo się dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Lilith IP: *.pl 29.04.10, 18:01 ms.jazzify, Lilith jest otyła,Nie trzeba patrzeć a zdjecia bo na zdjeciach widać już jej obżarstwo. Trzeba ja zobaczyć w realu. Jeden pisał,bo widział ją w Warszawie, że dupa wielka jak szafa i uda jak kloki. Taka jest prawda. Ale czy to ważne? Ważne, że sekciara i naciagaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Lilith IP: *.pl 29.04.10, 17:59 Bo tak sekty dzialają. Uzależnienie, wyśmiewanie, wyłudzanie pieniędzy. Jeden odszedł, a wiem, że chce odejść jeszcze dwie osoby. Nawet mieli zorganizowany zlot, ale nie wiadomo czy się odbędzie. Jada tam dwie zaufane osoby, aby się spotkać z pozostałymi. Będzie zabawa. Wreszcie Lilka beknie za wszystko ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Magdalena Re: Lilith IP: *.ptrhosting.com 29.04.10, 18:12 Spoko, tam połowa ludzi to jest z Sangrosi i Fnordu. Buhahaha Jak odejdą, to na forum zostanie sama wielka dupa Lilith A na zlocie będzie ciekawie, oj ciekawie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sangrosi Re: Lilith IP: 213.251.189.* 29.04.10, 18:33 Tam wystarczy jej przytakiwać i włazić w wielką dupe. Uwierzy kazdemu. hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHaHaha Re: Lilith IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.10, 08:30 Sangrosi nie wyscibia noska poza lolokultyzm ;D Tam pasuje najwygdniej ;D nawet gdyby Lilith duza dupę miała to i tka nie robicie faktycznie nic innego jak tylko mówicie o niej . znaczy ,że duże dupy lubicie ;D Poza tym widać już kto to mówi i nie są to klienci więc może dupę Lilith zostawcie na pogaduszki na swoim forum bo i tka nic innego oprocz rozmow o Lilith tam się nie dzieje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sangrosi Re: Lilith IP: 213.251.189.* 01.05.10, 10:26 Taka z ciebie wróżka jak ze mnie moher. Naucz się lepiej wielka dupo pisać. Każdy wie kiedy piszesz, nawet IP nie trzeba. A o to wypociny naszej Lilith vel wielkiej dupy: > Sangrosi nie wyscibia noska poza lolokultyzm ;D Tam pasuje najwygdniej ;D na > wet gdyby Lilith duza dupę miała to i tka nie robicie faktycznie nic inne > go jak tylko mówicie o niej . znaczy ,że duże dupy lubicie ;D Poza tym wida > ć już kto to mówi i nie są to klienci więc może dupę Lilith zostawcie na pog > aduszki na swoim forum bo i tka nic innego oprocz rozmow o Lilith tam się nie > dzieje ;D A u ciebie co jest? same kradzione teksty. Nikt nie pisze, nikt nie czyta. Połowa ludzi na twoim forum jets od nas ;d;d;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Lilith IP: *.pl 05.05.10, 08:55 Prosze kontakt do osob, ktore chca zalozyc Lilith sprawe w sadzie. Niestey za pozno znalazlam to forum. Wyslalam jej tylko 30 zl, ale chodzi o zasade. Po zadaniu pytania numer konta wyslala mi w ciagu 5 minut, na tym sie skonczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lilith IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.10, 10:19 bedziesz sie szczpyac o zasade???? może ci jesscze odpisze.cierpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Lilith IP: *.pl 05.05.10, 13:05 jesli to mial byc zart to malo smieszny, popracuj nad elokwencja zamiast odpisywac bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Lilith na policje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.10, 14:43 Słusznie Wlasnie chodzi o zasady Niewazne na ile i kogo okradla ta tlusta swinia lilith Wazne ze to robi i poniesie za to konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melinda Re: Lilith na policje IP: 109.243.113.