wyrdlove1 27.08.07, 17:06 Wasze Kochane Wróżki, mają doła, pomóżcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alusia84 Re: Kochane Forumowiczki... 27.08.07, 17:14 w jaki sposób? bo jeśli wystarczy łopatą pomachać to już biorę się do pracy Odpowiedz Link
lenik74 Re: Kochane Forumowiczki... 27.08.07, 17:20 Cholera, to chyba zaraźliwe. Dziewczyny popłakać i żyć dalej. Facetów przeprosić, oni was z pewnością kochają. A na razie to, dla poprawy nastroju: www1.100lat.pl/PoprawNastroj/ Odpowiedz Link
alusia84 Re: Kochane Forumowiczki... 27.08.07, 17:26 Dla wszystkich smucących się dziś Wróżek... i nie tylko oczywiście www.superlaugh.com/1/cant.htm Odpowiedz Link
wredna_zmija Re: Kochane Forumowiczki... 27.08.07, 18:26 o kurczę... to może jakiś rozweselacz puścić w eter? przyda się Wam i nam i im też? Albo co... A na razie, na tzw. oko-zawieszenie piękność moją cudną pokazuję: i potrzebuję ją obdarzyć jakimś imieniem... bizu4u.pl/koty/siwa/cud2q.jpg Odpowiedz Link
romanticca Re: Kochane Forumowiczki... 27.08.07, 18:41 Toż to chodzące Srebro jest! Przecudowna. A imię na pewno wymyślisz nietuzinkowe, bo jak wspomniałam - właściwy talent posiadasz. Miałam kotka kiedyś, był czarno biały i nazywał sie... Romario bo ja wtedy fanką piłki nożnej byłam (tylko to mam na swoje usprawiedliwienie). Odpowiedz Link
romanticca Re: Kochane Forumowiczki... 27.08.07, 18:46 Małżeństwo obchodzi 25 rocznicę ślubu. Równocześnie małżonkowie świętują 50 rocznicę urodzin każdego z nich. Podczas ceremonii wśród gości zjawia się wróżka i mówi: - Kochani! Jako nagrodę za waszą wierność przez te wszystkie lata małżeństwa, chcę spełnić każdemu z was po jednym największym marzeniu! Żona podekscytowana ogłasza: - Pragnę odbyć podróż z mężem dookoła świata! Po dotknięciu różdżką przed żoną pojawiają się bilety lotnicze oraz stos voucherów do hoteli na całym świecie. Mąż patrzy na te bilety, potem na żonę... zastanawia się jeszcze przez chwilę i mówi: - Wizja wspaniała! Ale taka okazja może się już nie powtórzyć. Dlatego wybacz mi, kochanie, ale moim pragnieniem jest mieć żonę o 30 lat młodszą niż ja! Żona stanęła jak wryta. Wróżkę też prawie wmurowało w ziemię, lecz słowo się rzekło... I patrząc na żonę dotyka męża różdżką zmieniając go w 80-cio letniego staruszka. Jaki stąd morał? Fakt, że mężczyźni to czasem skurwiele I robią w życiu złych rzeczy wiele. Ale pamiętaj, że wróżki, niestety, To na tym świecie wyłącznie kobiety!" Odpowiedz Link
romanticca Re: Kochane Forumowiczki... 27.08.07, 18:48 KURS PRZYSPOSOBIENIA MĘŻCZYZN DO ŻYCIA W SPOŁECZEŃSTWIE Szkolenie otwarte Tematy zajęć: 1. Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym. 2. Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów. 3. Ty też możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko). 4. I ty możesz prasować. 5. Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie. 6. Jak się napełnia pojemnik do lodu - z pokazem slajdów. 7. Zalety oddawania zepsutych urządzeń elektrycznych do punktu napraw - Ty a elektryczność. 8. Nowocześni rodzice: zadanie, które nie kończy się na stosunku. 9. Szkoła przetrwania I - smażenie jajka sadzonego. 10. Szkoła przetrwania II - mycie podłogi w łazience. 11. Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczną klęską. 12. Ty: słaba płeć. 13. Powody dla których zakłada się nową rolkę papieru w toalecie gdy poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami). 14. Techniki walki ze snem po stosunku. 15. Techniki relaksacyjne i sposoby zaśnięcia, mimo że by się chciało. 16. Jak opuszczać deskę klozetową - krok po kroku. 17. Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem. 18. Jak pozbyć się chęci wyglądania młodziej niż własny syn. 19. Cel możliwy do osiągnięcia - jak ograniczyć spożycie alkoholu. 20. Dlaczego nie należy odkrywać kołdry po puszczeniu bąka. 21. Prawdziwi mężczyźni też pytają przechodniów o drogę, gdy się zgubią. 22. Twoja odzież (I) - jak składać spodnie. Zastosowanie wieszaka. 23. Twoja odzież (II) - do czego służy szafa. 24. Twoja odzież (III) - użycie kosza na brudną bieliznę. 25. Pralka. Wielka nieznajoma. 26. Krzesło i jego nieprawidłowe wykorzystanie jako wieszaka na ubrania. 27. Czy można trafiać do sedesu? Ćwiczenia w grupach. 28. Ćwiczenia nadgarstków - opróżnianie popielniczki. 29. Rozwój zdolności motorycznych - mycie wnętrza garnka zmywakiem i płynem do naczyń. 30. Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po kąpieli.) 31. Jak rozmawiać z partnerką bez podnoszenia głosu. 32. Dolegliwości nocne i bezsenność, czyli dlaczego nie opłaca się jeść herbatników w łóżku. UWAGA! Do jednej grupy przyjmowanych będzie maksymalnie 10 osób ze względu na trudną tematykę. Nasze doświadczenie pokazuje, że osobom chcącym zaliczyć kurs prowadzący muszą udzielać korepetycji w celu przyswojenia materiału. Odpowiedz Link
chmurka74 Re: Kochane Forumowiczki... 28.08.07, 08:21 może to dziwne ale mi na doła / przynajmniej w części /pomaga taniec . Włączam na full jakiś 'fajny' kawałek i dawaj )) Tańczę , śpiewam /swoja drogą współczuję moim sasiadom bo słuchu nie mam za grosz/ ale co tam , ważne że pomaga .Polecam piosenkę ' Do you love me ' The Contours . Kiedy tego słucham trudno usiedzieć mi w miejscu , tyłek sam zaczyna podrygiwać )) "...Nic się nie bój...mocno chwyć mnie za rękę i zamykając oczy wyobraź sobie , że tak naprawdę nie tracisz nic ..." Odpowiedz Link
wyrdlove1 Re: Kochane Forumowiczki... 28.08.07, 14:27 A możesz zanucić?))U mnie już wszycho ok) Odpowiedz Link
ifyso Re: Kochane Forumowiczki... 28.08.07, 15:03 ja też sobie pomagam muzyką...od razu lepiej Juz mi się poprawiło, dzieki Odpowiedz Link