al.1 10.03.12, 23:31 Jedna kura drugiej kurze, gdy spotkały się na murze, w pierwszej posiedzenia turze, a było to w Kamakurze, zrobiła na samej górze odkurzanie bardzo duże, bo wkurzała się na kurze, choć nie była po maturze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: Wiosenne porządki 11.03.12, 07:18 Wiosną, dwa gruźlicy prątki zaraziły marchwi grządki. Schowały się gdzieś w zakątki śledztwa się toczą dwa wątki. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Wiosenne porządki 11.03.12, 09:26 Inne znów prątki gruźlicy skaziły łany pszenicy ! Błagają je - po próżnicy : -Wynieście się z okolicy ! Na policyjnej tablicy alfabetem cyrylicy pisze : Jacyś nikczemnicy lumpy oraz dranie dzicy są na liście przestępstw szpicy ! Poszukiwani wspólnicy ! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Wiosenne porządki 11.03.12, 09:49 Obok zaś - dwa listy gończe. I na tym ten wierszyk kończę ! Odpowiedz Link
al.1 Re: Wiosenne porządki 16.03.12, 15:27 Porządki są do robienia a grządki zaś do plewienia Tyle mam ja do zrobienia i tematów do uczenia lecz nie mam nic do stracenia trza się tylko pozbyć lenia Życzcie mi więc powodzenia czasu nie zmarnotrwienia na egzaminie błyszczenia a na koniec go uczczenia Odpowiedz Link
alice0553 Re: Wiosenne porządki 19.03.12, 01:18 Nowy komputer kupować chciałam bo już dostępu do Was nie miałam lecz przyszedł magik i poczarował komputer chyba zreanimował zrobił porządki,wyrzucił śmieci sprawdzam,czy wierszyk na forum wleci. Odpowiedz Link
elwira_81 prosba... 04.04.12, 11:50 Dziendobry Alice, pytam grzecznie i nie chce draznic... Czytalam ze przestalas pisac tak piekne wiersze dla tak pieknych okazji... Szkoda, ale rozumniem, jestem sama artystka i rozumiem ze nasze prace sa zawsze podziwiane ale z tego tez niemozna sobie nic kupic. Chcialam sie tylko spytac, (bo jestem zadziwiona ze ktos tak pieknie pisze) czy jest mozliwosc, zebys mogla napisac wiersz dla mojej mamy "Maria" na 60 rocznice urodzin. Oczywiscie zaplace! Bo taka praca powinna byc nietylko podziwiana ale takze zaplacona, bo to tez praca. (przelac pieniadze moge nawet przed wykonaniem pracy, zebys miala potwierdzenie) Napisz ile co i jak i czy tak??? To napisze fakty dotyczace mojej mamy Ma urodziny 30.04.12. Pozdrawiam Elwira Odpowiedz Link
alice0553 Re: prosba... 06.04.12, 22:06 Propozycja Twa przyjęta lecz odezwij się po świętach nie na forum,lecz przez pocztę niech od Ciebie e-mail dotrze adres prosty,gazetowy tam potoczą się rozmowy. alice0553@gazeta.pl Odpowiedz Link