dimanche 10.05.07, 16:53 Nie jestem wprawdzie mieszkanką, ale pracuję na rogu Domaniewskiej i Suwak. Kolejne biurowce wyrastają jak grzyby po deszczu. Nie mam samochodu, ale ci, co mają, mają problem z parkowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garr_anonim Re: Domaniewska - parkowanie 12.05.07, 11:42 dimanche napisała: > Nie jestem wprawdzie mieszkanką, ale pracuję na rogu Domaniewskiej i Suwak. > Kolejne biurowce wyrastają jak grzyby po deszczu. Nie mam samochodu, ale ci, > co mają, mają problem z parkowaniem... Witaj, tamtą okolicę znam mniej, ale myslę, że w ramach przygotowań do Euro 2012 powinno się pamiętać i o parkingach, skoro ma być przebudowana linia kolejowa centrum-Okęcie, czyli przez Służewiec. Może wówczas więcej osób jeździłoby pociągiem do pracy (nie wiem, czy Ty np. wolałabyś wówczas jeździć pociągiem), pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
dimanche Re: Domaniewska - parkowanie 16.05.07, 16:10 Pewnie, żebym wolała, ale gdyby był taki pociąg z W-wy Toruńskiej...tylko że jesli jest to rzadko i np. długo jedzie...patrzyłam, szukałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
garr_anonim Re: Domaniewska - parkowanie 21.05.07, 09:32 Witaj, polecam Ci lekturę wątku - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47363&w=62600542 o planie rewitalizacji. Może dorzucisz tu swoje uwagi o zwiększeniu połączeń kolejowych warszawa toruńska-służewiec?... Ty znasz więcej szczegółów i wiesz, co jest potrzebne - pozdrawiam! Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
dimanche Re: Domaniewska - parkowanie 19.06.07, 18:53 Wiem, że przydałaby sie szybka kolej po miesćie w godzinach szczytu... Odpowiedz Link Zgłoś