fiosnalato 20.02.10, 19:10 zaczynam wątek - daj Boże spory i tytułuję - "seksy, amory" bo mi ostatnio to tylko w głowie... to objaw wiosny? Ktoś mi odpowie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: seksy, amory 20.02.10, 22:09 Seksy,amory ...to temat nośny u mnie też wakat,oby do wiosny! a seksy zimą także wskazane przecież mieszkanie jest niedogrzane Odpowiedz Link
azaheca Re: seksy, amory 22.02.10, 00:24 Jakoś cicho tu i pusto co więc począć?precz rozpusto! nawet kicho_nor coś cicho siedzi i tylko wątek z ukrycia śledzi... Odpowiedz Link
alice0553 Re: seksy, amory 23.02.10, 22:35 Wcięło Kicho_nora i Znavvcę też wcięło pewnie na amory naszych panów wzięło ciągłość swego rodu trzeba podtrzymywać kiedy zrobią swoje, znów tu zaczną bywać. Odpowiedz Link
azaheca Re: seksy, amory 23.02.10, 22:48 To dopiero luty,jeszcze śpi natura na sex nie namówisz ni kreta ni szczura w marcu zaczną koty,kwiecień jest dla piesków może wreszcie w maju doczekam karesków? Odpowiedz Link
alice0553 Re: seksy, amory 23.02.10, 23:48 Wiosnę już czują nawet kastraty Maciek jest bardzo amorowaty swój brzuch wywala,leżąc na grzbiecie widać,że jakaś chuć kota gniecie. Odpowiedz Link
azaheca Re: seksy, amory 24.02.10, 00:14 Chuci on nie czuje przez to swoje sadło może niezbyt dobre mu serwujesz jadło wywalaniem brzucha pewnie pokazuje że mu coś tam w środku nadmiernie gazuje Odpowiedz Link
fiosnalato Re: seksy, amory 26.02.10, 19:07 no i amory spełzły na koty... Ejże Panowie, już do roboty! wszak same babki to nic dobrego potrzebujemy chłopa jurnego Odpowiedz Link
kicho_nor Re: seksy, amory 26.02.10, 19:28 Amor ma gest i sprawia Że na wiosnę panom stawia Odpowiedz Link
alice0553 Re: seksy, amory 26.02.10, 19:36 Przedwiośnie chyba ich osłabiło i jurność w naszych Panach zabiło dawno o seksie tu nie pisali o dobry humor nasz nie zadbali jeśli i w domu tak się sprawują to ich kobiety z nudów wariują. Odpowiedz Link
azaheca Re: seksy, amory 26.02.10, 22:48 I ja liczyłam na mnóstwo wpisów i niekoniecznie na temat zwisów które na szyjach panów dyndają czy jakieś plany na wiosnę mają? Odpowiedz Link
al.1 Re: seksy, amory 28.02.10, 20:39 Jeśli ktoś tu cicho siedzi Nad strategia swą się biedzi Którą wybrać i zaprosić Żeby jej tam cosik zrosić ------------------------------------- Gdzie srom, tam mój dom Odpowiedz Link
al.1 Re: seksy, amory 01.03.10, 10:11 <a href="wiadomosci.onet.pl/142415,8,0,pokaz.html"target="_blank" >Ocean nagich ciał<a> Nowy nastaje szał Jak się tak porozbierają To komórki w dupach mają Tam też schowali pieniądze Bo i bez nich też są żądze Co nam trzecie zdjęcie powie? To jest takie pogotowie Żeby orgie się udały Trzeba czekać na upały Ludzki grill jest na dwunastym A największy na trzynastym Australia to piękny kraj Dla golasów istny raj Odpowiedz Link
alice0553 Re: seksy, amory 01.03.10, 23:38 Oj, nieładne te widoki co niektórym sterczą...ptoki. Odpowiedz Link
azaheca Re: seksy, amory 01.03.10, 23:49 Nagość jest ładna,kiedy intymnie jest jeden facet i tylko przy mnie pokazuje swoje wdzięki oszczędziłam sobie męki kilka fotek obejrzałam dalej chęci już nie miałam Odpowiedz Link