Dodaj do ulubionych

Urodzinowy

08.11.16, 10:05
Z okazji zblizajacych sie moich urodzin, oczywiscie,jak co roku, osiemnastych urodzin wink niewazne juz po raz ktory hihihi zrobilam sobie rozklad urodzinowy
PREZENTY OD LOSU
co samo przyjdzie:
W uczuciach 2 bulawy
W karierze 9 bulaw
W finansach 9 kielichow
W relacjach kochankowie

Na co zapracuje sama:
W uczuciach krol denarow
W karierze rycerz pucharow
W finansach 8 kielichow
W relacjach rycerz bulaw

Interpretacje niedlugo wstawie
Obserwuj wątek
    • huit8 Re: Urodzinowy 08.11.16, 14:40
      fajny pomysł z urodzinową wyrocznią!
    • dzastirbiber Re: Urodzinowy 08.11.16, 15:11
      to próbuję interpretować

co samo przyjdzie:
      W uczuciach 2 bulawy - noooo mam nadzieję,że ogień nie wisi w powietrzuuncertain podejmowanie decycji,kontemplacja,zastanawianie się. Bo w buław działania nie ma
      W karierze 9 bulaw - rutyna, w koło to samo, mozolna praca.( może jeszcze nie mozolna, bo pol roku dopiero tam pracuję, chyba że rutyna się wda.
      W finansach 9 kielichow - zadowolenie z tego co mam, stabilizacja
      W relacjach kochankowie - to karta wyboru,wyboru drogi, znajomych? Nie wiem czego może sie tyczyc. mam bliskie grono bardzo dobrych znajomych wybierać miedzy nimi nie będę. w pracy też kolegów/koleżanek nie wybieram.

Na co zapracuje sama:
      W uczuciach krol denarow - stabilizacja, odpowiedzialnosć,lojalność. Może w końcu emocje sie ustabilizują. hmmmm Tylko denary to raczej nie emocje a materia
      W karierze rycerz pucharow - propozycje biznesowe? tylko trochę za pozno bo działalnosc zakonczyłam.
      W finansach 8 kielichow - tu mam nadziję że nie wypowiedzenie w pracy.
      W relacjach rycerz bulaw pojawi się rycerz? nieeee, pewnie bedzie gwałtownie,emocjonalniewink majpierw działam a potem myslę
    • dzastirbiber Re: Urodzinowy 25.01.17, 16:34
      Pytanie,czy 8 kielichow jesli chodzi o finanse,moze tu mowic o tym ze odejde z pracy ktora mi przynosi satysfakcje finansowa???
      Dzis przegielam w pracy,ponioslo mnie niesamowicie i wytknelam przelozonemu kilka rzeczy 😥
      No i konczy mi sie umowa za 3miesiace i pewnie mi nie przedluzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka