an.ta 04.09.09, 22:21 Bardzo lubię jak syn przyjeżdża do domu i czyta sobie w kuchni gazetę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogatka1 Re: Bardzo lubię... 05.09.09, 02:21 Też lubię, gdy mój syn przyjeżdża. Ładnie ten obrazek zrobiony, dużo emocji, dobre połączenie elementów składowych, taki surrealistyczny, ale miło popatrzeć. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Bardzo lubię... 05.09.09, 20:32 I ja bardzo lubię mieć moje dzieci blisko,bardzo rzadko to sie zdarza,tym bardziej kocham i cenię nade wszystko te chwile z dziećmi. Aniu,masz cudną kuchnię,szczególnie ten piec z duchówką Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Bardzo lubię... 05.09.09, 20:51 Aniu, wystawię tę Twoją pracę na tydzień w polu opisowym tego forum, z tytułem Bardzo lubię i napiszę, że jesteś autorką, jeśli pozwolisz. Odpowiedz Link
an.ta Re: Bardzo lubię... 05.09.09, 23:25 Ojej bogatko ja wykorzystałam jako tło dla swojego dziecka kuchnię Yerki (taki malarz). Nie wiem czy to czasem nie będzie naruszeniem jakiś praw. Wcale się w tym nie orientuję.Ale jeśli nie będzie, to bardzo mi miło że chcesz wykorzystac tę pracę. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Bardzo lubię... 06.09.09, 05:12 Jako kompozycja edukacyjna jest uzasadnione. Jacek Yerka tutaj chyba nie zagląda, a jeżeli zajrzy, to będzie mu miło, że komuś spodobał się i przypomniał. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Bardzo lubię... 06.09.10, 12:33 Bardzo lubię i nie tylko grafikę, ale te spotkania ba fprum, które są wzajemnym wsparciem. Próbuję wrócić na forum, dzisiaj mam ten dzień, gdy jest polepszenie wzroku - powoli, ale idzie ku lepszemu. Korzystam z Waszych porad, ostatnio w ciągu kilku dni zjadłam 2 słoiczki dżemu z jagód czarnych, jest poprawa. Mam też lecytynę Ocuvite. I krople świetlika. Już nie pamiętam kiedy ostatnio otwierałam GIMPa, ale jeszcze trochę muszę poczekać. A w tym wątku jest to, co lubię: kolaż, ciepłe słowa o dzieciach. Odpowiedz Link
an.ta Re: Bardzo lubię... 07.09.10, 15:39 Nie, nie nie sama Wykorzystałam obraz Pawła Yerki jako tło, a stół, krzesła, gazeta, no i syn to już moje . Robiłam to w Photoshopie. Odpowiedz Link
79.angelika Re: Bardzo lubię... 07.09.10, 17:19 Ale pomysł jest jak najbardziej Twój -ciekawe zestawienie takie fantazyjne Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Lubię... takie neonwki 21.09.14, 00:34 Warto było, aby odświeżyć sobie narzędzie Pióro. www.photoshopstar.com/effects/glowing-woman-silhouette/ Odpowiedz Link