kicho_nor 03.10.09, 22:46 Jak długo będziesz żył i po co Nie czytam bo mi się pocą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Wątki w sieci (omijane) 03.10.09, 23:05 I ja nie klikam,bo pot tuż,tuż od czubka głowy aż po a-nóż... Odpowiedz Link
madohora Re: Wątki w sieci (omijane) 11.11.09, 23:21 Po co to wszystko czytać mam Jak z każdej strony dochodzą echa I każdy szept jest taki sam Że umrzesz w 2012 bo masz pecha... Odpowiedz Link
meltbigson Lęk przed śmiercią 12.11.09, 23:40 Ta dyskusja w całości, w połowie czy ćwierci Pokazuje dobitnie: Boimy się śmierci. Jest dla słabych umysłów na to sposób stary: Ucieczka do baśniowych opowieści wiary. Dużo wiar do wyboru, bogów różnej maści Naiwny tej pociechy już nie zaprzepaści, Na koniec prawd płynących z rozumu poniecha. Nieważne że fałszywa, ważne że pociecha. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lęk przed śmiercią 13.11.09, 10:48 Wielu mądrych ludzi wierzy w dalszy byt i reinkarnacja to dla nich nie mit. Odpowiedz Link
azaheca Re: Lęk przed śmiercią 13.11.09, 23:57 Zeżrą kiedyś nas robale ja tu złudzeń nie mam wcale reinkarnacja?chyba w motyla a przecież żywot jego to chwila... Odpowiedz Link