06.01.17, 13:30
czesc dziewczyny...wpakowalam sie w bardzo intrygujaca i pokrecona znajomosc internetowa...trwa od ponad roku-zaczelo sie zawodowo, ale okazalo sie, ze ta druga osoba zaczyna prowadzic ze mna jakies gierki...troche emocjonalne, tak to czuje(wiem powinnam z tej znajomosci zrezygnowac ale nie moge po prostu, jest za fajna)...poza tym rozumiemy sie swietnie nadajemy na tych samych falach, mylsimy podobnie, dyskutujemy rewelacyjnie, i ogolnie dobrze sie ze soba bawimysmileod jakies czasu troche zaczynamy sie stopniowo bardziej odkrywac...pierwszy rozklad w krzyz jaki spytalam tarota byl dawno temu, chyba z rok temu i wygladal tak:1)Glupiec-to ja zauroczenie,2)on-MAg Manipulator,spryciarz bystry cholernie inteligentny i siegajacy po to co zakazane,3) Kolo foruny-wiec zmienne koleje losu, niby to co nap sprzyja...4) karta decydujaca diabel-czyli cos toksycznego...Jakis paskudna relacja, z ktorej nie mozemy albo ja nie moge sie wykaraskac. , Ale moje pytanie dotyczy wczorajszego rozkladu, mianowicie, spytalam jak on zamierza postepowac:wyszlo Umiarkowanie, Krolowa mieczy,mag-znow. (dodam ze jestesmy obydwoje zajeci, i jego partnerka mi sie pokazuje zawsze jako krolowa mieczy).Zrozumialam to jako ze bedzie zachowywal umiarkowanie ze wzgledu na Zone, ostroznosc, ale mimo to bedzie dzialal-mag. i pozniej spytalam o relacje w jego mazlenstwie wyszlo mi 5 pucharow natomiast o jego odczucia do naszej relacjii 8 pucharow...obydwie nieciekawe.8 pucharow innterpretuje, ze sa emocje ale ktore mecza i ze cos wybuchnie, ze chcialby byc moze przerwac nasza relacje gdyz byc moze emocjonalnie go meczy ale nie wie czy nie bedzie tego zalowal, albo po prostu traktuje to jako trojkat...w üpewnym stopniu...moje pytanie dotyczy ogolnie co o tym myslicie i o co chodzi w tym 5 pucharow...i jeszcze cos...jaka zona jest krolowa mieczy?macie jakies doswiadczenia?smilepozdrawiam
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: zapytanie 06.01.17, 16:21
      zewa2017 napisał(a):

> i o co chodzi w tym 5 pucharow...i jeszcze cos...jaka zona jest
      > krolowa mieczy?macie jakies doswiadczenia?smilepozdrawiam

Nie mamy takich doswiadczen poniewaz nie wchodzimy w zycie osob ktore o to nie prosza. Nie powinnas postepowac w ten sposob bo nie jest do dobre ani dla ciebie ani dla drugiej strony.
      Mozna interpretowac kart ktore odtycza ciebie.
      Pierwszy rozklad, rok temu powinien byl dac dac tobie do myslenia i porzadny zryw do kroku w tyl lub raczej w swoja droge. Tak nie zorbilas i teraz doswiadczasz caej slodyczy przed ktora taort ciebie ostrzegal.
      Radze definitywnie zakonczyc ta znajomosc bo to jest dobre dla ciebie.

