cymanon Re: Umawiamy się, 08.08.07, 23:31 na walkę o pięć czwórek Na Alice i Bronka czekamy. Nawet, gdy spadnie na miejsce czwarte, emocje, które nas czekają, będą tego warte. Odpowiedz Link
azaheca Re: Umawiamy się, 08.08.07, 23:37 Skrzyknijmy uczestników forum by te zawody miały swe qworum.. a nasze dwa tysiące? robi się coraz bardziej gorące... Odpowiedz Link
cymanon Re: Umawiamy się, 08.08.07, 23:43 Skrzyknąć, to tylko możesz Ty. Bo Ty, to jak wszyscy razem wzięci "My" Odpowiedz Link
azaheca Re: Umawiamy się, 09.08.07, 00:01 Ja nie jestem adminem Bronkowym nawet nie biorę tego do głowy inni ludzie u niego pisują z nami się nie kolegują...(( Odpowiedz Link
azaheca Re: Umawiamy się, 09.08.07, 00:19 w zero,zero nie utrafiłam o minutkę się spóźniłam... Odpowiedz Link
cymanon Re: Umawiamy się, 09.08.07, 07:08 To ja już byłam w Morfeusza objęciach. Padłam, jak palma podcięta. Zbyt dużo wczoraj miałam na głowie, by ot tak, do rana na trzeźwo, leżeć sobie. Ale kiedyś tam, na wezwanie się stawię i wszystko na jedną kartę postawię. Odpowiedz Link
azaheca Re: Umawiamy się, 09.08.07, 11:38 Może zechcesz moje słońce trafić równo w dwa tysiące? ale teraz graczy mało towarzystwo wyjechało może trafię ja,a może ty żaden wariant nie jest zły.. Odpowiedz Link
cykuta_z_marmuru_wykuta Re: Umawiamy się, 10.08.07, 16:49 Widzę, że wszyscy mają dostęp do maszyny. To ja już startuję do zawodów, i w nosie mam, co sobie pomyśli Liczili. Odpowiedz Link
azaheca Re: Umawiamy się, 10.08.07, 18:21 Na cztery czwórki ostrzysz pazurki? czy może tutaj dwa tysiące jest dla Cykuty bardziej znaczące? Odpowiedz Link