Dodaj do ulubionych

Reinkarnacja

28.12.15, 23:50
Dziś trafiłam na artykuł na temat dziecka, które zapamiętało swoje poprzednie wcielenie. Ponieważ sama z wielkim zainteresowaniem przeczytałam w tym roku "Wędrówkę Dusz", a wiem też,że wiele osób jest już po lub w trakcie lektury, to jako ciekawostkę podsyłam link do artykułu:
o2.pl/hot/dziecko-pamieta-swoje-poprzednie-wcielenie-rodzice-oniemieli-5944475299259521a
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Reinkarnacja 29.12.15, 17:09
      A zdarzylo sie tobie uczucie kiedy poznajac nowa osoba masz wrazenie ze znaliscie sie juz?
      Przytrafilo mi si cos takiego dwa razy w zyciu. Takie dwa uderzenia piorunem. Niesamowite poniewaz zanim jeszcze zaczelismy rozmawiac czulam, ze lubie ta osobe taka anielska, bloga miloscia i bardzo za nia tesknilam.
    • uhuhana Re: Reinkarnacja 29.12.15, 18:36
      sporo artykulow istnieje na ten temat, ja osobiscie wierze w reinkarnacje. Przerobilam wlasnie karmiczny zwiazek, mam nadzieje, ze moje cierpienie, a bylo niemale, splacilo karme chociaz po czesci. Raz w swoim zyciu spotkalam chlopaka, ktoremu po raz pierwszy spojrzalam w oczy i poczulam, ze sie znamy. Wiedzialam, ze on poczul to samo. Spotkanie bylo przypadkiem, chcial sie umowic nastepnego dnia, niestety, nie przyszlam, acet przepadl. Ale uczucie pamietam do dzis.
    • backtosquare1 Re: Reinkarnacja 30.12.15, 19:07
      Wierzę w reinkarnacją, związki i zadania karmiczne również długi karmiczne wszystko to jak gdyby bardzo logicznie wyjaśnia wiele sytuacji zataczających koła, wracających do nas.
      Podobno to co nas przyciąga to coś istotnego możemy tego nie rozumieć ale jeżeli przyciąga to warto to zbadać zresztą niektóre karty tarota o tym mówią np. 6 pucharów. Czasami spotykamy osobę o której niewiele wiemy ale nas ciągnie do niej to może być na różnych płaszczyznach to często może być osoba z poprzedniego wcielenia czasami to też negatywna osoba, z która mieliśmy już jakiś kłopot
    • beata25_84 Re: Reinkarnacja 31.12.15, 15:09
      Dziękuję za komentarze.smile
      Tak, miałam czasem tak,że z kimś zaczynało mi się tak dobrze rozmawiać, czułam takie porozumienie,że miałam wrażenie jak byśmy znali się od zawsze. smile
    • tabularasa22 Re: Reinkarnacja 01.01.16, 23:06
      Mi też idea reinkarnacji jest bliska. Nie zgłębiam specjalnie tematu, po prostu czuję że ma to sens. Spotkałam osobę z która nawiązałam trwałą i głęboką więź natychmiast, już po pierwszym zetknięciu, jak i taką wobec której przeszedł mnie dreszcz wstrętu, wręcz lęku i miałam poczucie duszenia w jej obecności ( a było to kilkuletnie dziecko !!! )
      Zrobiłam też rozkłady karmiczne , i muszę powiedzieć, że wyglądały bardzo spójnie i sensownie, układały się w całość. Są oczywiście nieweryfikowalne, ale dają do myślenia. Np. w rozkładzie dotyczącym mnie samej i ostatniego wcielenia pojawia się kilka tych samych kart co w rozkładzie karmicznego związku. Ten sam mój osobisty rozkład wykazuje zbieżność z wyjątkowym snem, jaki miałam kilkanaście lat temu.
      • beata25_84 Re: Reinkarnacja 01.01.16, 23:24
        To bardzo ciekawe. Opiszesz coś więcej? smile
        • tabularasa22 Re: Reinkarnacja 02.01.16, 22:40
          Tak, dla mnie bardzo wciągające, ale i niezmiernie trudne. Nie wszystko rozumiem niestety. W rozkładzie na karmę mojego ostatniego związku dużo dla mnie jeszcze zakryte, ciągle miewam bardzo dwuznaczne wizje, w zasadzie można dopasować układ tez do tego co wydarzyło się obecnie. Najbardziej interesowała mnie karta "sposób rozwiązania karmy" po mojej stronie. Wyszedł As Mieczy i tego się trzymam. To czuję że to na pewno jest dla mnie dobre smile
          Karmy z dzieckiem, w którego obecności tak źle się czuję nie badałam.
          Natomiast jeśli chodzi o mój osobisty rozkład karmiczny i zbieżność ze snem .. to bardzo długa i ciężka historia. Nie zawsze widzimy w sobie to co chcielibyśmy zobaczyć. Ciemna strona była głębsza i silniejsza niż mogłabym o sobie pomyśleć, ale karty pokazały ją jako zaprzeszłe wcielenia i tego się trzymam smile Co narozrabiałam to chyba już odrobiłam i opowiem Wam kiedyś osobiście na zlocie Szkółki smile
          Na koniec wpisu o dobrych więziach - zrobiłam rozkład na związek z mamą - takiej karmy nie zamierzam przerywać w żadnym razie, nawet nie wyłożyłam karty na jej rozwiązanie smile Wyszło pięknie - ciepło, wsparcie, miłość, więź - niech więc trwa !
          • beata25_84 Re: Reinkarnacja 03.01.16, 00:40
            Czy możecie podać mi jak wygląda ten rozkład na relacje karmiczne? smile
            • tabularasa22 Re: Reinkarnacja 04.01.16, 09:21
              Korzystałam z rozkładów A. Chrzanowskiej - Rozkład na poprzednie wcielenie i Związki Karmiczne oraz z tego na stronie tarotmojapasja.blogspot.com/2010/09/rozkady-karmiczne.html
      • misboaa Re: Reinkarnacja 02.01.16, 00:51
        Swoim wpisem przypomnialas mi moja historie ktora juz opisywalam o tym jak zrobilam rozklad karmiczny bo czulam ze cos miedzy nami jest silnego. Rozklad wyszedl tak, ze zintepretowalam go bardzo dobrze jak sie pozniej okazalo poniewaz pytajac o nasza wspolna karme pokazal mi to co sie wydarzylo nie w przeszlosci ale za kilka lat od tego momentu. Pokazal przyszlosc miedzy nami. Dla mnie tak znaczaca ze zmienily sie moje emocje do tej osoby i ja sama tez sie zmienilam.
        Skupilam sie na przeszlej karmie zapominajac, ze ctworzymyvja kazdego dnia.
        • bladamery Re: Reinkarnacja 04.01.16, 12:45
          Jest ktoś, kto przewija się przez moje życie od mojego 7 r.ż. i dopiero niedawno spojrzeliśmy na siebie jak mężczyzna na kobietę i odwrotnie. Czułam, że to TO. TO razy 100! Czułam, że to mój brakujący element, coś czego szukałam. Genialne porozumienie, genialne chemiczne uzupełnienie.... I klops..... odwócił się właściwie bez żadnej przyczyny, ja wzięłam to na bary i z godnością odeszłam. Ale do tej pory nie daje mi to spokoju i niedawno zrobiłam sobie ten rozkład karmiczny.

Jak się poznaliśmy - Cesarzowa I Słońce
          Kim byłam dla niego - Siła
          Kim on był dla mnie - Kochankowie
          Jak zakończył się nasz związek w poprzednim wcieleniu - Król kielichów, Diabeł
          co mamy do odrobienia w tym życiu - 5 den. 6 kiel.
          rada dla mnie - Mag

Nie wiem co Wy na to, ale dla mnie ewidentnym jest fakt, że puściłam go kantem. Nie widziałam w nim tego jedynego bawiłam się nim, on odwrotnie.

• uhuhana Re: Reinkarnacja 06.01.16, 13:24
            Bladamery, czy postawilabys takiego tarota karmicznego dla mnie?
            • bladamery Re: Reinkarnacja 06.01.16, 15:41
              Mogę spróbować w wolnej chwili. Najwyżej ktoś wspomoże mnie w interpretacji wink
              • uhuhana Re: Reinkarnacja 06.01.16, 22:10
                Bylabym bardzo wdzieczna.
                • misboaa Re: Reinkarnacja 07.01.16, 16:56
                  Ja tez z Charzanowskiej.
                  Ten rozklad sprawdzil mi sie po wielu latach od postawienia. Niesamowite bo to tak jakbysmy nie mieli ze soba wczesniej kontaktu a najwazniejsze dopiero bylo przed nami. To co sie potem wydarzylo miedzy nami dla mnie bylo wstrzasajace wewnetrznie.
                  • beata25_84 Re: Reinkarnacja 08.01.16, 22:36
                    Zaintrygowałyście mnie na tyle,że chyba w weekend poszukam tego rozkładu i rozłożę sobie karty. smile
          • tabularasa22 Re: Reinkarnacja 08.01.16, 08:49
            Chyba masz rację smile Ja mam trochę problem z tymi kartami zakończenia, bo czasami nie wiem kto nawalił ostatecznie, ale tutaj po kartach osobistych widać , że raczej ty. No i teraz zdarzyło się na odwrót.
            Ja ostatnio mam natomiast zagwozdkę , przy tym rozkładzie na mojego ex po stronie kim byłam dla niego - dwór kielichów , po stronie kim on był dla mnie - dwór monet. No i było by ok gdyby nie fakt, że przy rozkładzie na przyczyny rozpadu naszego związku teraz, co doprowadziło do rozłamu, po mojej stronie znowu dwór kielichów, a po jego dwór monet sad no i załamka. Jestem zaskoczona i daje mi to do myślenia, o co tak naprawdę chodziło. A już w ogóle myśl że karma powtórzona i nie załatwiona może się przyplątać znowu tongue_out nie jest pocieszająca.
            Jako rada natomiast wyszedł mi Eremita, z czego się ucieszyłam, bo to strażnik mojej talii smile czuję z tą kartą szczególną więź i jej przesłanie jest mi bardzo bliskie.
            • bladamery Re: Reinkarnacja 08.01.16, 10:25
              uhuhana, akurat mam chwilę i chciałam Ci położyć karty, ale nie wiem o kogo zapytać smile
              • uhuhana Re: Reinkarnacja 08.01.16, 15:44
                Kochana. O mnie, agnieszka, i on, jakob
    • beata25_84 Re: Reinkarnacja 19.01.16, 18:16
      Pamietam,pamietam,tylko jakos nie mialam weny i czasu na rozlozenie kart. Postaram sie wrocic w weekend do tematu i przepraszam za opoznienia. wink
    • beata25_84 Re: Reinkarnacja 13.02.16, 22:26
      Hej,
      Znalazłam dwa rozkłady Chrzanowskiej...

Pierwszy:
      rozkład "Związki karmiczne"
      cała talia, źrodło : "Tarot a karma" A.Chrzanoswka

--s1----------------1----------------s2
      -------2------3----------4------5
      --6-----------------7-----------------8
      --9----------------10----------------11
      ----------12-----------------13

s1,s2 - sygnifikatory
      1- to, co łączyło te osoby kiedyś
      2,3 - jaką rolę odegrała wówczas osoba pytająca
      4,5 - jaką rolę odegrała druga osoba (partner karmiczny)
      6 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony osoby pytajacej
      7 - jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone
      8 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony partnera karmicznego
      9 - co powinna zrobic osoba pytająca, żeby zakończyć sprawę
      10 - co powinni zrobić wspólniew celu dopracowania karmy
      11 - co powinien zrobić partner karmiczny, by zakończyć sprawę
      12,13 - jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w następnych wcieleniach

Drugi:
      rozkład "Reinkarnacja"
      pozwala zerknąc w przyszłość
      cała talia, źródlo jak w pierwszym poście tematu

------------s
      --------1-------2
      -----3------4------5
      --------6-------7
      ------------8
      ------------9

s - sygnifikator
      1,2 - motywy karmiczne z poprzednich wcieleń
      3,4,5 - postep na drodze rozwoju duchowego (to, co juz przepracowane)
      6,7 - nowe obciążenia
      8 - następne wcielenie
      9 - jak daleko jeszcze do celu/nirwany

Oba są ciekawe i mogą być przydatne, więc pozwoliłam je sobie wkleić. Rozumiem, że Wy kładłyście ten na reinkarnację.
    • beata25_84 Re: Reinkarnacja 14.02.16, 00:12
      rozkład "Reinkarnacja"

------------s
      --------1-------2
      -----3------4------5
      --------6-------7
      ------------8
      ------------9

s - sygnifikator
      1,2 - motywy karmiczne z poprzednich wcieleń
      Królowa pałeczek(p) + Rycerz Kielichów(o)
      Czyżbym rozkochała jakiegoś faceta w sobie i rzuciła?

3,4,5 - postep na drodze rozwoju duchowego (to, co juz przepracowane)
      Paź pałek(p) + Księżyc(p) + As pałek(o)
      Wiadomości, złudzenia, brak energii - nie mam pojęcia jak to razem ze sobą powiązać.

6,7 - nowe obciążenia
      Słońce(o) + Kapłanka(o)
      Zawiłe sprawy rodzinne, coś co pozstaje w ukryciu. To by miało sens. Mam nadzieję,że to tylko nie oznacza,że będę sama miała nieszczęśliwe dorosłe życie rodzinne.

8 - następne wcielenie
      4 Miecze (p)
      Wyciszenie, izolacja, czyżby to miałoby być moje ostatnie wcielenie, biorac pod uwagę Maga poniżej.

9 - jak daleko jeszcze do celu/nirwany
      Mag(p)
      Tak jak pisałam wyżej - Mag mi się kojarzy z mistrzostwem, wydaję mi się,że jestem już bardzo blisko celu. Czyżby to było moje ostatnie lub przedostanie wcielenie.
      Kiedyś kobieta w sklepie ezoterycznym patrzyła na moją numerologię i powiedziała mi,że jestem starą duszą. Może już tak starą,że jestem na końcu drogi?

Sygnifikator celowo ominęłam, bo jakoś nie przemawia do mnie stosowanie go.

p - proste, a o - odwrócone karty.
      • tabularasa22 Re: Reinkarnacja 14.02.16, 21:49
        Hej Beata
        Ależ ciekawy ten twój rozkład.
        1,2 - no nie wiem czy to akurat ty kogoś rzuciłaś. Nie czytałabym tego aż tak radykalnie. Ewidentnie jest para, więc coś ze stosunków partnerskich jest do przerobienia, ale to chyba ciebie ktoś rozkochał smile Królowa buław nie kojarzy mi się zaraz źle, jako femme fatale. Po prostu czadowa babka, której niewielu dotrzyma kroku.
        3,4,5 - no tu rzeczywiście mi też ciężko powiązać. Aż rozłożyłam żeby popatrzeć. Tak patrzę na to i cały zestaw kojarzy mi się z niedojrzałością. Dużo chęci, dużo marzeń, planów , szybko już teraz natychmiast. Trochę bez ładu i składu. To do przodu, to hamulec. Trochę "spychologii" para w gwizdek. Myślę, że to już za tobą, że nauczyłaś się już odróżniać nierealne fantazje od rzeczywistości, kierować swoją energią.
        6,7 - ależ mocne karty ! dwa AW . Ponieważ wyszły odwrócone , to zadania upatruję w przywróceniu do pozycji prostej. Pewnie sama intuicyjnie czytasz to tak jak napisałaś, sama pewnie czujesz jaki ciężar w życiu jest największy, ale mi się kojarzy inaczej. Kapłanka to dla mnie kobieta - przewodniczka. Ona ma swój wewnętrzny świat, swoją głębię, intuicję. Jest w tym trochę podobna do eremity , ale to ściśle żeńska energia, płynąca jak podziemne źródło. To czar, mądrość, serce, odpoczynek , spokój. W słońcu odwróconym upatruję cienia. Ciemnej strony księżyca, nigdy nie oświetlonej. Wszystko to co niesie ze sobą Arcykapłanka jest jeszcze bardziej przysłonięte, ukryte. Zadanie dla ciebie to odkryć to , ale nie tylko dla siebie ale i dla innych. Ujawnić całe bogactwo. Przeczytałam gdzieś że masz wykształcenie w kierunku psychologii - i to mi się pięknie pokrywa. Zajmujesz się też tarotem, udzielasz się dla innych. To ten kierunek, ta lekcja. Zgłębiasz swoje wnętrze i dzielisz się tym , ujawniasz, dajesz.
        8 - następne wcielenie - odpoczynek po pracy smile
        9 Mag - naprawdę myślisz że już możesz być tak blisko celu ? A chciałabyś żeby to już był koniec wędrówki ?
        • beata25_84 Re: Reinkarnacja 14.02.16, 22:27
          Dziękuję Tabularasa za interpretację. smile Bardzo lubię czytać Twoje przemyślenia. Ma to wszystko sens. Co do Maga - czasem mam wrażenie,że postrzegam świat głębiej niż przeciętny sposób, bardziej dojrzale, niżby na to mój wiek wskazywał. Jak to kiedyś mi znajomy z pracy powiedział gdy miałam jeszcze 20 lat, że bardziej myślę jak jego pokolenie - on miał ponad 30lat. Jeśli nadal będę musiała mierzyć się z ziemskim życiem, to przyjmę to. Życie ma na prawdę wiele uroków, pozytywnych chwil, ale czasami czuję się już zmęczona wszelkim wyzwaniami, tak jak bym na prawdę miała już wiele, wiele wcieleń i lekcji za sobą. wink
        • beata25_84 Re: Reinkarnacja 14.02.16, 22:28
          A Ty jak tego Maga widzisz?
          • tabularasa22 Re: Reinkarnacja 15.02.16, 08:53
            Hej.
            Ja ogólnie mam wrażenie, że nie tak łatwo odejść stąd zupełnie. Czasami mam przeczucie, że jest to też kwestia decyzji. Gdy dusza rzeczywiście jest już bardzo stara, nie tylko zebrała doświadczenia, nie tylko sama wyrównała swoje rachunki, ale jeszcze oddała niejako swoją energię innym, to wtedy może zdecydować o powrocie do źródła.
            Mag kojarzy mi się też z Mistrzem - z liderem, z energią, impulsem do działania. Widzę to tak, że jesteś już bliżej niż dalej , ale właśnie etap przewodnictwa przed tobą.

Myślę że etap będziemy mogły też lepiej ocenić w starszym wieku. Ja mam bardzo zmienne wglądy. W portrecie numerologicznym mam liczby mistrzowskie, miewałam znaczące sny, ale z drugiej strony w portrecie tarotowym mnóstwo Głupca. Czasami czuję, że owszem, moja dusza już wiekowa, ale zaczynam znowu od początku jakiś cykl tematyczny smile
        • beata25_84 Re: Reinkarnacja 14.02.16, 22:34
          Te karty 3,4,5 to faktycznie może być jakaś niedojrzałość.
          A te karty na pozycji 6 i 7 bardzo mocne wyszły, no i obie odwrócone. Może rzeczywiście mam odkryć pewne sprawy, zmienić nastawienie do niektórych i w jakiś sposób dzielić się doświadczeniem. Ostatnio gdzieś wyczytałam, że aby dobrze doradzać komuś na podstawie tarota, to najpierw samemu trzeba co nieco w życiu przeżyć. wink
      • misboaa Re: Reinkarnacja 15.02.16, 20:35
        beata25_84 napisała:

> s - sygnifikator
        > 1,2 - motywy karmiczne z poprzednich wcieleń
        > Królowa pałeczek(p) + Rycerz Kielo)
        Pelna energii, pasji kobieta i nierozwinieta strefa romanyzmu i odwagi by to pokazac. By zainicjowac. Pisze haslowo poniewaz tak jak poprzednio nie chce zapedzic sie w miejsce skad i tak nie zobaczymym weryfikacji. Uwzgledniajac ponizsze, to kobieta ktorej brakuje dzialania. Moim zdanie musisz popracowac w kierunku rozwiniecia sfery Bulaw. Cos juz potrafisz, umiesz zaskoczyc, ale to tylko chwilowe. Zaraz potem sie zamykasz, oddalasz. Inicjatywy w tobie nie ma. Na jezyk relacji przlozyla by mt otak: powiesz "Czesc" i dalej juz nic. Nie pociagniesz watku dalej. Potrafisz rzucic haslo, ale opwiedziec o pomysle juz nie, a co dopiero zorganizowac jakies szalenstwo..... U ciebie kuleje sfera uczuc w sensie twoich wewnetrznych przemyslen, nie tego ze nie potrafisz milowac, rozczulic sie. Nie w tym sensie. Jakbys tego nie laczyla razem. Potrzebujesz pracowac nad kobiecym wnetrzem. Kobiecoscia jako caloscie. Ze wszystkim co sie z tym wiaze. Sukcesy, porazki, smiech i lzy. Wszystko!
        > 3,4,5 - postep na drodze rozwoju duchowego (to, co juz przepracowane)
        > Paź pałek(p) + Księżyc(p) + As pałek(o)
        > Wiadomości, złudz
        >
        > 6,7 - nowe obciążenia
        > Słońce(o) + Kapłanka(o)
        > Zawiłe sprawy rodzinne, coś co pozstaje w ukryciu. T
        Sama ograniczasz swoja/kobiecosc. Emocjonalnosc. Chyba dlatego, ze nie wiesz ile tego wszystkiego jeszcze w sobie masz. Wrzuc na spontan sama ze soba. Jesli znowu to powiem to mnie znielubisz, ale!....jak ty sie teraz nie /zrealizujesz jako matka to ograniczenie kobiecosci przejdzie w nastepne wcielenie. Zucilam okiem na caly rozklad i wydaje mi sie, ze masz treraz bardzo komfortowa/sytuacje reinkarnacyjna poniewaz karty pokazuja, ze wszystko zalezy teraz od ciebie. To tak jakbys miala z ludzmi przepacowane, obciazenia przerobione z innymi, ale ze soba nie. Towje wcielenie to ty, ta ze srodka ciebie. A jesli masz cos zrobic dla kogos to zawod pierszy wybralas dobrze bo to praca z wnetrzem innych. Niekoniecznie psycholog na etacie, ale ktos kto zna czlowieka od srodna. Rozumie go i potrafi zrobic z tego uzytek. Dobry!!!
        > 8 - następne wcielenie
        > 4 Miecze (p)
        Krotkie. Krok w przod- zrozumienie emocji i wziecie je na logike. Moze lekarz? Kros kto ma juz przpracowane wewnetrzne obawy i moze wziac oddech przed ostrym dzialniem. Jesli teraz przerobisz emocjonalnosc to potem bedzie miala z gorki. Nic juz nie bedzie ciebie bolalo w sercu. Przestaniesz rozpaczac.
        > 9 - jak daleko jeszcze do celu/nirwany
        > Mag
        • misboaa Re: Reinkarnacja 15.02.16, 20:39
          9. Nie wiadamo jak daleko. Nikt nie zrobil dla ciebie planu. To ty go ukladasz, zmieniasz. Relizujesz lun nie. Dlugosc to pojecie wzglednie. Mozesz je skrocic lub wydluzyc, ale Mag mowi ze to nie jest koniec. Praca nad soba jest w toku i zalezy od tego ile i co zrobisz. Rozwijasz sie na kilku poziomach. Teraz masz do przepracowania cos. Potem inne itd. Az skonczysz ?
          • beata25_84 Re: Reinkarnacja 16.02.16, 08:37
            Mag jako mozliwosc wyboru dalszej drogi,bo to on wszystko trzyma w garci i moze karty rozdawac. Moze byc i tak. Dzieki!smile Kto to wie co zaplanowala sobie dusza.wink
      • donbas Re: Reinkarnacja 19.02.16, 18:49
        A nie jesteś przypadkiem liczbą mistrzowską np. 11,22 czy lepiej 33-ką lub wyżej?
    • beata25_84 Re: Reinkarnacja 16.02.16, 08:41
      Mag to jednak silna i pozytywna karta,AW,wiec z pewnoscia rozwoj jest juz znaczny i droga niezbyt odlegla. Niekoniecznie w ziemskim pojmowaniu czasu.
    • beata25_84 Re: Reinkarnacja 16.02.16, 09:07
      Dziekuje za interpretacje. Bede pamietac o tym kobiecym pierwiastku.smile Nie znienawidze Cie.wink
    • beata25_84 Re: Reinkarnacja 16.02.16, 09:17
      Czy poza byciem mama moglo Ci tez chodzic o to,ze czasem jestem zbyt sila i niezalezna? Nie na 100% rozumiem co mialas jeszcze na mysli.
      • misboaa Re: Reinkarnacja 18.02.16, 23:17
        beata25_84 napisała:

> Czy poza byciem mama moglo Ci tez chodzic o to,ze czasem jestem zbyt sila i nie
        > zalezna? Nie na 100% rozumiem co mialas jeszcze na mysli.

Tak! Tak! Tak! Mialam na mysli wszystko to co z kobiecego wnetrza wychodzi. Doslownie i w przenosni. Cala kobiecosc. Muszisz sie spelnic w kazdym jej aspekcie. Corki, matki, zony. Kochaniki tez w pozutywnym znaczeniu poniewaz o karme chodzi wiec nalezy robic tylko dobre rzeczy 
    • ucztababette Re: Reinkarnacja 17.02.16, 21:57
      Wierze, ze istnieje.
      Kiedy poznalam mojego ex - porazilo mnie i pierwsze skojarzenie: diabel. Blad zycia,z e z aniego wyszlam.
      Spotkalam tez kilka osob, ktorych od razu polubilam, ale tez bardzo czesto zdarza mi sie ostatni, ze poznaje ludzi i niestety pozniej moj duch szybko sie wycofuje,z e to nie to i znajomosc tylko mnie obciazy i zakloci spokoj. Czesto sie to niestety potwierdza. Mam pecha do facetow i przypuszczam,z e musialam byc naprawde ostra prostytutka w tamtym zyciu, albo rozwalalam malzenstwa, bo mi to nie idzie w tym zyciu. Gorzej jak bylam zakonnica, bo mi jakos slaboz facetami wychodzi. Slaba dyplomatka, slaba aktorka, ale jak nie umie kola przykrecic to prostu z mostu potrafie powiedziec, ze z Ciebie chlopie to iewiele pozytku bedziesmile
      Reinkarnacja juz teraz na serio, uwazam,z e przywleka z name pewne umiejetnosci, wyczucie czego, czegos znajmosc i bieglosc. Podciagne rowniez,z e im wiecej wcielen tym bardziej konkretna i wypracowana naturalnie intuicjasmile
      Pozdrawiam Was wszystkie czarnoksiezniczkismile
      • beata25_84 Re: Reinkarnacja 17.02.16, 23:44
        Miło Cie widzieć Babette smile
        Rozwaliłaś mnie tymi przemyśleniami na temat facetów. wink A może właśnie też masz tej delikatności trochę nabrać? wink Może pokusisz się w wolnej chwili na rozkład na siebie? smile
        • ucztababette Re: Reinkarnacja 18.02.16, 00:10
          ten co above? moge strzelic,a le nie dzis bo mi zeby chca wyskoczyc ze szczek po plombowaniu, brrr -sypie sie powoli
      • misboaa Re: Reinkarnacja 18.02.16, 23:23
        Babette mialam dokladnie to samo co ty!!!! Jak go poznalam (kogos, dawno temu) kiedy sie usmiechnal to zobaczylam diabla. Potem okazalo sie ze nim jest.
        • ucztababette Re: Reinkarnacja 19.02.16, 00:16
          Voila. Dobrze ze szlag trafil to moje je..ne malzenstwo. Jedno wielkie gowno, ktore mnie kosztowalo byc moze cale przegrane zycie. Panna z pogrzebem polaczona moze nas poslucha. Ze nie tylko satyna pod tyleczkiem jest wazna, nie ujmujac waznosci dobrego seksu, ale ja wiem co przegralam I za nic nie skorzystam tylko z paru minut dobrej jazdy, bo akurat mi przykro ze jestem sama ponad 10lat. Mam to w dupie I bede glosno o tym proklamowac: nie tylek ma rzadzic, facet ma byc uczciwy I z czystymi intencjami. Inaczej nawet przerobkka w imadle na marylin m mozna sobie wsadzic do wiadomo czegosmile spokojnych snow zycze Czarnoksiezniczkom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka