czesc dziewczyny...wpakowalam sie w bardzo intrygujaca i pokrecona znajomosc internetowa...trwa od ponad roku-zaczelo sie zawodowo, ale okazalo sie, ze ta druga osoba zaczyna prowadzic ze mna jakies gierki...troche emocjonalne, tak to czuje(wiem powinnam z tej znajomosci zrezygnowac ale nie moge po prostu, jest za fajna)...poza tym rozumiemy sie swietnie nadajemy na tych samych falach, mylsimy podobnie, dyskutujemy rewelacyjnie, i ogolnie dobrze sie ze soba bawimy

od jakies czasu troche zaczynamy sie stopniowo bardziej odkrywac...pierwszy rozklad w krzyz jaki spytalam tarota byl dawno temu, chyba z rok temu i wygladal tak:1)Glupiec-to ja zauroczenie,2)on-MAg Manipulator,spryciarz bystry cholernie inteligentny i siegajacy po to co zakazane,3) Kolo foruny-wiec zmienne koleje losu, niby to co nap sprzyja...4) karta decydujaca diabel-czyli cos toksycznego...Jakis paskudna relacja, z ktorej nie mozemy albo ja nie moge sie wykaraskac. , Ale moje pytanie dotyczy wczorajszego rozkladu, mianowicie, spytalam jak on zamierza postepowac:wyszlo Umiarkowanie, Krolowa mieczy,mag-znow. (dodam ze jestesmy obydwoje zajeci, i jego partnerka mi sie pokazuje zawsze jako krolowa mieczy).Zrozumialam to jako ze bedzie zachowywal umiarkowanie ze wzgledu na Zone, ostroznosc, ale mimo to bedzie dzialal-mag. i pozniej spytalam o relacje w jego mazlenstwie wyszlo mi 5 pucharow natomiast o jego odczucia do naszej relacjii 8 pucharow...obydwie nieciekawe.8 pucharow innterpretuje, ze sa emocje ale ktore mecza i ze cos wybuchnie, ze chcialby byc moze przerwac nasza relacje gdyz byc moze emocjonalnie go meczy ale nie wie czy nie bedzie tego zalowal, albo po prostu traktuje to jako trojkat...w üpewnym stopniu...moje pytanie dotyczy ogolnie co o tym myslicie i o co chodzi w tym 5 pucharow...i jeszcze cos...jaka zona jest krolowa mieczy?macie jakies doswiadczenia?

pozdrawiam