buka007 08.05.08, 15:59 na fotoforum) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1112258.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaiewa Re: Sezon truskawkowy 08.05.08, 19:21 Buuuuuuuuuuuuukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Juz wiecej nic nie napisze bo to byl chwyt ponizej pasa... ))) Ania Odpowiedz Link
pasqoodnikowo Re: Sezon truskawkowy 09.05.08, 14:50 Jak przyjedziesz, to późne może jeszcze będą Odpowiedz Link
aniaiewa Re: Sezon truskawkowy 09.05.08, 14:58 pasqoodnikowo napisała: > Jak przyjedziesz, to późne może jeszcze będą Jak przyjade to oszczedzam miejsce i zasadzam sie na czerenie A mamusia mowi ze juz pomalu szykuje sie do mrozenia truskawek dla wnusi Wiec choc tyle skorzystamy A na razie zostana piekne i bezsmakowe Holendery <chlip chlip> Choc te niemieckie od Bauera tez nie sa zle Ania Odpowiedz Link
pasqoodnikowo Re: Sezon truskawkowy 09.05.08, 15:01 też Ci mogę pomrozić, takie prosto z Warki, nie z naszej działki, ale od zaprzyjaźnionej gospodyni i dzięki temu nauczę Cię pić truskawkową margaritę Odpowiedz Link
aniaiewa Re: Sezon truskawkowy 09.05.08, 16:09 pasqoodnikowo napisała: > też Ci mogę pomrozić, takie prosto z Warki, nie z naszej działki, > ale od zaprzyjaźnionej gospodyni > > i dzięki temu nauczę Cię pić truskawkową margaritę Oooo, to nawet dorzuce sie do wiekszej zamrazarki))))))) Dzieki Kochana! I juz odliczam tygodnie do tej Margarity Ania Odpowiedz Link
fettinia Re: Sezon truskawkowy 08.05.08, 19:44 wow no piekne...ladniejsze niz moje buuuuP Odpowiedz Link
buka007 Re: Sezon truskawkowy 09.05.08, 16:14 fetti, nie rycz, Twoje na pewno smaczniejsze! ) Odpowiedz Link
szpulkaa to już? :-o 09.05.08, 18:18 No nie mówcie, że sezon truskawkowy sie już zaczął!? Przetworów nie robię, dlatego korzystam jak są no i głupio by było nie zauważyć, że to już to Odpowiedz Link