Dodaj do ulubionych

klin klinem...

23.05.12, 14:13
Podobno tak jest najskuteczniej..Algaria gorzej to okresla,,..ja pozostane przy klinie.
Koresponduje na badoo z dwoma facetami/włochami/,tak niezobowiązująco /coby zapomnieć/ale wiadomo po co tu jestesmy.Wyciagnełam karty na rozklad Decyzja,no bo moze bym sie na kawe zdecydowała,narazie na kawe..i wylosowałam
na Panów,
-młodszy 5lat ,czarny -karty Siła,Kapłanka,10 Kielichow /ramie dolne/

-starszy 6lat,siwy- -karty Głupic,Umiarkowanie,Rydwan/ramie górne/

wierzchołek- sprawa,sytuacja,problem-Słonce,
z przełozenia pamietam 2 karty,bo nie brałam tego powaznie dopoki nie zobaczyłam ze prawie wszystkie karty to WA!wiec z przełozenia była wieza ,seodkowej nie pamietam i Q Monet/
tak to widze,moj swiat sie zawalil i poprzedni zwiazek tez,strasznie chce byc doceniona,podziwiana i pragne stabilnego zwiazku,w Słoncu jest chęc i mozliwosci ,romansu zadowalajacego na chwile obecną.

Pan górny-siwy-nie bardzo wie czego chce,ale w przygode by wszedl/Głupiec/,jakos moze i by bylo romansowo,ale bez fajerwerkow /Umiarkowanie/a potem tez pojdzie w Długą/Rydwan/tak mi sie pokazuje Rydwan ,odwrot i odejscie/

Natomiast młodszy-czarny ma bardzo zachecajace do pogłebiania tej znajomosci karty-pożadanie,miłosc,ogien w Sile ,obok Kapłanki delikatnej,mądrej i tajemniczej kobiety w finale z 10 kielichow???To nie jest mozliwosc czegos wiekszego?głębszego??Ale ja nie umie w kupe tego powiazac,szczegolnie dla siebie.Radzcie wiec-prosze.pozdrawiam wszystkich serdecznie.

A i jeszcze mi wyszlo wczesniej ze siwy ma babe.. obaj sie deklaruja ze sa wolni.
ps.kolor wlosow i wiek akurat nie ma znaczenia-to dla odroznienia ich napisalam,bo takie fikuśne mają imiona.

Obserwuj wątek
    • algaria Re: klin klinem... 23.05.12, 20:34
      Kochana fikuśny to może być... loczek na głowie
      Tak będzie jeśli pójdziesz na kawę z:

Pan Murzyn - siła kapłanka 10 kielichów - miło bardzo i pan będzie się starał zabiegał bardzo fajne karty na spotkanie
      Pan Gołąb - głupiec umiarkowanie rydwan - no same AW ale nie zawsze jest to lepsze - może bardzie chodzi o to że jesteś bardziej zainteresowana tym panem a nie Murzynkiem ale po 1 podejrzewam że albo pan będzie opóźniał spotkanie albo coś Ty przesuniesz - szybciej by doszło do spotkania z Panem Murzynkiem Sam przebieg? coś nowego ale nudnego i szybko się zakończy
      Milsze chwile czekają Cię w objęciach Murzynka
      buzi buzi
    • anuszzka Re: klin klinem... 23.05.12, 21:00
      Pierwsza randka i umiarkowanie-to nie wyglada dobrze. Po pierwsze on moze cie zaskoczyc w tym glupcu (foto a real to co innegowink), a poza tym cos nudnawo moze byc i szybko ruszysz do domu.

Ten czarny spodoba ci sie fizycznie i nie tylko a randka moze zakonczyc sie w wiekszym gronie przy tancach.
      • leda-is-one Re: klin klinem... 24.05.12, 14:30
        Dziewczyny dzięki!!!

Macie racje!!!Pan siwy sie nie odezwał narazie, mimo uprzedniej propozycji,za to czarny/nie murzyn/pracuje nad spotkaniem twardo i mi nie odpuszcza.Mysle ze spotkam się z nim w niedziele,chociaz jest opcja mozliwego spotkania jutro w południe.Krotka kawa,poznanie sie w realu i wtedy zobaczymy czy chcemy sie spotykac.Blokuje mnie róznica wieku na moja niekorzysc,ale jakos moze to przełkne.Dzieki.O rozwoju sytuacji Wam doniose.Tymczasem dziekuje serdecznie.Buzi,buzi.leda
        • algaria Re: klin klinem... 24.05.12, 15:14
          Psy o lata się nie gryzą
          Moja babcia była starsza od dziadka 6 lat i żyli ze sobą 53.
          Dziadek przystojny śniady brunet z czarnymi oczami pół Austriak babcia mała drobna kaczuszka - wdowa z córką - moja mama była ich wspólnym, jedynym dzieckiem. To że ona była starsza dotarło do mnie już po ich śmierci stojąc nad ich grobem - co śmieszne dziadek zawsze wycałowywał ręce babci od palców do ramion mówiąc "moja ukochana małżonka" na co babcia zawsze się wyrywała krzycząc ze śmiechem "zostaw mnie stary dziadu" wink
          • leda-is-one Re: klin klinem... 24.05.12, 17:47
            Algario!!!!ja go jeszcze nie znam a Ty mnie juz wydałas!!!!no dobra ,ale jestesmy pieskami z roznych ras!!moja jest wiodaca!!!owczerek niemiecki i podworkowy Polski /wierny/ !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka