goldenfisz 19.12.07, 10:59 ... krabowe... Jakie macie pomysły na sałatkę? Czego dodajecie, żeby nie zdusić ich delikatnego zmaku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Paluszki... 19.12.07, 11:20 kraby sa spokrewnione z rybami. Uprawiasz kanibalizm? Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Paluszki... 19.12.07, 11:29 Wygląda na to, że tak... Śledziom też nie odpuszczam, szczególnie jeśli na stole jest zmrożona wódeczka. Kinia coś o tym wie ))... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Paluszki... 19.12.07, 11:36 To moze i ja tego kiedys doswiadcze. Szczegolnie ze lubie.... sledziki Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Paluszki... 19.12.07, 11:38 Kiedyś, kiedyś... Teraz to ja poproszę o pomysły na paluszki. Strasznie mnie na nie naszło.... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Paluszki... 19.12.07, 11:43 Niestety. Tym razem poddaje sie. Nie jadam owocow morza, a co za tym idzie, nie potrafie ich przygotowac Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Paluszki... 19.12.07, 11:22 goldenfisz napisała: > A co? Takie niedobre? Dobre, dobre. A jeszcze lepsze krążki z kalmarów Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Paluszki... 19.12.07, 11:31 Mniam.... Smażone w głębokim tłuszczu, pokropione cytrynką i do tego pifffo... Ale co sałatką???? Co do paluszków??? Odpowiedz Link
khinga Re: Paluszki... 19.12.07, 16:02 Przyjaciółka robi...dodaje makaron,groszek i reszty nie pamietam...raz próbowałam,ale nie przypadła mi do gustu smakowego Odpowiedz Link
arek5001 Re: Paluszki... 19.12.07, 16:30 khinga napisała: > Przyjaciółka robi...dodaje makaron,groszek i reszty nie pamietam...raz > próbowałam,ale nie przypadła mi do gustu smakowego To jest normalne pastwienie się nad głodny pracownikiem biurowym.. Odpowiedz Link
khinga Re: Paluszki... 19.12.07, 18:49 może skoczysz do pobliskiego sklepu po drożdżówkę dla siebie i...księgowej)) Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Paluszki... 20.12.07, 10:58 Cześć Kinia! W życiu by mi nie wpadło do głowy "zaklejać" paluszki makaronem, nawet ryżowym. Są zbyt delikatne. Zawsze jak je jadłam, to były głównym składnikiem sałatki, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć, co tam jeszcze było.... Może zostać przy śledziach?... Odpowiedz Link
khinga Re: Paluszki... 20.12.07, 11:01 Witaj Asiu! Koopę lat. Nie miałam na myśli zaklejanie paluszków. Właśnie jako jeden ze składników sałatki. Jakoś nie przepadam za krabami. Śledzie dobre na każdą okazję i pod każdą postacią Wczoraj obeszło się bez, ale dziś mam wielki apetyt na nie) Odpowiedz Link