Gość: adam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 01:59 poszukuję informacji dot. rumunii zwaszcza w sprawach podrozy samochodem. proszę o kontakty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiek Re: RUMUNIA IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 13.01.04, 16:01 prawdopodobnie najlepiej zacząć w Oradei. Sprawdż na www.rumunia.com.pl Odpowiedz Link
dlew54 Re: RUMUNIA 17.05.04, 22:53 Zapraszam na naszą stronę www: www.sep26.acpik.com.pl/ - aktualności Odpowiedz Link
bynek Re: RUMUNIA 20.05.04, 23:53 Witaj ! Byłem samochodem w Rumunii w 2001. W czym mogę Ci pomóc ? bynek Odpowiedz Link
wrjan Re: RUMUNIA 22.05.04, 22:00 Czesc bynek ja tez wybieram sie autem do Rumunii w tym roku. Czy moge napisac do ciebie na priva o detale? Mam seicento i zastanawiam sie czy to nioe jest za dobre auto na warunki rumunskie O czym trzeba pamietac? Jak wyglada sprawa z benzyna (jaka tankowac jesli w PL tankuje euro 95) czesciami zamiennymi itp. Czy miejscowa policja lapie i wymaga lapowek? Czy o czyms jeszcze powinienem wiedziec? Odpowiedz Link
Gość: bialy Re: RUMUNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 10:56 oj lepiej cos mocniejszego(gory),lub chociaz z wiekszymi kolami(na bocznych drogach moga byc dziury), albo trzymac sie tylko glownych drog bez zjezdzania na obwodnice miast i trasy zolte na mapie policja mila benzyna super salonow fiata nie widzialem(bylem uno 1.4 w 2003r)ale pewnie wszystko da sie zrobic kwestia czasu i dobrego ubezpieczenia AC na zagranice Odpowiedz Link
rychu_z_przemysla Do RUMUNII za 70 zł? Tak, to prawda! 26.05.04, 11:08 Do RUMUNII za 70 zł? Tak, to prawda! Bilet PKS na trasie Przemysl- Suceava (Suczawa) kosztuje 70zł. www.pks-przemysl.pl/ Odpowiedz Link
Gość: zafka Re: RUMUNIA IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 16:07 Najlepiej jechac Dacią Odpowiedz Link
Gość: noroc Re: RUMUNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:23 kiedy tam byliscie ostatnio? teraz to juz inny kraj, minimum mercedes Odpowiedz Link
tiresias Re: RUMUNIA 29.06.04, 12:52 czy może ktoś podać rozpiskę trasy (nazwy miejscowości i numery dróg od granicy Polski do okolic Konstancy)? a może jest coś w internecie na ten temat? Odpowiedz Link