kaszalot-net 26.01.08, 19:48 Młode dziewczę- niczego To widok radosny Starsza pani w brylantach To widok żałosny A wiek średni- czas dobry Przyjemności wiele Czasem jakiś romansik Schabowy w niedzielę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: przyjemności 26.01.08, 20:00 Marylin Monroe brylanty kochała i piosenkę o nich słynną zaśpiewała że to największy przyjaciel kobiety czas nie stoi w miejscu,trochę żal,niestety miłości mijają,mężowie odchodzą i tylko brylanty nigdy nie zawodzą.. Odpowiedz Link
madurka pytanie 29.01.08, 16:27 Jakie przyjemności przynoszą radości? madurka popołudniami, zasiada z szatanami! Odpowiedz Link
madurka ulubiony szatan 29.01.08, 16:46 Szatana sobie smakuje, z szatanem się dobrze czuje, szatan jest aromatyczny, kuszący, czarny, diaboliczny Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: ulubiony szatan 29.01.08, 17:00 gdy odpowiedz wysyłałem drugiego wpisu madurka nie miałem Już nyślałem że świruje niech dziecinka sie raduje Odpowiedz Link
madurka Re: ulubiony szatan 29.01.08, 17:05 kto świrował mój panie? o to jest pytanie! Odpowiedz Link
madurka wieloryb 30.01.08, 23:52 kaszalot-net napisał: > gdy odpowiedz wysyłałem > drugiego wpisu madurka nie miałem to było usprawiedliwienie > Już nyślałem że świruje > niech dziecinka sie raduje a to przeprosiny? dobzre, dziś kaszalot niech się śmieje na nos, maseczkę ochronną zakłada moja przyjemność druga, udawanie wieloryba dziś nie będzie się odbywać! bo fachowiec jeden taki moją wannę wyrzucił do paki do mydełka więc droga daleka ok, ok, zapaszku oszczędzę, już uciekam! Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: odp. 29.01.08, 16:52 Gdy kicają Ci zające Środki weź przeczyszczające Odpowiedz Link
madurka Re: odp. 29.01.08, 17:03 dziękuję! nie potrzebuję! po kawie, takiej czarnej, szatańskiej, zawsze dobrze się czuję Odpowiedz Link
azaheca przyjemności 29.01.08, 18:43 wątek był już przyjemnościowy teraz Madurka zaczęła nowy link może wkleję do wiadomości dla przybyłych nowych gości forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48377&w=69619042&a=69619042 Odpowiedz Link
madurka Re: przyjemności 29.01.08, 20:45 Dziękuję bardzo za drogowskazy, w tym gąszczu trudno tak od razu, tutejsze ścieżki poznać wszystkie i nie powtarzać się, oczywiście jedną z przyjemności madurki to nie pijanie jakieś lurki, tylko kawy szatana mocnego, czarnego i aromatycznego Odpowiedz Link
azaheca Re: przyjemności 29.01.08, 22:25 Ja także bardzo nie lubię lury ale do kawy kopcę fajury planuję czasem zerwać z nałogiem ale odmówić sobie nie mogę tej ostatniej przyjemności lecz palenie już mnie złości kasę dużą puszczam z dymem często o tym piszę rymem żebym wolę silną miała to bym palić już przestała.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: przyjemności 02.02.08, 22:00 Chociaż patrzę na nie krzywo dziś skusiłam się na piwo Odpowiedz Link
m.molly Re: przyjemności 02.02.08, 22:04 Mnie też dzisiaj piwem częstowano. Ale odmówiłam, bo pozuję ostatnio na damę. Odpowiedz Link
azaheca Re: przyjemności 03.02.08, 14:03 Ma przyjemność dziś?papiery! są ich stosy do cholery muszę wszystkie segregować do archiwum choć część schować robić tego nienawidzę już się sama siebie wstydzę leżą sobie wielkie stosy słyszę czasem takie głosy bym je wszystkie wyrzuciła lub podarła,podpaliła a pięć lat je trzymać muszę chyba dzisiaj opór skruszę co wewnętrzny jakiś mam i do biura choć część dam niech je sobie tam trzymają swoje półki zapełniają.. Odpowiedz Link
liczydelko podróże liczydełka 04.02.08, 11:04 dziś smutkiem dzień powitało śniąc wycieczkę wspaniałą miało, tak by jeszcze trochę pospało cel wycieczki, by poznało? Siedziało na tylnim siedzeniu i patrzyło w rozmarzeniu.. na krajobrazy migające, w tyle drogi pozostające Na postoju w jakimś sklepiku kupowało dziwne naleśniki pachniały mmmm te specjały Mogłoby tak spać dzień cały! jeszcze do jasieczka przytuli głowę może dalej mu barwnie opowie Jakie podróże niedalekie we śnie, odbiły się takim echem Odpowiedz Link