alice0553 08.04.08, 09:33 Urodziny dziś są Azy więc krzyknijmy wiele razy STO LAT, STO LAT!!! dla groomera niech szampana tu utwiera wypijemy za jej zdrowie każdy ładny wierszyk powie żeby dzień ten miała miły i marzenia się spełniły. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 AZO! 08.04.08, 10:18 Siedzę i zachodzę w głowę co by jaki rym ułożyć i życzenia ,te od serca ładnie ująć i wiersz stworzyć. Może by każdego ranka bladym latem ,mrocznym zimą ciepły uśmiech i szept cichy nigdy Ciebie nie ominął. Może zdrowia,może szczęścia, w starym kufrze forsy masę, może zwarty krąg przyjaciół, pomyślności na okrasę. Odpowiedz Link
znavvca Re: Urodziny Azahecy. 08.04.08, 10:32 Ja też miałem urodziny I'm nie robił szumu z tego Lecz nie będę taką świnią życzę Azie Najlepszego! Odpowiedz Link
alice0553 Znavvco! 08.04.08, 11:55 Nie wysłałeś tutaj ptaszka by zaćwierkał nam nowinę więc dostałeś figulaszka jednak życzeń nie pominę niech Ci gwiazdka pomyślności świeci jasno i radośnie dużo niesie przyjemności i układa życie znośnie. Odpowiedz Link
znavvca Achhh! Dziękuję! 08.04.08, 23:08 Wszystkim forum tu rymowcom Zapomnianych wstecz urodzin Niewidzialnym szarym owcom życzę mnóstwo szczęścia godzin Odpowiedz Link
azaheca Re: Achhh! Dziękuję! 08.04.08, 23:20 Czy jesteś Baranem tak jak ja? gdy się ascendent swój w Rybach ma to nasz baranek ciut łagodnieje bo lubi kwiatki,zwierze i knieje.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Achhh! Dziękuję! 09.04.08, 00:10 No już na ekranie jest data nowa ten ósmy kwietnia w przeszłość się chowa na szczęście przeszedł prawie bez echa a w kalendarzu kolejna krecha... Odpowiedz Link
znavvca Re: Achhh! Dziękuję! 09.04.08, 00:41 AzaHeco, też'm baranem W przedostatni dzionek marca Urodziłem się nad ranem Bym i o tym informował Lecz zgon zaszedł w mej rodzinie Babkę moją Bóg przywołał W noc nad ranem w złej godzinie Zatem nieco byłem smutny Nieco też otumaniony Taki człeka los okrutny... Dech ostatni rozżalony Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Urodziny Azahecy. 08.04.08, 12:48 Alic zapowiedz, jeśli ochota Z życzeniami: jaśnie Kaszalota Odpowiedz Link
alice0553 Zapowiadam Kaszalota. 08.04.08, 16:29 Jaśnie Pan Kaszalot chce Ci zrobić nalot pragnie wpaść wieczorkiem z kwiatami i z yorkiem byś go wykąpała gościa częstowała a że jest z daleka na nocleg też czeka więc swą pracę porzuć do garnka coś dorzuć przygotuj frykasy bo gość na nie łasy rzecz jasna śniadanie jutro, zanim wstanie zaniesiesz do łóżka i jak dobra wróżka podasz mu szampana na kacyka z rana. Odpowiedz Link
azaheca Re: Urodziny Azahecy. 08.04.08, 14:59 O jak miło,bardzo dziękuję wieczorkiem wpadnę,ciągle pracuję. Odpowiedz Link
mis.io Re: Urodziny Azahecy. 08.04.08, 15:23 100 lat!100 lat Tobie stary niedźwiedź życzy jako misio to Ci mówię :niech nie braknie Ci słodyczy. Aby w Twoim otoczeniu same dobre były siły, pozytywnie i optymistycznie na Ciebie patrzyły. A do pełni szczęścia przez te sto lat służy znakomite zdrowie i życie bez burzy. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Teraz od Kaszalota 08.04.08, 17:03 Azo Morskie stwory się kłaniają I życzenia Ci składają Abyś tutaj mości panująca Dalej w wierszach dużo słońca Niech ogródek się zieleni Dużo grzybków na jesieni Medalistów do czesania W bród pieniędzy nie do prania Być dwunożny też się zgłosi I u Azy o azyl poprosi. Odpowiedz Link
azaheca Re: Teraz od Kaszalota 08.04.08, 21:40 Wielkie dzięki jeszcze raz chyba nie dam dzisiaj w gaz jutro praca z rana czeka bo chińskigrzywacz jedzie z daleka roboty wiele lecz nie narzekam bo to ciekawa niezwykle rasa wpadnie za to także kasa a tej sporo potrzebuję w swoją firmę inwestuję nie pamiętałam o urodzinach byłam zajęta bardzo przy psinach zresztą smutna trochę data kiedy ma się swoje lata.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Teraz od Kaszalota 08.04.08, 21:44 Jak się strzyże tego pieska zniknie jego długa treska? Odpowiedz Link
azaheca Re: Teraz od Kaszalota 08.04.08, 21:55 Można przerobić go na nagiego jeśli właściciel zażąda tego kufę się goli,włos depiluje i łapki troszkę też degażuje.. Odpowiedz Link
nocne.marzenia marzeń spełnienia 09.04.08, 00:32 Zdążę jeszcze przed północą? ukłonić gospodyni się uroczo wiosenny tu zasadzić bukiet by na jej twarzy gościł uśmiech Urodzinowe życzenia śle pamiętająca ......... Odpowiedz Link
madohora Re: Urodziny Azahecy. 10.04.08, 18:15 Przepraszam cię Aza za życzenia spóźnione Ale ja w realu odwiedzalam wasze strony Musisz mi w to na slowo uwierzyć Wpadlabym z kwiatami gdybum umiala Cię namierzyć A żeby czegoś nie spisać na straty Proszę przyjmnij ode mnie te kwiaty pl.youtube.com/watch?v=3bjkHEn9f9k Odpowiedz Link
alice0553 Re: Urodziny Azahecy. 10.04.08, 20:01 Przez 9 minut sypałaś kwiaty to Madohoro prezent bogaty ja przy okazji napasłam oczy bo każdy kwiatek był przeuroczy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Urodziny Azahecy. 11.04.08, 00:51 Madohora mnie wzruszyła i kwiatami zaskoczyła dzięki,dzięki,brak mi słów wciąż kwiatami do mnie mów Odpowiedz Link