kaszalot-net 07.10.08, 17:49 Chcesz schudnąć- to nie żryj tyle i tyle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: dieta cud 07.10.08, 18:45 Mnie już od dawna ta mądrość znana ale w praktyce sprawa przegrana< Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: dieta cud ale 07.10.08, 19:01 Ot, takie moje gadanie Ale niezbyt chude panie Mają lepsze branie Odpowiedz Link
azaheca Re: dieta cud ale 07.10.08, 20:00 A gdy rzucę już palenie to się w kaszalota zmienię kto mnie zechce taką grubą nikotyna,owszem zgubą górą jednak wiotkie panie mają znacznie większe branie a te kształty rubensowskie może dobre są na wioskę tutaj smukłość w wielkiej cenie jak więc rzucać to palenie? Odpowiedz Link
alice0553 Re: dieta cud ale 07.10.08, 21:41 Może Kaszalot coś tu poradzi i jedną z recept cudownych zdradzi? choć podejrzewam,że jest palaczem i na dodatek wielkim brzuchaczem. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: dieta cud ale no zaraz 07.10.08, 21:59 Czcze insynuacje jakieś tutaj dane Że kaszalot bez sensu wiersze ma pisane Ja się odwołam do Strasburga wnoszę I Nowym Dzienniku przeprosin poproszę Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: dieta cud ale no zaraz 07.10.08, 22:22 Kaszalot brzuchaczem? Bez żartów, nie odbiegam od stantartów Odpowiedz Link
azaheca Re: dieta cud ale no zaraz 07.10.08, 22:32 To daj fotę,kocie złoty kojarzymy kaszaloty że obfitej są postury a nie chude,małe szczury ja swe lico ujawniłam czy odważna nadto byłam? bo nie dzieje się nic złego więc ujawnij się kolego Odpowiedz Link
azaheca Re: dieta cud ale no zaraz 07.10.08, 22:33 Ja przeprosiny już tu ogłaszam i darowania winy dopraszam Odpowiedz Link
alice0553 Re: dieta cud ale no zaraz 08.10.08, 00:24 Ja Kaszalota chętnie przeproszę prośbę o dalsze wierszyki wnoszę brzuchacza szybko zdementowałeś lecz o paleniu nic nie wspomniałeś Odpowiedz Link
azaheca Re: dieta cud ale no zaraz 08.10.08, 00:49 Pora skończyć już z nałogiem ale czuję w trzewiach trwogę o utracie przyjemności mięśni drżenie,może mdłości złość,wybuchy mnie czekają jak to pieski wytrzymają? Odpowiedz Link