broneknotgeld 24.12.07, 20:46 Hej! Kto szkryflo zy mnom tukej W "naszy-klasie" tam mie szukej nasza-klasa.pl/school/107007/14 Do "znajomych" dokuplujesz Jak zaprosisz - forsztelujesz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 24.12.07, 23:50 Alice ostatnio tam grasuje i koleżanki też odnajduje Fraszki,Wierszyki leżą odłogiem chyba zacznę bić na trwogę.. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: znajomi z "naszy-klasy" 25.12.07, 10:50 Ano - "nasza-klasa" wciongo W rymowanie kogoś wprzongo? Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 25.12.07, 12:10 Jedna z dziewczyn także rymuje u nas jeszcze nie pisuje może zrobi w końcu gest humanistką przecież jest Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: znajomi z "naszy-klasy" 25.12.07, 18:18 Możno fora skuplujymy Te na kerych rymujymy. Odpowiedz Link
mirekczar Re: znajomi z "naszy-klasy" 25.12.07, 13:46 ja też tam zajrzałem już się zapisałem znajomych spotkałem i korespondowałem Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: znajomi z "naszy-klasy" 25.12.07, 14:23 Foto: Mnie tam nie ma jak przeskrobię To za karę w kącie stoję W pierwszej ławce to kujony Zeszyt zawsze odrobiony A ten z prawej skarżypyta Wcześniej gadał niż kto pyta A ten w środku tu kolego Chciał by Baśka była jego No i wyszła z tego hryja Bo kolega dostał w ryja Odpowiedz Link
kaszalot-net Bronek europejczyk 25.12.07, 18:51 >może fora skuplujemy >te na których rymujemy Bronek wyszedł z taką mową: Robić Unię Wierszykową A czy on ma tutaj racje Pewnie czeka na dotacje Odpowiedz Link
azaheca Re: Bronek europejczyk 25.12.07, 19:46 Towarzystwo do rymów jakoś nieskore z braku talentu,czy przez przekorę? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek europejczyk 26.12.07, 10:27 Możno "infintlich" jakby nikierzy Bo w "brak talyntu" niy idzie wierzyć. Odpowiedz Link
madohora Re: znajomi z "naszy-klasy" 15.01.08, 17:53 kaszalot-net napisał: > Foto: > Mnie tam nie ma jak przeskrobię > To za karę w kącie stoję > W pierwszej ławce to kujony > Zeszyt zawsze odrobiony > A ten z prawej skarżypyta > Wcześniej gadał niż kto pyta > A ten w środku tu kolego > Chciał by Baśka była jego > No i wyszła z tego hryja > Bo kolega dostał w ryja A ja zawsze w pierwszej ławce siedzę Chociaż z odrabianem lekcji się nie biedzę Nie wszyscy co są z przodu to zaraz kujony Rozjechali się dzisiaj już w różne strony Ja mam wzrostu jak w przysłowiu 150 gdy stoję na gazecie Trochę więcej gdy kapelusz mnie w czoło gniecie Gdyby mnie do tyłu gdzieś wyrzucili Przecież niczego by mnie nie nauczyli Zawsze bym odpowiedź gotową miała Nie widziałam! Nie słyszałam! Odpowiedz Link
devil.ka Re: znajomi z "naszy-klasy" 26.12.07, 13:44 Czy ktoś devil.kę zaprosic chce? Ona w naszej-klasie grasuje też.. A otoż adres wam prezentuję nasza-klasa.pl/profile/1264388 i swoją twarz wam ukazuję Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: znajomi z "naszy-klasy" 26.12.07, 22:26 Dobra nasza! Już tam strasza? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: znajomi z "naszy-klasy" 27.12.07, 22:49 Ślubno blikła i zawyła nasza-klasa.pl/school/107007/14/gallery/3 Żech był gryfny uwierzyła. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: znajomi z "naszy-klasy" 04.01.08, 17:39 Już rozrosła mi sie klasa Gurt zluzuja - dobra nasza. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 15.01.08, 16:08 Najgorszy portal w necie wybrali na "Naszą klasę" zagłosowali... www.onet.pl/18c-478c9894 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: znajomi z "naszy-klasy" 27.01.08, 22:47 Dali sie "zacino" Feler jedyn ino? Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 27.01.08, 22:57 Mnie "Nasza klasa"nie zauroczyła prawdę powiedziawszy,totalnie znudziła są tego portalu liczni zwolennicy chyba nieco młodsi to użytkownicy którzy swych kolegów dobrze pamiętają i tematy wspólne do rozmowy mają. Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 27.01.08, 23:24 Aza rację ma niestety odgrzewane to kotlety rozdział w życiu zakończony i nie może być wskrzeszony. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 27.01.08, 23:42 Ze swoją klientką o tym rozmawiałam i historyjki śmiesznej także wysłuchałam dziewczyna to miła i ładna do tego ale że niestety nie ma męża swego szkolne koleżanki bardzo jej współczują i swoich kolegów biednej proponują a ona woli psy i koniki i uprawianie co dzień hippiki niż męża w domu,dzieci i gary żadna z tych dziewczyn nie daje wiary.. Odpowiedz Link
madohora Re: znajomi z "naszy-klasy" 15.01.08, 17:49 Ja też wsiąkłam w "naszę klasę" I pisuję tam też czasem Jednak czasu wciąż brakuje Gdy dość dużo się pisuje Ludzi ciągle nam przybywa i z mailami wielka bieda Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 15.01.08, 21:25 Po wielu latach,o czym tu gadać czy nad losem swoim biadać czy się chwalić mężem,dzieckiem a to forum dość zdradzieckie może wróg to wykorzysta później desperacja czysta jak usunąć swoje dane będzie to wykorzystane? w jakim celu i przez kogo może to kosztować drogo. Odpowiedz Link
madohora Re: znajomi z "naszy-klasy" 16.01.08, 18:20 Cóż, masz rację moja droga Tam nazwiska trzeba podać Chwalić domem się z malwami Tak jak w filmie z Kargulami Ja się w klasę zapisałam Ale zdjęcia tam nie dałam Ludzie już się wycofują Informacje też kodują Wiesz że pisać już potrafię Mam wymyślić swą biografię Wszak nie wszystko wyszło w życiu Ściągę czytać gdzieś w ukryciu Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.01.08, 00:00 Mądrze piszesz,Madohoro ja opinii słyszę sporo że to wszystko jest nie tak zabezpieczeń wielu brak cenne dane osobowe do wycieku są gotowe różni ludzie na tym żerują naiwność ludzką wykorzystują. Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 12.02.08, 01:17 Znów na naszą-klasę wlazłam i rodzinkę tu znalazłam kuzyn, dawno nie widziany jego ojciec, a brat mamy wuja wnuczka i synowa i cioteczna ma bratowa Maciek, syn mej przyjaciółki z którą znałam się od szkółki kilka koleżanek fajnych i ze studiów ktoś z ferajny ludzie , dawno nie widziani lecz w pamięci zachowani. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: znajomi z "naszy-klasy" 13.02.08, 20:54 A jo ciyngym szkryflom tam nasza-klasa.pl/forum/17/977 Bestoż rośnie ślonski kram. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 13.02.08, 23:29 Ja waszej pasji wciąż nie podzielam na Naszej-Klasie się nie udzielam jak przeskoczyć daty,lata? to jest dla mnie czasu strata... Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 19.02.08, 17:28 Koleżanka Cię szukała do znajomych się wpisała jeśli nie wiesz, kto takowy skojarz ją z nakryciem głowy. Odpowiedz Link
zecozejak Re: znajomi z "naszy-klasy" 19.02.08, 17:35 co na głowie ma: mohera, czy abażur (from Ikea)? Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 19.02.08, 18:31 Ja swoje konto zlikwidowałam bardzo krótko je tam miałam czy na twoim koncie była i namiary zostawiła? P.S.Zecy coś wyjaśnić muszę zwano dziewczę Kapeluszem Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 19.02.08, 19:45 Nic o sobie nie pisała do znajomych zapraszała jest jej zdjęcie, bardzo ładne nie zaszły w niej zmiany żadne mama czasem ją widuje jak się z innym obejmuje zatem z mężem się skończyło a tak kiedyś miło było. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 19.02.08, 21:29 To dopiero niespodzianka! więc skończyła się sielanka a tak bardzo go kochała co ja mówię,wprost szalała pierwsza miłość to jej była aż go wreszcie poślubiła innego chłopaka przed nim nie znała więc porównania nigdy nie miała aż coś pewnie się zdarzyło całe życie wywróciło takie życie,bywa,bywa mam nadzieję,że szczęśliwa i nareszcie jest spełniona ma koleżanka dawna-Iwona Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 19.02.08, 22:23 Wygląda na to, że jest w skowronkach bo uśmiechnięta z panem Iwonka ale nazwisko ciągle to samo a więc za pana nie wyszła za mąż. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 19.02.08, 22:57 Ciekawe co się powyrabiało może mężowi się odwidziało nigdy się przecież nie kłócili i przykładną parą byli. Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 27.02.08, 21:50 Na naszej-klasie zdjęcie odkryłam ale nie ja je tam umieściłam na fotografii siebie ujrzałam do drugiej klasy wtedy chadzałam sprawiło mi to wielką radochę bo nie pamiętam siebie ni trochę jak wyglądałam w czasach szczenięcych czy będzie takich perełek więcej? Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 27.02.08, 22:17 To może skopiuj dla nas to zdjęcie i daj nam wszystkim tutaj zajęcie troszkę o sobie tu napisałaś a więc maleńki trop już dałaś ja w tej szkole fotki miałam gdy nagrody odbierałam biznes robił pan fotograf od rodziców chciał cyrograf że te fotki pokupują jego żonie zaliczkują a była nią nasza wychowawczyni autopromocji wielka mistrzyni Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 12:39 Fotka stara, czarno-biała u mnie się nie zachowała trzeba będzie ją skopiować na pamiątkę wnukom schować. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 19:24 Ponawiam propozycję: chcemy zobaczyć w szkole Alicję fartuch z podszewki,do tego tarcza niech nam rozrywki tutaj dostarcza Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 20:23 Bez fartuszka pozowałam pewnie włożyć zapomniałam bo fartuszki wstrętne były przecierały się, świeciły to siermiężne były czasy PRLu rarytasy. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 20:51 Ja ciebie wcale nie rozpoznałam adres obrazka skopiowałam czy mogę zdjęcie (tylko) wkleić? musisz swej zgody jednak udzielić... Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 21:05 Zdjęcie z klasy a jest be bo tam nie ma wcale mnie wtedy byłam w klasie c w spisie klas to drugie b gdy rozwikłasz ten rebusik możesz zdjęcie dać, jak musisz. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 21:38 Rebusik,owszem rozwikłałam swojej siostry nie poznałam nie mam funkcji powiększania bo potrzeba logowania... photos34.nasza-klasa.pl/dev76/0/110/236/0110236310.jpg Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 21:43 Grzywka prosta,na "Gniewosława"... więc rozpoczęta teraz zabawa pierwszy rząd,prawie po środku czy mam rację,drogi kotku? Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 21:51 Pierwszą już wskazówkę dałam że fartuszka tu nie miałam zgadza się ten pierwszy rząd ale z grzywką duży błąd. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 22:25 Druga po lewej,taka na biało a z twoją grzywką cóż się tu stało? Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 22:34 Nie ma grzywki , bez fartuszka w pierwszym rzędzie to dziewuszka dodam jeszcze, nie blondynka kto wie, która to dziewczynka? Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 22:39 Aza już odpowiedź dała w końcu siostrę swą poznała grzywka znacznie później była i mnie trochę odmieniła. Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 23:02 Przecież zagadkę już rozwiązałaś mojego postu nie przeczytałaś? Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 22:44 Ja ciemne włosy tylko typuję a wśród klęczących cię nie znajduję ciemne włosy i bez grzywki... z kapeluszem to zagrywki? może od dziadka z Brazylii był? wpatruję się ze wszystkich sił i cię niestety poznać nie umiem w nie tak wielkim znowu tłumie! Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 23:08 Mnie tam znaleźć się nie staraj Bo ja byłem na wagarach I tam jednej też brakuje Ja tym nic nie sugeruje. Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 23:44 Zdradź swe imię Kaszalocie to skojarzę Ciebie w locie inną na wagary brałeś? więc się we mnie nie kochałeś moje serce jest zranione bo nie wziąłeś mnie za żonę. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 29.02.08, 00:28 Kiedyś ci opowiadałam że pewną Dzidkę w sklepie spotkałam ona sprzedawcą a ja klientką rozpoznała mnie tak prędko że niezmiernie się zdziwiłam bo dziecięciem małym byłam w twojej klasie jest ta Dzidka nawet niezła z niej kobitka czy ci temat zapodała że w Warszawie mnie spotkała? Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 29.02.08, 17:51 Dzidka się zalogowała ale fotki swej nie dała jej nazwisko ja kojarzę gorzej już pamiętam twarze to, że Ciebie rozpoznała to jest niemal cud, bez mała inne miasto, czasy inne twarz zmieniła się z dziecinnej dobrą pamięć ma dziewczyna że ludzi nie zapomina. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 29.02.08, 21:22 W naszą klasę popatrzyłam kilka osób namierzyłam Jadzia się pierwsza zalogowała źle się uczyła,wagarowała o złotym zębie z przodu marzyła czy to marzenie w końcu spełniła? Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 28.02.08, 23:13 Źle z postami się wstrzeliłam galimatias tu zrobiłam przecież w końcu mnie poznałaś i zagadkę rozwiązałaś. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 29.02.08, 01:13 Drzewko z postami trzeba odwrócić i czas szukania wydatnie skrócić Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: znajomi z "naszy-klasy" 03.03.08, 23:32 Czy sie z nami zabawicie? nasza-klasa.pl/forum/17/977 Na tym forum were życie! Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 04.03.08, 00:06 Fraszki Bronek zaniedbuje w swojej klasie wciąż pisuje szkoły siła przyciągania na wagary nikt nie gania wszyscy w klasie grzecznie siedzą nad fraszkami się nie biedzą Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 04.03.08, 01:58 Swoją fotkę dała Dzidka całkiem fajna z niej kobitka w pierwszej klasie ją poznałam trochę się kolegowałam później Dzidkę przeniesiono w Twojej szóstce umieszczono stąd Cię pewnie dobrze znała i po latach rozpoznała. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 04.03.08, 10:00 Pomucka Bronka prześladuje razem na Oślej z Bronkiem ląduje złośliwie do niego się odzywa w ławce nieuków wreszcie szczęśliwa.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: znajomi z "naszy-klasy" 04.03.08, 11:54 Bronek na Oślej z prześladowczynią? co ci admini Bronkowi czynią! Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 04.03.08, 13:07 I ja na Oślej wylądowałam kiedyś do wątku się załapałam co cały poszedł do skasowania za dużo było tam trollowania trolla wycięli,mnie przy nim też o tchórzu było-to taki zwierz.. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: znajomi z "naszy-klasy" 07.03.08, 22:28 Mie ta Pomucka wiela niy tropi Fraszek pewnikym mi niy utopi Niy takim knifym już mie tympiyli Przi samym końcu dyć kajsik byli. Odpowiedz Link
azaheca Re: znajomi z "naszy-klasy" 07.03.08, 23:20 Więc Pomuckiej na pohybel jest u Bronka fraszek dybel Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: znajomi z "naszy-klasy" 08.03.08, 08:40 Szprytno z niyj "bestyjo" Robi komedyjo? Odpowiedz Link