aretha04 09.05.09, 15:55 był Ktoś z Was? recenzje niezłe, ale znajoma ma "mieszane" uczucia lubię Jandę i nie chciałabym zmienić zdania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elissa2 Re: "Tatarak" 10.05.09, 15:00 Nie byłam. Z jednej strony jestem bardzo ciekawa tego filmu, www.filmweb.pl/topic/1130528/Bunt!.html z drugiej wydaje mi się, że nie mam ochoty tak się dołować. www.filmweb.pl/topic/1131150/monolog.html Przypuszczam, że jest to film, który odbiera się bardzo subiektywnie i bardzo indywidualnie w zależności od bagażu doświadczeń życiowych. Odpowiedz Link
aretha04 Re: "Tatarak" 12.05.09, 11:06 narazie główkuję i jestem ciekawa, co u mnie zwycięży a tak się zastanawiam, czy opisywanie swoich przeżyć jest takie naganne? jeżeli oczywiście to ujawnianie tajemnic ze swojego życia to nie jest "pranie brudów", a miłe wspomnienia zresztą Janda nie jest "pierwsza" Anna Milewska, żona zmarłego Andrzeja Zawady napisała książkę, wydała tomik wierszy Jemu poświęcony, czytałam Jej artykuły opublikowane w jakiś czasopismach, bardzo sympatyczne i sama chciałabym, żeby tak mnie wspominano Odpowiedz Link
zza_krzaka Re: "Tatarak" 19.05.09, 17:53 i co, byłaś??? warto iść? kurczę dziewczyny.......Ocean trzeba przepłynąć aby Was wypatrzeć Odpowiedz Link
shachar Re: "Tatarak" 11.09.09, 14:49 zaczelam czytac ten 'snow crash' i powiem tyle ze ciezko. slowotwory ktorych nie znam i znaczenia nie bardzo sie domyslam, jeszcze czegos takiego nie czytalam, gorszy byl tylko 'Bakunowy faktor' w oryginale no i co teraz? jestem zdenerwowana Odpowiedz Link