okimita 30.09.07, 10:46 A droga adminko: -nisko się kłaniając, żegnam Twoje forum, przyczyn nie podając. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Pożegnania 30.09.07, 10:49 No a zy mie tako łajza Zaś wybiyrom se we rajza Tydziyń z hokym mie niy bydzie Czas przelaci - rym moj przidzie. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Pożegnania 30.09.07, 11:06 Ależ Bronku dobrze masz znów do Kopalina gnasz pozdrów od nas dzikie plaże z Tobą po nich w myślach łażę. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Pożegnania 30.09.07, 13:25 Na rudzke forum czasym bliknijcie I choć rym krotki łostawić chciyjcie. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Pożegnania 30.09.07, 11:22 Obrażalski Okimita już się z nami nie przywita? zepsuć chce całą zabawę zamiast wyjaśnić sprawę? powiem,że mnie to obchodzi bo ja nie wiem,o co chodzi Aza teraz nie odpowie bo po lesie chodzi sobie do wieczora zaczekajmy i wtedy spór wyjaśniajmy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Pożegnania 30.09.07, 17:17 Okimita strzela focha czy on Azy już nie kocha? pożegnaniem twym się smucę chyba się pod pociąg rzucę dasz się przebłagać grzybków słoiczkiem? albo upiekę polędwiczkę na zgodę wypijemy winka ze mnie przeważnie grzeczna dziewczynka.. tylko mi czasem coś odbija i jadowita wyłazi żmija... Odpowiedz Link