Dodaj do ulubionych

karta parkingowa

28.10.14, 09:35
jak u Was ? -stawałyście z dziećmi ponownie na Komisję ? Nam odebrano prawo do Karty Parkingowej ( zwężenie rdzenia kręgowego + okresowe unieruchomienia pooperacyjne i w trakcie rehabilitacji i kulach)
Nadgorliwie odebrano też ..pkt 7 -ot tak, w 5 min naszej obecności
Obserwuj wątek
    • kajka68 Re: karta parkingowa 28.10.14, 19:01
      Odniosłam wrazenie ,ze to z tymi kartami zostało zrobione celowo ,zeby poodbierać czesci rodziców te punkty...może sie myle ale na fb na grupie dla rodziców dzieci z niepełnosprawnoscią kilka takich przpadków byyło,co prawda częsc sie odwołała i przywrócili ,ale ile nerwów i zachodusad
      • guderianka Re: karta parkingowa 28.10.14, 20:28
        dasz linka ?
        my na początku drogi, wczoraj wysłałam odwołanie
        • kajka68 Re: karta parkingowa 30.10.14, 09:22
          www.facebook.com/groups/513899745391627/ to link do grupy,grupa zamknieta,wiec trzeba wysłac zaproszenie. Tam jest Blanka Rudy ona pomaga pisac odwołania- jest dobra w tym co robi.Napisz do niej albo odszukaj na fb i napisz - ona ma wprawę pisze masę tego,bo temat na czasie
          • guderianka Re: karta parkingowa 30.10.14, 10:09
            dziękuję!
    • jutina84 Re: karta parkingowa 01.12.14, 09:34
      my mamy komisję wyznaczoną na 15 grudnia, i już się boje po tym co piszeszsad
      Ostatnią komisję mieliśmy w styczniu b.r. orzeczenie przyznane do stycznia 2018, pkt 7 nie wymaga, kartę parkingową mamy. Czy to jest taka ogólna komisja, która dotyczy wszystkiego? Myślałam, ze ona ma dotyczyć tylko i wyłącznie przyznania prawa do karty parkingowej?
      • guderianka Re: karta parkingowa 02.12.14, 22:12
        dosłano nam do wypełnienia oświadczenie, że stajemy na komisję ze względu na kartę parkingową

komisja powinna rozpatrywać w zakresie, w którym jest składany wniosek.
        • gospchli Re: karta parkingowa 15.12.14, 20:37
          Uważajcie!!!.pod pretekstem wydania nowych kart parkingowych mogą wam zabrać w nowo wydanych orzeczeniach sporo uprawnień tj.zmniejszyć stopień niepełnosprawności,zmienić lub zabrać symbole jednostek chorobowych,odebrać prawo do zamieszkiwania w oddzielnym pokoju itd.nawet wtedy kiedy wypełniając wniosek występowaliście tylko o kartę.Tak było w moim przypadku i mojego męża. Pomimo iż przeszłam rozległą operację kręgosłupa,jestem zakwalifikowana do kolejnego zabiegu ,choroba gwałtownie postępuje dla nich to nic nie znaczy.To kolejny cios aby nas upodlić .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka