azaheca 14.09.07, 22:15 słówko małe robi furrorę zamieszanie czyni spore pewna Perła słowa nadużywała do dyskusji asumpt dała przeczytałam wątek "właśnie" niech tę Perłę piorun trzaśnie teraz słowa nadużywam gdy do kogoś się odzywam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: "Właśnie" 14.09.07, 23:35 Bo od dzisiaj mówię właśnie kiedy nawet Ruda zaśnie to ja wtedy mówię właśnie gdy o Perle śnie we śnie...właśnie.. ach ten Perła,Perła ten on mi z powiek kradnie sen.. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Właśnie" 15.09.07, 00:12 Na "okrąglaku" Perła bryluje różnymi nickami się posiłkuje część już niestety wykasowana więc treść ich postów jest mało znana jednak istnieją komentarze na nicków teksty,niskie i wraże Odpowiedz Link
alice0553 Re: "Właśnie" 15.09.07, 08:17 Często używasz słowa "wraże" więc ja zapytać się odważę skąd wytrzasnęłaś to dziwne słowo bo dla mnie ono brzmi zagadkowo. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Właśnie" 15.09.07, 11:59 "Wraże"staropolskie słowo nie jest wcale nowomową teraz przykład ci pokażę: "weszły do nas wojska wraże" a i dobrze się rymuje ja w tym słowie się lubuję Odpowiedz Link
devil.ka Re: "Właśnie" 15.09.07, 12:10 A co powiecie na "generalnie" ja słowa używam zbyt często normalnie nagminnie pojawia się u mnie "aczkolwiek" na co denerwuje się każdy człowiek a jeszcze jedno wam opowiem znam kogoś, kto nadużywa "że tak powiem" co jest męczące niesłychanie i uniemożliwia treści słuchanie Odpowiedz Link
cymanon Re: "Właśnie" 15.09.07, 12:27 Już się rozmyło gdzieś słowo "dokładnie". Niegdyś nadużywane było paradnie. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Właśnie" 15.09.07, 12:32 To jest kalka z angielskiego rozmnożyło się dlatego? ale nie brzmi ono ładnie to jest zdanie me-dokładnie.. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Właśnie" 15.09.07, 12:58 Ja podobnie kiedyś myślałam bardziej w japoński celowałam.. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Właśnie" 17.09.07, 21:02 Znowu o słówku piszą właśnie na"Okrąglaku"tu wyjaśnię to słowo wielkie ma uznanie bo je wtrącają już w każde zdanie niektórzy celnie,niektórzy przaśnie to zastanawia mnie teraz właśnie.. Odpowiedz Link