tropem_misia1 04.08.08, 06:24 o ranek świta idzie do pracy cała świta ludzi ,a ja? też muszę(; już gorąc juz sie duszę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krokodyl_13 Re: o słońce 04.08.08, 10:28 Siedzę sobie w pracy Pod dachem blaszanym Są szczęśliwcy tacy Co siedzą w pokoju klimatyzowanym Jak ten na patelni skwarek Myśl ostatnia ze mnie ucieka Mam nieść nauki ogarek A mnie się marzy zimna rzeka Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: o słońce 04.08.08, 14:20 weź miskę wody zamocz nóżki i zamknij oczka (nie trzeba wróżki) poczujesz -woda pomyślisz -rzeka zrób to natychmiast czas ucieka Odpowiedz Link
azaheca Re: o słońce 04.08.08, 20:36 Przecież to jest krokodyl więc dla niego lepszy Nil Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: o słońce 04.08.08, 20:45 on daleko ma do Nilu, i to nie jest w jego stylu aby nogi w rzece moczyć lubi sie tak bardzo droczyć że, by racje udowodnić to nie ściągnie nawet spodni by sie pluskać w tej miednicy. Wszędzie leje!!!Na ulicy pewnie tapla sie w kałuży. Przeca nie jest taki duży. Odpowiedz Link
alice0553 Re: o słońce 04.08.08, 21:47 Chłopaka dziś widziałam i mało nie zemdlałam położył się w kałuży taki szczawik nieduży był w butach i w ubraniu czy marzył o pływaniu? pewnie manto dostanie za zniszczone ubranie. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: miska zamiast Nilu 04.08.08, 21:47 Substytuty Ni masz żony ni na boku To kup gadżet ze sexhopu Odpowiedz Link
azaheca Re: miska zamiast Nilu 04.08.08, 22:01 Korelacji nie pojmuję niech Kaszalot więc zrymuje ten sexszopik i gadżety bo nie łapię coś niestety.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: miska zamiast Nilu 04.08.08, 22:07 -proponuję od początku przeczytanie Tropci wątku Odpowiedz Link
azaheca Re: miska zamiast Nilu 04.08.08, 22:21 Aaaa,już czaję,temat-rzeka a w jej nurcie gadżet czeka Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: tropcio-majakowsko 04.08.08, 22:24 Tropcia napisała: > poczujesz - woda > pomyślisz – rzeka a było: mówimy Lenin a myślimy partia kurdi, może na odwrót nie pamiętam Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: A kolor jego ......... 04.08.08, 22:41 Może i Broniewski też czerwony taki ja po czwartym piwie i stąd te Majaki Odpowiedz Link
azaheca Re: A kolor jego ......... 04.08.08, 23:14 jest czerwony tak zaśpiewał staff wk.....ny gdy zobaczył auto nowe bardzo drogie,odlotowe na podwyżkę wciąż czekali pana szefa przeklinali że pojazdem przyszpanował obietnicę w kieszeń schował dosyć dawno to się działo teraz nagle przypomniało Odpowiedz Link
alice0553 Kaszalotowa racja. 05.08.08, 00:40 Tu Kaszalot rację miał Majakowski rym ten dał to końcówka wiersza jego a tak brzmiała, mój kolego. ;mówimy-Lenin,a w domyśle-partia mówimy-partia,a w domyśle-Lenin; Lenina wielu naszych sławiło nawet Szymborska,oj, jak niemiło. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: o słońce 05.08.08, 12:28 Już niedługo, piętnastego Wyjeżdżam nad jezioro kolego Dla mnie za malutka miednica Za daleko Nilu krynica Kaszuby lube mnie wzywają Gdzie kilogramy gzrybów czekają A w kształcie krzyża Kaszubskie Morze Chłodzi o każdej roku porze Lasy pachnące sosną Gdzie jałowce 3 metrowe rosną Stąpać będę po mchowych dywanach Cisza koić mi będzie nerwy od rana Odpowiedz Link