tropem_misia1 08.10.08, 23:01 dla nikogo, pl.youtube.com/watch?v=QK-oIY4GDU0 jak sie słuch to jest błogo. Jak sie patrzy dech zapiera, zachwyt łezka sie gdzieś wzbiera. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Na dobranoc 08.10.08, 23:32 Piękne są te wieloryby tak szlachetne,no a gdyby ktoś zbliżenia widzieć chce to polecam film 3D-e Odpowiedz Link
azaheca Re: Na dobranoc 10.10.08, 00:31 Sentymentalna wciąż moja dusza i "Mały Książę" na nowo wzrusza więc na dobranoc ode mnie macie czy aby wszyscy piosenkę znacie? www.youtube.com/watch?v=-mBl2P2N0bI Odpowiedz Link
tropem_misia1 Ja 10.10.08, 16:38 w romantyzmie kąpię się rano, nim jeszcze ptaki za oknem wstaną. Zmywam wspomnienia ubiegłej nocy o tym jak księżyc po niebie kroczył. Skórę nacieram słodkim marzeniem, że między jawą a snem jest spełnienie. Znowu dzień spędzę na białej chmurze ))))))))))))))))czy bajdurzę? Odpowiedz Link
azaheca Re: Ja 12.10.08, 01:07 Coś o miłości na noc wam wrzucam całus,dobranoc,snu nie zakłócam pl.youtube.com/watch?v=1_bb4zPDNMQ Odpowiedz Link
azaheca Re: Ja 12.10.08, 01:27 Czy znajdę wreszcie takiego pana z nim w takt muzyki,pijąc szampana dam w życie tańcząc ostatni krok zanim nadejdzie koniec i mrok... pl.youtube.com/watch?v=yIdZ-rRnUkg Odpowiedz Link