jan_stereo 24.07.10, 01:09 www.youtube.com/watch?vEs2nFwo-i8 to tak na start... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elissa2 Re: Stare Przeboje raz jeszcze 24.07.10, 11:25 Hihi, pożarło mi z 15 000 000 bajtów z limitu, ale warto było! Kurcze, kiedyś mieliśmy w domu winylową płytę The Tremeloes ... Ciekawe, gdzie się podziała? Odpowiedz Link
shachar Re: Stare Przeboje raz jeszcze 25.07.10, 01:23 no neeee...panie Jasiek, pan ni moze byc az tak stary!pan mowil, ze pan jeszcze studiuje to dla jaj www.youtube.com/watch?v=JUVtKdKlSeU a to na powaznie www.youtube.com/watch?v=VLsw668PVyY i wogle Slade to cudo dla archeologa, patrzcie na to www.youtube.com/watch?v=0gPulu85q04 wszyscy chodzili na dragach i dobrze sie mieli ja mam banie dzis pelną psychodelii bo wyobraz sobie Jasiek ze musze napisac research paper o jakiejs ksiazce i wybralam "3 stygmaty", dzis lyknelam druga polowe tego dziela i jestem lekko oszolomiona, totalna niejasnosc na koncu, ale cos poleje o nieznosnosci zycia wiecznego Odpowiedz Link
elissa2 Re: Stare Przeboje raz jeszcze 25.07.10, 14:38 Hihi, wiesz czego teraz, pasjami, słuchają 25+ ? Lat 50-tych, 60-tych ... A 50+ to chyba zawiesili się w 70-tych ... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Stare Przeboje raz jeszcze 25.07.10, 16:59 Dzieci drogie, ja slucham namietnie nawet lat 50-tych i 60-tych XVII wieku jak i wiekow kolejnych ;')) ps. anie bede wam zarzucal takiej muzyki (ktorejtez duzo slucham) bo pewnikiem sfiksujecie dosc szybko he he: www.youtube.com/watch?v=Bc7n8e_c1s8 Odpowiedz Link
elissa2 Re: Stare Przeboje raz jeszcze 25.07.10, 19:06 Ojej ... Ale Ty od tego nie sfiksujesz, co? hihihi, brukselski festiwal ... byłam kiedyś, kiedyś ... fonia i wizja, światło i dźwięk, Vangelis oraz J.M.Jarre hmmmm, a teraz idzie to dalej i dalej .... Odpowiedz Link
aretha04 o, qrcze :) 25.07.10, 23:57 ech, tych lat nie odda nikt... Lucille Long Tall Sally - 1956 Little Richard Rock and Roll - Lets twist again - Chubby Checker Ricky Nelson - Hello Mary-Lou nogi same chodzą i chwila przytulanki... The Platters - The Great Pretender i ... -- Często prowadzę z sobą długie rozmowy i jestem przy tym tak mądry, że czasami nie rozumiem ani jednego słowa z tego, co mówię. Oskar Wilde Odpowiedz Link
shachar Re: Stare Przeboje raz jeszcze 29.07.10, 02:24 a macie takie hiciory, ktore wam sie podobaly z powodow dzwiekow wydawanych paszcza przez wykonawcow, chociaz nie mieliscie jeszcze kompletnie pojecia o czym oni spiewaja? ) bo ja mam mase takich np the Cars, przypomnialo mi sie to w, hehe, samochodzie, w jakiejs stacyi radiowej to polecialo www.youtube.com/watch?v=Z5-rdr0qhWk Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Stare Przeboje raz jeszcze 29.07.10, 14:46 Naturalnie, wieczorem sie cos wyluka... Odpowiedz Link
shachar Re: Stare Przeboje raz jeszcze 06.08.10, 03:16 no więc wiecie...gorąco, parno, jade sobie kompletnie wypruta z jakichkolwiek pomyslow na wieczor, oprocz tgo, zeby go solidnie podlac Zywcem, bo jest okazja, dzis ostani egzamin wiosenny (! wiosenny hehe),cieszyc sie nalezy ze tylko do pracy trzeba chodzic teraz.. od dwoch miesiecy wybieram sie na wakacje i wybrac sie nie moge...a tu to w radiu: www.youtube.com/watch?v=eYEgYVyBDuM ja nie wiem o czym jest ta piosenka ,wiem tylko ze I've waited so long i two tickets to paradise Odpowiedz Link
elissa2 Orinoco Flow 06.08.10, 16:46 www.youtube.com/watch?v=xfVJ11GXzXQ który to był rok? 88? 89? i nadal to lubię! Odpowiedz Link
elissa2 "I Say a Little Prayer" 20.08.10, 18:54 en.wikipedia.org/wiki/I_Say_a_Little_Prayer www.youtube.com/watch?v=-uE1Dho_3UA Odpowiedz Link
shachar Re: "I Say a Little Prayer" 31.12.11, 22:58 dla mnie Kurt Bacharach to geniusz. Odpowiedz Link
shachar Re: Stare Przeboje raz jeszcze 10.09.10, 01:22 a pamietacie cos takiego? chodzi mi po glowie od wczoraj www.youtube.com/watch?v=m35DdsuM5Oo wykonanie mogloby byc lepsze ,ale zamysl dobry, bajkowy bardzo Odpowiedz Link
shachar Re: Stare Przeboje raz jeszcze 10.09.10, 01:40 co ciekawe, i co wlasnie obejrzalam na klipie, oni, prawdopodobnie jak reszta swiata, maja swoja wersje" wish you were here", i nawet nie musza jej spiewac bo publika to robi za nich, i na dodatek daje im brawa jakby to byl ich invenszen. no ale co tu duzo sie rozwodzic, 'wish you' to dobry kawalek, sam sie buja Odpowiedz Link
shachar Re: Stare Przeboje raz jeszcz 10.09.10, 02:38 wciaz slucham tego Marillion i rozdzieram sie przy 'this is the story so far", to fajny kawalek byl i jest. Nadal jest jeszcze wczesnie 1:0 w gemach ,sam począteczek Odpowiedz Link
shachar Re: Stare Przeboje raz jeszcze 14.09.10, 21:31 pomyslicie, ze zwariowalam, no ba! nie moze byc inaczej www.youtube.com/watch?v=_YkKJ009Wug Odpowiedz Link
shachar Re: Stare Przeboje raz jeszcze 17.12.10, 16:51 coraz bardziej lubie film "sideways". Jest on jak wino, im starszy, tym lepszy Któryś raz już przeze mnie oglądany. fabuła znana....Kiedyś konkurował w Oskarach, musowo było obejrzeć, potem jako ten oskarowy przypominany był i , z braku lepszych propozycji, leciał sobie przy czynnosciach kuchennych...Teraz też nie śledzę uważnie, film plimka sobie w tle, pozwala mi sie rozkoszować z doskoku. Niektóre sceny są bezbłędne, no po prostu bezbłędne Giamatti i Jack siedza w Crocker & Barrel, zamawiają, kelnerka mówi, ze twarz Jacka wydaje jej sie znajoma...A on" hold on, hold on...Do you know Jack Sommersby? " a ona" No way! no way!" a Giamatii kiwa głową. Supergenialne, jak bycze żeberka z burgundem tak tylko stary dobry przebój przypominam. Odpowiedz Link
shachar Re: Stare Przeboje raz jeszcze 18.12.10, 22:48 Derek Sommersby miało być.Nastąpiła pomyłka. Nie mam już nic do zaproponowania ze starych przebojów, oprócz może nawiedzenia sklepu typu "Amfora". Odpowiedz Link
elissa2 Procol Harum - A whiter shade of pale 01.01.11, 19:26 www.youtube.com/watch?v=PbWULu5_nXI&feature=related Odpowiedz Link
elissa2 San Francisco - Scott McKenzie 01.01.11, 19:29 www.youtube.com/watch?v=bch1_Ep5M1s Odpowiedz Link
elissa2 I Can See Clearly Now - Bobby & Judy 01.01.11, 19:37 www.youtube.com/watch?v=cXeY696gZW4 Odpowiedz Link
elissa2 The Police - Every Breath You Take 01.01.11, 19:54 www.youtube.com/watch?vMOGaugKpzs&feature=related Odpowiedz Link
elissa2 Yazoo - 'Nobody's Diary' 01.01.11, 19:57 www.youtube.com/watch?v=PnI4qQ0-HRI&feature=related Odpowiedz Link
elissa2 Alison Moyet - Love Resurrection 01.01.11, 19:59 www.youtube.com/watch?v=PJDrLVAjgd8&feature=related Odpowiedz Link
shachar Re: Alison Moyet - Love Resurrection 31.12.11, 16:28 o kurde, love resurrection! byłam jeszcze na garnuszku! ale to piękne Odpowiedz Link
elissa2 Budgie - Baby Please Don't Go 27.10.11, 21:00 www.youtube.com/watch?v=JQw92wKRdbY&feature=related (wiem, że to nie ich autorstwa, ale podoba mi się to wykonanie) Odpowiedz Link
elissa2 Re: CAN - Vitamin C 01.01.12, 17:02 zapomniałam dodać, że z zapomnienia wygrzebał to Almodovar w "Przerwanych Objęciach" to ... leci Odpowiedz Link
elissa2 Feeling Good - Nina Simone 29.12.11, 23:30 www.youtube.com/watch?v=oHs98TEYecM Odpowiedz Link
lola165 Re: Feeling Good - Nina Simone 31.12.11, 04:29 jeszce jedno zoltko www.youtube.com/watch?v=FjqBhZj_37U&feature=related Odpowiedz Link
lola165 Re: coming back to life 31.12.11, 04:41 nawt nie wiem, czy to odpowiedni watek, bo oni sa ponadczasowi. bardzo nie doceniany album division bell. Odpowiedz Link
lola165 Re: coming back to life 01.01.12, 16:57 hehe, zapomnialam zamiescic www.youtube.com/watch?v=uhV4me_k8Y8 Odpowiedz Link
shachar Re: Stare Przeboje raz jeszcze 01.01.12, 00:31 strasznie chujowe, ale co zrobię I can't go for that , H2O, tak się ich kiedyś znazywało i rzeczywiście, byli niezbędni do życia jak woda. www.youtube.com/watch?v=ccenFp_3kq8 Odpowiedz Link