groszek_jan 27.06.08, 17:02 ONA za ciasna a On za gruby nic nie wyszlo z pierwszej proby... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: cholera jasna 27.06.08, 22:18 Trzeba zmienić garderobę lub odchudzić się połowę nigdy szata nie pasuje gdy za małą się kupuje Odpowiedz Link
alice0553 Re: cholera jasna 04.07.08, 00:21 Na moją pocztę jestem wkurzona korespondencja nie doręczona pewnie zalega u nich worami bo mają kłopot z listonoszami a tu rachunki już płacić trzeba ale faktura nie spadnie z nieba za opóźnienie wciąż kary płacę i z winy poczty innych bogacę. Odpowiedz Link
azaheca Re: cholera jasna 04.07.08, 00:24 Pomocą przelew internetowy ja te kłopoty mam dawno z głowy gdy komputer nie szwankuje niech mnie poczta...pocałuje.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: cholera jasna 11.07.08, 16:56 Znów na pocztę skarżyć muszę bo przeżywam z nią katusze wciąż przesyłki opóźniają po miesiącu dostarczają dziś awizo w skrzynce było myślę sobie,o, jak miło są buciki zamówione a na poczcie,cóż, ogonek! gdy w kolejce swe odstałam pani w oknie powiedziała że samochód z paczuszkami do nich wraca wieczorami to jest chamstwo z długim ryjem paczkowego zleję kijem! bo nie chciało się leniowi przynieść jej adresatowi więc napisał,że go nie ma a to przecież zwykła ściema więc na pocztę po raz drugi idę i klnę jej usługi. Odpowiedz Link
alice0553 Re: cholera jasna 12.07.08, 14:41 Jakaś awaria się przydarzyła bo elektrownia prąd wyłączyła w pralce utknęło mi wielkie pranie i muszę kończyć tutaj pisanie bo na baterii laptop pracuje i pewnie zaraz mnie wyloguje. Odpowiedz Link
alice0553 Re: cholera jasna 12.07.08, 23:11 W naszym kraju wielka nędza bo już państwo prąd oszczędza wyłączenia są planowe przyszło do nas stare-nowe film Barei więc się kłania czwarty stopień zasilania. Odpowiedz Link
azaheca Re: cholera jasna 16.07.08, 10:44 Dzisiaj czekam na kuriera znów dzwoniłam do Szenkiera drugi dzień już jedzie do mnie nie słuchają mych napomnień że to firma usługowa specyficzna,bo pieskowa a przesyłka ciężka,duża sytuacja ta mnie wkurza jak mam zostawić mokrego psa? kurier w dodatku stracha ma przy noszeniu nie pomaga i wejść do mnie wciąż się wzdraga cały dzień znów będę czekać? ach,musiałam ponarzekać... Odpowiedz Link