al.1 17.08.07, 12:38 Mam ja w domu małe myszy Wychodzą wśród nocnej ciszy I po biurkach mi latają - Przy komputerach mieszkają ------------------------------------------------------------- Z kaktusów najbardziej lubię tequilę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Niesforne myszy 17.08.07, 12:46 W pewnym domu mieszkają koty i każdej nocy polują niecnoty w domu myszki wypuszczają i się z nimi zabawiają pani bliska jest zawału i wykańcza się pomału.. pewnie koło komputera postawi pułapkę z kawałkiem sera... ale nie ma też ochoty by złapały się w nią koty sytuacja jest patowa a od stresu boli głowa! Odpowiedz Link
liczili Re: Niesforne myszy 17.08.07, 14:22 Jakie myszki?jakie koty? na dodatek to niecnoty!? o czym wy tu bajdużycie? Rany boskie..co za życie? Wszędzie łapki,jakieś słapki gdzie się ruszysz tam pułapki Odpowiedz Link
azaheca Re: Niesforne myszy 17.08.07, 20:36 Ten kawałek starego sera kusi w pułapce,jasna cholera! Czy na Liczili nigdy pułapki nie zastawili? Odpowiedz Link