fettinia 22.05.08, 13:08 No bo jedyne w najblizszej okolicy tam gdzie bedeCoz tam mozna ciekawego(oprocz syropu imbirowego hehe)?Bo przyznam-nigdy nie bylam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: a takie Tesco na przyklad?:) 22.05.08, 13:47 Tesco jest tanie,ale ma fatalną jakość produktów i mały wybór serów na przykład.Ja na nowo odkrywam sklepy WSS Społem Odpowiedz Link
fettinia Re: a takie Tesco na przyklad?:) 22.05.08, 14:20 Nie o sery itp mi chodziTo mam na miejscuChodzi mi o jakies nowinki polskie typu wlasnie owy syrop Jak znajde Spolem po drodze to na pewno zajrzeChocby z sentymentu Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: a takie Tesco na przyklad?:) 22.05.08, 14:29 W Tesco... w Tesco to ja dziecku tory dokupuję, pasują do kolejki Brio (drewniane). Mleko w proszku zapisałaś, bo nie pamiętam czy u Ciebie jest czy nie. Mówię oczywiście o mleku do bloku PRLowskiego. Odpowiedz Link
fettinia Re: a takie Tesco na przyklad?:) 22.05.08, 14:40 aaa dzieki-wlasnie nie dopisalamP Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: a takie Tesco na przyklad?:) 23.05.08, 20:30 To dobrze, że przypomiałam. A keczup nr VII próbowałaś? Jak nie, to polecam. Odpowiedz Link
julsza Re: a takie Tesco na przyklad?:) 22.05.08, 14:49 no sklep jak sklep - ja teraz nie mam w okolicy i dawno nie kupowalam. w Polsce slynie kiepska jakoscia owocow i warzyw, poza tym sa tam produkty, jak w innych marketach. Odpowiedz Link
julsza Re: a Biedronka?:) 23.05.08, 20:09 no Biedronka to raczej nie - ale o tym przekonasz sie juz chyba dopiero na miejscu... Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: a Biedronka?:) 23.05.08, 20:34 W Biedronce kupuję tuńczyki w sosie własnym dla kotów i ser Liliput dla nas, b. dobry do tostów. Odpowiedz Link