stary_zgred1 01.09.09, 16:21 Patrzy się w lustro straszna potwora Tłusta, okropna, na pewno chora A kiedys była z niej cudna laska Którą po pupie kazdy chciał głaskać Teraz są głaski Dla innej laski A dla potwory Smętne wieczory Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Tłusta potwora 05.09.09, 21:48 Każdy?I z rana i z wieczora? Kto to wytrzyma?Spytam kota... a ten przeze mnie zagłaskany- ugryzł mnie w łydkę!!OT NIECNOTA!! Odpowiedz Link
meltbigson Re: Tłusta potwora 18.10.09, 03:00 Dziś z własnej winy tłusta i inna, Niech wie, że dużo żreć nie powinna Odpowiedz Link
alice0553 Re: Tłusta potwora 18.10.09, 10:09 Pewnie stresy zajadała bowiem złego męża miała. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Ach jakie pięne ma pani oczy 18.10.09, 11:25 Stoi na stacji tłusta dziewczyna Uda przetarte i pot, choć idzie zima Tłusta dziewczyna Centralne wyłączyli na węgiel nima k…. co robić? Och ta na zimę się nada Tłusta dziewczyna Odpowiedz Link
alice0553 Re: Ach jakie pięne ma pani oczy 18.10.09, 18:04 Taka dziewczyna jest wiele warta to nic,że w "udach trochę przetarta" to nic,że śmierdzi,nie trzeba niuchać ważne,że zimą w chacie nachucha okryje Kicha ciała pierzyną i tak w ciepełku mrozy przeminą. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: No! 18.10.09, 21:32 Tłustą zaproszę choć nie będzie bala w kredensie ostał się jeno kubek bez ucha ale od Rozentala No kubek ów różyczka zdobi bywa że czasem za doniczkę robi A jeszcze makaron bezjajeczny został co go wujek cioteczny na kartki dostał Jest jeszcze zegar bez jednej wskazówki że już bez cykania Tak niech Tłusta wie co to jest szkoła przetrwania Odpowiedz Link
azaheca Re: No! 18.10.09, 21:58 Dama życie wam ułoży ciałko tłuste wdzięcznie złoży po podłodze na kolanach nic,że skórki po bananach już od roku się walają ale zalet kilka mają zbierze skórki,okruszynki i już w garze witaminki.. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: No! 18.10.09, 22:34 Powiem szczerze Co mnie strachem budzi Że Tłusta za bardzo się odchudzi Odpowiedz Link
azaheca Re: No! 18.10.09, 22:46 Trzeba w Tłustą inwestować bo gotowa zachorować w anoreksję jak popadnie to w chudzinie nikt nie zgadnie dawnej Tłustej,rozłożystej połeć boczku,butlę czystej więc czym prędzej bierz na krechę zanim się przemieni w dechę... Odpowiedz Link
kicho_nor Re: No! 18.10.09, 22:56 „Pigmalion” z Jungowską- teatr temat był szalony Zobaczycie: Tłustą , ja ją na salony Odpowiedz Link
meltbigson Re: Ach jakie pięne ma pani oczy 18.10.09, 23:20 Smród, nieświeżość mnie nie słabi, Woda, mydło to wywabi, Byle mi nie dała lekcji Będąc wolna od infekcji. Na krągłości nie narzekam Ta obfitość mnie urzeka Teraz szepnę ci za uszkiem: Może służyć za poduszkę... Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach jakie pięne ma pani oczy 18.10.09, 23:30 Nareszcie słabość swoją zdradziłeś pewnie chowany przez nianię byłeś gdzie obfitości się wylewały właśnie tak rodzą się ideały.. Odpowiedz Link
meltbigson Re: Ach jakie pięne ma pani oczy 19.10.09, 00:39 Niani nie miałem, a szkoda (nie każdy nianię mieć musi) Czy słabość to czy wygoda Przylgnąć do takiej podusi? Odpowiedz Link