* 05.05.10, 18:46 Ta gruba wrózka zapadła się pod ziemię . Nie odpowiada na e-maile , nie pojawia się na forum ;d widocznie smród poczuła koło wielgachnego dupska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Lilith na policje IP: *.pl 06.05.10, 10:49 lilith napisala dzis, ze byla na jej stronie informacja, ze do 05.05. jest nieosiagalna. Czy ktos byl na jej stronie w dniach od 29.04. do 05.05. i widzial taka informacje? Oczwiscie jak juz pisalam, 29ego kiedy to byla "nieosiaglana z powodu wyjazdu" dala rade jednak wyslac mi numer konta :) Na marginesie rozmiar Lilith nie ma tu znaczenia, nie znizajmy sie do jej poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melinda Re: Lilith na policje IP: 109.243.169.* 06.05.10, 13:50 Pic na wodę. Przecież była 1 i 2 maja. Na forum można zobaczyć kiedy kto zaglądał. Gruba wróżka powie prawdę jak się pomyli Konto wyśle nawet jak będzie umierająca. Bo konto to dla niej rzecz święta buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łaf Re: Lilith IP: 109.243.136.* 06.05.10, 23:50 ja jestem w trakcie zakładania sprawy przeciwko niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Lilith IP: *.pl 07.05.10, 11:17 Ja już papiery złożyłam w policja. Do nich należy reszta. Podałam link do forum grubej wróżki. Będą przepytywane te dzieci z forum. Podałam nicki i wszelkie namiary na portale. Ten portal ośmieszajcy klientki też podałam i okazało się, że podlega pod dwa paragrafy. będzie teraz bal. Bedę pisała na bieząco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Lilith IP: 188.33.188.* 07.05.10, 11:21 Ten jej piesek White_Crow już się też nie pojawia na forum. Smród poczuł. Pierwszy zwiał .;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pampeluse Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 11:36 To nie jest jej mąż czasem?Czy to kolejna ściema wymyślona przez nią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Lilith IP: 188.33.101.* 08.05.10, 16:59 Ona sama nie wie jaka jest prawda. Trzy razy dane zmieniała na na naszej klasie. Teraz widzę profil usunęła. Czego jeszcze można chcieć więcej? To jest kręt baba. Jeszcze takiego człowieka nie poznałam nigdy, nigdzie. Co za kloaka. Szkoda tych dzieci z forum, bo jak policja zacznie szukać to znajdzie całe gniazdo na okulcie Odpowiedz Link Zgłoś
troisombres_monika Re: Lilith 08.05.10, 20:59 Policja znajdzie znacznie więcej:) Panno "lilith" gdzież tak uciekasz a właściwie uciekacie? I gdzie są nowe gotowe nicki bo one już są? Gość portalu: Magdalena napisał(a): > Ona sama nie wie jaka jest prawda. Trzy razy dane zmieniała na na naszej klasie > . > Teraz widzę profil usunęła. > Czego jeszcze można chcieć więcej? > To jest kręt baba. Jeszcze takiego człowieka nie poznałam nigdy, nigdzie. Co za > kloaka. > Szkoda tych dzieci z forum, bo jak policja zacznie szukać to znajdzie całe > gniazdo na okulcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: Lilith IP: 213.251.189.* 09.05.10, 10:49 Już ona wie jaki ma miec inny nick. Toto wszystko zrobi zeby zarobić po trupach. nigdy nie widziałam takiej suki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user z Okulty Re: Lilith IP: 209.250.226.* 10.05.10, 10:09 Ze też wam się chce pisać o tej opasłej świni lilith. Wyłudza pieniądze od nas jak jakaś sekciara. Ciągle jej mało. Klientek ma mało to teraz napaliła się na dzieci z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Lilith IP: 188.33.94.* 03.06.10, 17:07 Lilith ukryła się jak szczur. Myśli ze ludzie o niej zapomną i o tym co im zrobiła. Wystrzegajcie się takiej szui. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażona Re: Lilith IP: *.magemar.com.pl 14.07.10, 10:54 jestem przerażona poziomem ludzi tu zgromadzonych. Lilith znam z kilku rozmów i przez osobe, która ją widziała i zna osobiście. Zanim zaczniecie pluć jadem zastanówcie sie i spójrzcie w lustro. To, co robicie wraca stokrotnie. Wam nie są potrzebne wróżby, wam jest potrzebne odchamienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marusia Re: Lilith IP: *.146.86.127.