• donbas Re: zapytanie 06.01.17, 16:35
        Misboaa ma rację, co do wchodzenia kartami w czyjeś życie. Dodam od siebie, że Krolowa Mieczy nie odpuści i ten Diabeł w poprzednim rozkladzie wyraźnie Cię przestrzega przed narobieniem sobie w życiu bałaganu. I to niezłego bałaganu. 5 Kielichów to raczej pokazuje Twoje pobożne zyczenia i Twoje emocje co do układu partnerskiego owego Pana. Mag to sobie może i dzialać, ale to dzialania niejasne, manipulujące i jako kończący rozklad nie wróży nic dobrego co do intencji tego działania w kontekście tego Umiarkowania. czyli zwodzenie, manipulacja, trochę w tę, trochę w tę. Nie będzie się zbytnio angażował, natomiast Ty zostaniesz wciągnięta w nieczyste gierki. I doświadczysz wszystkiego tego, co reprezentuje sobą Diabeł.czy to Ci się kalkuluje?
        • donbas Re: zapytanie 06.01.17, 16:39
          A jeszcze Koło Fortuny , to tu byłabym ostrożna w interpretacji pozytywnej , bo przed Diabłem to raczej "pod wozem" niż "na wozie".
          • zewa2017 Re: zapytanie 06.01.17, 17:33
            Dziekuje bardzo,,,pierwszy raz spytalam sie o zycie kogos,,,wczesniej bylo to zwiazane Tylko i wylacznie ze mna... Jeszcze raz dziekuje za szczera opinie...
            • zewa2017 Re: zapytanie 06.01.17, 17:46
              Prosze o niekomentowanie mojego postu,,,,donbas jesli chodzi o zerwanie Wtedy to w sumie nie bylo Tak do konca mozliwe ze wzgledu na relacje zaw.sad Ale z pewnoscia nastapi to na wiosne....
        • zewa2017 Re: zapytanie 06.01.17, 17:48
          Na pewno nie!
          • zewa2017 Re: zapytanie 06.01.17, 17:51
            Macie racje na pewno sie nie kalkuluje choc niestety jest Nicole jak to diabel Ale mysle ze naprawde moze to sie zle skonczyc...jeszcze raz dziekuje dziewczyny! Tez to widze jako destrukcje
            • misboaa Re: zapytanie 06.01.17, 21:05
              Posluchaj zewa, ty jestes tam wykorzystywana. On keci toba jak chce. Przypuszczam ze juz oddechu zlapac nie mozesz bo tak tek arty wygladaja. Co to znaczy ze okolicznosci nie pozwalaly na zerwanie??? Zrywasz i kropka. Tylko tak mozesz sobie pomoc. Jak najdalej od tego czlowieka bo tracisz siebie, swoja intymnosc i ogromne poklady uczuc co moze w przyszlosci odbic sie na twoim zyciu emocjonalnym.
              Jak powiedzialam kart "na kogos" nie interpretujemy bo to nie ma zadnego zwiazku z toba. Te ktore masz wystarczaja by zlapac sie za glowe. Widzac je wcale sie nie dziwie twoim pytaniom, temu ze starasz sie zajrzec w kazdy kat i nie wiesz co robic poniewaz ten czlowiek postepuje w toba w sposob niegodziwy a ty jezdzisz w rollercostarze bez pasow. Jemu to nie przeszkadza. On ma swietna zabawe.
              Nie ma ani takiego powodu ani takich przeszkod bys czekala do wiosny. Teraz jest najwyzszy czas. To jest ten moment. Na wiosne to on kopnie ciebie. Tak to wyglada.
              • zewa2017 Re: zapytanie 07.01.17, 13:25
                Dziekujesad
                • zewa2017 Re: zapytanie 07.01.17, 14:05
                  Jeszcze cos ,,,rzeczywiscie pytalam sie Kart jakies Pol Roku temu Co mam zrobic i jak postapic i uzyskalam rozklad ktory pamietam do dzis czyli 3 miecze, krolowa monet, chyba zdaje sie 6 pucharow czyli powrot do tego Co dla mnie nostalgicznie I dobre i na koniec cesarzowa..czyli karty wyroznie pokazala ze powinnam uciac te rolacje Mimo ze bedzie to ciezkie( Tak jest) Ale ze Sobie dam rade bo jestem krolowa. Monet( ogolnie jestem numerologiczna trojka i patronuje mi cesarzowa) i ze. Mam wrocic do tego Co. Dla mnie dobre czyli bycia zona. ,Tak to Wtedy odebralam.ale gorzej bylo wprowadzic to czyn....napisalam mu wiadomosc, ze cos nie gra w naszej relacjii i ...trzeba bedzie powoli ja konczyc...
                  • zewa2017 Re: zapytanie 07.01.17, 14:38
                    Przeczytal...i jak Nigdy cisza,,,smile czyli jednak jest cos na rzeczy
                    • misboaa Re: zapytanie 07.01.17, 20:11
                      Zwoc uwage na wazna rzecz: powoli konczyc? Jakia to jest informacja dla niego? A taka, ze nie jestes pewna co do swoich czynow czyli mozna cie bajerowac nadal. Sama siebie nie jestes pewna.
                      Karty mowia, ze pomimo lez masz zamknac ten rozdzial. Nie zaluj bo nie ma czego. Zakoncz to dwoma slowami bez wzgledu na to jakie emocje to w tobie wywoluje. Przez niego i tak bedziesz wyc.
                      • zewa2017 Re: zapytanie 07.01.17, 22:29
                        Tak!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka