alinka_li 18.11.10, 16:30 Jakimś cudem dokonałam zmian: wątki mam rozstrzelone, litery powiększone, a na GP literki mam mikroskopijne! Pomocy! Jak to się zmienia?! Nie cierpię zmian Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: Zepsułam sobie Forum! 18.11.10, 18:11 Jak Wadera pisze sprawdz w ustawieniach.Poza tym moglas kliknac cos na tastaturze-wyloguj sie i zaloguj jeszcze raz.Albo zresetuj kompa.Tez mi sie czasem takie wypadki zdarzaja Odpowiedz Link
alinka_li Re: Zepsułam sobie Forum! 18.11.10, 22:45 Teraz jestem w domu i wszystko jest w porządku W ustawieniach to zaczęłam grzebać dopiero jak już się popsuło, poza tym tam nawet nie ma takich opcji....Wyglądało to tak: chciałam przewinąć stronę w dół środkowym klawiszem myszy, a tu niespodzianka: nie przewijało tylko powiększało i pomniejszało Ustawiłam na mniej więcej tak samo jak było i się wylogowałam. Niestety....Jutro w pracy sprawdzę, może już się naprawiło W końcu tu jest dobrze, to i tam pewnie Odpowiedz Link
aaaguniaaa Re: Zepsułam sobie Forum! 19.11.10, 08:05 a to jesli tak sobie zepsulas powinno bylo pomoc ctrl+0 Odpowiedz Link