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.08.10, 20:38 Ja również przed vipem mialam przyjemność poznać ją osobiście . Po przeczytaniu tego wątku dziwię się ,że moderator na to pozwala . U tej kobiety na pewno warto robić uroki i wróżby a osoby niekorzystające tylko mówiące ,że " a to jest gruba " " a to coś tam " są po prostu śmieszne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Lilith IP: 188.33.79.* 09.08.10, 21:10 Widze, że otyla wrózka rozpoczyna znowu dzialanosc. Ku przestrodze jest zalozony ten temat i myslce trochę. Namawia swoje plotki z forum zeby o niej dobrze pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senny Re: Lilith IP: 94.254.184.* 19.08.10, 07:58 Do góry temat, ku przestrodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Lilith IP: *.wroclaw.mm.pl 21.08.10, 13:25 Dajcie juz tej Lilith spokoj,jesli ktos zamawia u Niej urok to jego sprawa,macie prawo do swojej opinii,jak najbardziej,natomiast poziom waszej kultury osobistej ma wiele do zyczenia.Sama zamowilam u Niej urok,i jakos ciagle po wplacie jestesmy w kontakcie,nie macie prawa potepiac osoby ktore korzystaja z Jej uslug,to my za to placimy i ponosimy onsekwencje,a nagonka zawsze bedzie chociazby ze wzgledu na Jej popularnosc i niezadowolenie konkurencji.Wiadomo ze nie u kazdego taki urok zadziala,ale nie rozumiem osob,ktore z gory uzgadniaja ze chce zwrotu polowy kasy za nieudany ryt.przeciez z gory zakladacie ze to sie nie uda a potem rozpacz bo sa oszukani.Sukces magii polega na duzej wierze w to,co sie chce osiagnac.Ja wierze ze to co zlecilam Lilith sie uda i nie omieszkam was o tym poinformowac w najblizszym czasie,chociazby po to,zeby zobaczyc wasza konsternacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Gosc Wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 19:17 Gość Wiosna sugeruje aby nie ostrzegać przed rytuałami tymi bez szans powodzenia.......... Pomysł ciekawy i odkrywczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gosc Wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 19:48 Lilith=satanizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z okulty Re: Gosc Wiosna IP: 188.33.59.* 25.08.10, 10:53 Ukryla się, nawet przez pewien czas na forum nic nie pisała, ale zagląda często co się dzieje. Otyła wróżka Lilith chce przeczekać, aby o niej lekko ucichło, i będzie chapać dalej pieniądze od naiwnym. Nie ostrzegać przed takimi jak ona? to może napisać ktoś z jej kręgów , z tej jej orgazmistycznej organizacji. W sumie, to satanistka i dziwię się że katolickie kobiety korzystają z jej usług. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahah Re: Gosc Wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 11:56 dokładnie to jest tłusta satanistka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Gosc Wiosna IP: 188.33.90.* 25.08.10, 15:46 Dziwi mnie,ze tentemat jeszcze funkcjonuje. Wszystkim wiadomo, że nie warto dawać jej zlecen a dobrze o niej piszą tylko sataniści z jej forum. To skończony człowiek. Chytrość nie popłaca bo dla pieniedzy posuwała się do strasznych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.10, 18:32 Nagonka na nia przez niby jej popularnosc? Dobre! Jest "popularna" ale tylko jako zlodziej naciagaczka oszustka i psychicznie chora osoba! A konsternacja to juz byla ale w momencie jak spora grupa osob zdala sobie sprawe ze dała sie nabrac na jej bajki i złodziejsko oszukancze praktyki w wyciaganiu od nich pieniedzy. KOMUNIKAT DO LILITH PS Przestan tłusta swinio w koncu pisac tu pod roznymi nikami i namawiac innych zeby pisali w twoim imieniu cokolwiek niby pozytywnego. Zapamietaj raz na zawsze! Bedziesz szmato tepiona bez konca i na kazdym kroku a takze nie licz na to ze w koncu sprawa przycichnie i ktokolwiek zapomni jak wiele osob oszukalas i po prostu ich okradlas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 00:39 NIECH MOC SWIETLISTEJ ENEGII BEDZIE Z WAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anubiss Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 01:55 muahahahahahahahhhahaha dobre z tą mocą świetlną buahahahahahhahaha :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwość Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: 94.254.216.* 26.08.10, 08:56 Zachecam do dołączenia się do mojego pozwu w charakterze świadka przeciwko tej oszustce! Trzeba działać a nie tylko coś sobie obiecywać... Sprawiedliwość pod każdą postacią musi ją dosięgnąć! gg 11821305 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 09:38 dziwne, ograbila Cie ze wszystkich sił i pieniędzy z tY masz jeszcze pieniądze na adwokatów...... ale powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 16:43 Dobrze ze nie powielasz juz u niej wrozb. W sadzie bedzie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaa Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.wroclaw.mm.pl 29.08.10, 12:13 Czy jest tu ktos,kto w ostatnim czasie zamawial ryt u Lilith?i teraz czeka na przesylke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z okulty Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: 188.33.139.* 29.08.10, 16:52 a ślepa jesteś? Ludzie ją do sądu chcą podać, a ty się pytasz, kto czeka? hahahah padłem, dosłownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaa Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.wroclaw.mm.pl 30.08.10, 08:56 O tym sadzie to ja juz czytam od kilku miesiecy i nikt tak na serio sie nie odwazyl tego zrobic,tylko gadanie...Ja sama bym sie nie odwazyla i to z kilku powodow,niech ktos mi wyjasni dlaczego wiec inne osoby dostawaly paczki z wangami a inne nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onna Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.wroclaw.mm.pl 30.08.10, 22:46 Dzisiaj dostalam od Lilith przesylke,tylko zastanawia mnie,ze nie jest to wypalana wanga w piecu,tylko po prostu ziola i jest to jedna figurka,czy do rytu milosnego nie powinny byc dwie zwiazane ze soba?Ta podobizna figurki pieknie pachnie ziolami,wrecz uzaleznia ten zapach,Pytalam Lilith w @,ale nie odpowiada...Moze jest tutaj i mi odpowie?Bo na okulcie sa fotki z rytualizacji i tam widac ze wygladaja inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 22:53 Powinny być dwie związane wstążką.Chyba, że teraz ma nową metodę.Ale podejrzewam, że jak zwykle robi wszystko na odwal się i dlatego dostałaś jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onaa Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.wroclaw.mm.pl 30.08.10, 23:09 Tez mi sie tak wydawalo,na chlopski rozum powinny byc dwie,co prawda dokladnie zwiazana z rzeczami ktore wyslalam i owinieta w czerwony material,jesli te ziola maja zadzialac,to niech beda,ale takie wypalane wydaja mi sie ''porzadniejsze''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 23:23 One są wypalane, przynajmniej kiedyś były.Są świeże, z czasem będą twarde jak kamień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onaa Re: Oszustka lilith/sabina i inne jej wcielenia IP: *.wroclaw.mm.pl 31.08.10, 10:42 # Dziekuje za odpowiedz,zamawialas(es)tez cos u Lilith,ze jestes tak zorientowana(y)?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna ona Re: Lilith IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 10:53 wiele osób zamawiało ryty miłosne u Lilith. które nie podziałaly....nie wiedomo dlaczego. a wangi tez dostalam dwie związane wstążeczką z ziołami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onaa Re: Lilith IP: *.wroclaw.mm.pl 31.08.10, 13:06 To ja juz nie wiem o co chodzi....ewidentnie mam taki snopek ziolek,wraz z dowiazanymi do niego rzeczami ktore wyslalam w liscie.A jak duze sa te wangi??Dziwne,ale ON wczoraj sie pierwszy odezwal,za cos mi podziekowal,nie przez smsa,ani telefon,w inny spoosb ale jednak.Moze cos w tym jednak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bua Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 14:35 Nic, czysta ściema jej ryty nie działają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 16:42 Nieprawda.Działają, ale nie wszystkim, bo i nie każdemu ma wyjść.Jak facet jest odporny psychicznie nic nie wskórasz.Jeśli do miesiąca nie będzie kontaktu albo spotkania-na pewno go nie będzie i nie masz co czekać na działanie rytu.Jeśli będzie to znak, że działa.Nie wierz w to, że się odezwie za pół roku, nie trać czasu, czekaj tylko miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Lilith IP: *.146.134.168.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.08.10, 17:08 A u kogo dzialaja do miesiaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 17:51 No u niej.Jeśli do miesiąca nie ma efektu nie ma co na to czekać.Jeśli facet się nie odezwie do miesiąca, nie ma co czekać pół roku i żyć nadzieją.Jeśli ma się odezwać, zrobi to w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahaha Re: Lilith IP: 109.243.153.* 31.08.10, 18:25 Katoliczki sobie rozmawiają o rytuałach którym przeprowadza im otyła satanistka hahahahahaha Grzech śmiertelny to jest. Nic wam się nie uda w życiu, tak mi dopomóż Boże w tym co powiedziałem, niech się stanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) gruba swinia lilith i jej oszustwa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.10, 20:03 prawda? komedia na maxa hahaha rytualy lilith na zrobienie kolejnych naiwnych w ch.....ja i wyciagniecie od nich kasiory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z okulty Re: gruba swinia lilith i jej oszustwa IP: 188.33.217.* 04.09.10, 14:21 Zaprawdę gruba. Na jej forum jestem tylko po to aby się pośmiać ;d;d;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ardeal Re: Lilith Black Moon IP: *.icpnet.pl 07.09.10, 14:21 NIE LUBIĘ SIĘ POWTARZAĆ. Tym razem zrobię wyjątek. Słuchajcie kobitki sprawa prosta chcesz jeśli chcesz, po co to gdybanie jak baby w maglu,dobra nie dobra itd.- wolna wola, nikt nikogo nie ma zamiaru przekonywać czy magya istnieje czy nie, bo to tak nie ma dla was żadnego znaczenia tylko efekt który chcecie uzyskać. Wrózka Lilith jest specjalistka w tej dziedzinie to wam powinno wystarczyć, a woli wyjaśnienia na efekty nie czeka się na już to nie David Copperfield a magya to nie telewizja, ale jak trwoga to do boga hehe , więc złośliwcom przekazuję: www.youtube.com/watch?v=xeydS9de2n0 Pozdrawiam Ardeal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja121 Re: Lilith Black Moon IP: *.upc-i.chello.nl 04.10.10, 09:53 Jestem klientka Lilith. I odwalcie sie od niej. robi to za co jej placicie. rezultatow nie ma? to moze to, co chciales/as nie bylo szczere? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 13:01 Lilith oddaj mi 1000 zł, które wzięłaś ode mnie a nic nie zadziałało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 15:14 POLECAM Z SERCA DOBRĄ WRÓŻKĘ , BARDZO MIŁA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA ROBI TEŻ RYTUAŁY NA WSZYSTKO ADRES EMAIL DO NIEJ. kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś