Dodaj do ulubionych

Prośba o karty

09.09.16, 12:35
Wróżki, postawicie mi rozkład na pana, którym jestem zauroczona? Coś mi się wydaje, że ten mój, w którym wszystko miało być cacy sie przedawnil - nie wiem czy czymś zawiniłam czy co.

Ogólnie chciałabym wiedzieć pan czuje do mnie, jaki ma stosunek do naszej relacji i jaka jest jej przyszłość. Czy coś z tego będzie czy znowu sie urwie.
Druga sprawa - będę w jego okolicy w tym miesiącu i myślałam, że się spotkamy, ale chyba jemu to wisi. Mam rację czy nadinterpretowuje? Czyli stosunek pana do mojego przyjazdu, czy się spotkamy i czy nasze spotkanie/brak spotkania cos zmieni w jego podejściu?
I rzecz bardzo ważna: co robic i czego nie, jakie rady dla mnie ma tarot, bo sama sie gubię. Na razie mam ochotę bez słowa to popieprzyć, pewnie by nie zauważył uncertain
No zla na niego jestem, jak cholera i co raz mniej widze, żeby cos tu ruszylo, ale nie wiem czy cos ja zepsułam czy tak o, znudzil sie...

Odwdzięczę sie kartami smile
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Prośba o karty 09.09.16, 14:41
      teraz zrobilem Ci rozklad, z tym ze napisze tu jutro, bo wsciekle jestem zajety, a nie chce dawac powierzchownego komentarza,..tyle powiem,ze jest arcytrudna sytuacja dla Ciebie..
      • pani.margot Re: Prośba o karty 09.09.16, 15:45
        Dziękuję ślicznie i czekam w takim razie smile

Oj juz gorzej nie bedzie, w cholerę bym to pizgnela albo bez słowa albo krótkim dramatyzmem tongue_out
        • adoptowany Re: Prośba o karty 09.09.16, 18:53
          dzis rano wygladalo to tak; kolejnosc chronologiczna wyciaganych kart, karta nr.1. - IX Mieczy - one sa dla Ciebie, ten pan po waszym rozstaniu szybko wystygl, tzn. racjonalnie podszedl do waszej znajomosci,bo coz, faktycznie nie ma ciebie przy nim,za to jest ta druga kobieta, rowniez b.atrakcyjna, podoba mu sie, ale malo tego ona jest zaborcza i nie odpuszcza pana,jej kobieca intuicja caly czas mocno czuwa nad nim, zalezy jej i to bardzo.Dziwne,ale facet jeszcze ostatecznej decyzji nie podjal,gosc jest bardzo inteligentny, wiec to wyjasnia ten brak pospiechu.W kazdym razie obie mu sie podobacie,..
          karta nr.2. - As Bulaw - to okres kiedy podczas powrotu do domu probowalas zrozumiec,czy i jak duze masz szanse na pomyslne rozwiniecie i staly zwiazek, troche zbyt szybko wpadlas w euforie,..stwierdzilas,ze spore,wiec po euforii przeszlo to w stan w ktorym trwalas do momentu pierwszych niepokojacych znakow, czyli brak pozytywnego sygnalu ze strony pana.
          karta nr.3. XII Wisielec - czyli poswiecenie i zupelna kontestacja stanu faktycznego, az do aktualnego buntu,wscieklosci i woli zmierzenia sie wyzwaniem, facet faktycznie musi byc bardzo atrakcyjny dla kobiet.
          karta nr .4. V Bulaw - to one sa tym co obecnie cie napedza, czyli kobieca ambicja i wola walki ? /tej drugiej nie do konca jestem pewien/
          ale to tyle tytulem wstepu,przypomne,ze od poczatku karty wychodzily w takiej kolejnosci jak pisze.

oto meritum sprawy..

karta nr .5. Krolowa Mieczy - to w/w pani, twoja rywalka,ocho!!pokazuje sie przed nim.
          karta nr .6. Rycerz Bulaw - facet, twoj ideal
          karta nr .7. X Kolo Fortuny - chyba nic od Ciebie nie zalezy, slepy los zadecyduje do ktorej pan bedzie nalezal, ta karta wyszla jako karta spinajaca cala sytuacje,..

• pani.margot Re: Prośba o karty 09.09.16, 21:05
            Hm, hm. Opis jest w 100% trafiony jeśli chodzi o to, jak relacja wygląda po naszym ostatnim spotkaniu, kiedy u niego byłam.
            To ciekawe o tej innej dziewczynie - wiem, że jest jakaś, której odbija na jego punkcie i jak może, tak próbuje coś ugrać. Ja jestem 300km od niego.
            5 buław to chyba głównie złość na niego i z nim walka (w głowie, na zewnątrz pewnie nie pokażę). Duma mnie szturcha, ego cierpi. Serce zresztą też. Rzucam się wewnętrznie. I najchętniej powiedziałabym, co czuję do niego i się pożegnała.

Czyli wszystko się może zdarzyć... I nie wiadomo czy się spotkamy, kiedy będę blisko. Ale chyba z uczuciami do mnie tutaj słabiutko uncertain

Bardzo Ci dziękuję za karty, jaki rozkład mogę dla Ciebie zrobić w rewanżu?
          • beata25_84 Re: Prośba o karty 12.09.16, 00:23
            Adoptowany super karty interpretujesz. smile
            Jaki to był rozkład (korzystałeś z gotowego, czy Twój autorski?), jakie pytania były do poszczególnych kart?
            • adoptowany Re: Prośba o karty 13.09.16, 18:28
              beata25_84 napisała:

> Adoptowany super karty interpretujesz. smile
              > Jaki to był rozkład (korzystałeś z gotowego, czy Twój autorski?), jakie pytania
              > były do poszczególnych kart?

te pytania, to w zasadzie kropka w kropke to o co pytala Margot,nie,nie, to uklad ksiazkowy
              odrobine zmieniony, bo bez sygnifikatora, w oryginanym rozkladzie owe Kolo Fortuny przykrywaloby karte symbolizujaca Margot.
              • beata25_84 Re: Prośba o karty 13.09.16, 19:15
                Ok, dzięki za info. smile Możesz podać nazwę rozkładu?
                • adoptowany Re: Prośba o karty 13.09.16, 21:48
                  nazywa sie bardzo banalnie, 'rozklad na siedem kart',a szczegolowo oipsany jest w ksiazce Tarot dla poczatkujacych P.Scott Holland
                  • beata25_84 Re: Prośba o karty 14.09.16, 21:42
                    OK, dzięki za info. smile
    • ucztababette Re: Prośba o karty 09.09.16, 20:08
      Pani margot dlaczego szpiegujesz Tarota?
      Powiedzial Ci wyraznie ze bedzie duet? walczysz z vis maior....
      Aj
      • pani.margot Re: Prośba o karty 09.09.16, 20:44
        Babette, mój rozklad byl z lipca, a ostatnie wydarzenia bardzo wpłynęły na moj stosunek do jego wiarygodności. Innymi słowy zwątpiłam w to, że jest realny biorąc pod uwagę zachowanie pana i wolałam, żeby ktoś postawił mi nowe karty.
        • beata25_84 Re: Prośba o karty 11.09.16, 16:33
          Pani Margot uważaj, żeby w tym Kole Fortuny on sobie tak nie krążył między Wami dwiema...
          Niech facet się jasno deklaruje,żeby do głowy nie przyszło, że obie wpatrzone jak w obrazek w niego jesteście i w sumie z żadnej z Was rezygnować nie musi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka