kania_08 03.09.10, 20:56 Poszukuje scenariusza na andrzejki dla 3 latków ma ktos moz e jakiś program imprezy cokolwiek , bede bardzo wdzieczna bo nie mam pojecia co robic z takimi maluchami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy.przedszkolak Re: ANDRZEJKI DLA 3 LATKÓW 05.09.10, 13:37 Może coś takiego? www.wychowanieprzedszkolne.pl/scenariusz-wieczoru-andrzejkowego/ Odpowiedz Link
przedszkolanka_anka Re: ANDRZEJKI DLA 3 LATKÓW 08.09.10, 18:19 Ile 3 latków zrozumie Twoim zdaniem -co to są ANDRZEJKI? Zaiste zadziwia mnie bezmyślne organizowanie wszystkich uroczystosci jakie się da...,,w oderwaniu od wieku dziecka ,poziomu umysłowego i umiejętności przyswajania okreslonych wiadomości,w tym przypadku abstrakcyjnych dla 3 latka informacji. Nauczyciel nie jest bezmózgim robotem ,nie musi przyjmowac wszystkiego co się da......,w innym przypadku proponuje realizacje już w żłobku tej uroczystości,najlepiej z roczniakami..... Anka Odpowiedz Link
kania_08 Re: ANDRZEJKI DLA 3 LATKÓW 08.09.10, 19:49 Przepraszam bardzo ale to nie ode mnie zależy tylko od pani dyrektor, dla mnie andrzejki dla 3 latków to też głupota, ale ja nic nie mam do gadania tylko do zorganizownia... Odpowiedz Link