IP: *.protonet.pl 04.04.05, 21:30
mam pytanie: ile tak naprawde trzeba zapłacic za osobę i z jakim biurem
jechac zeby nie wdepnąc w jakies koszmarne warunki w Bułgarii (poczytalam
pare watkow i troche sie przeraziłam a planowalam jechac tma w tym roku).

A.
Obserwuj wątek
    • Gość: pistour@abv.bg Re: Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 05:06
      Proponujemy Państwu pobyt w hotelu, w apartamencie czy w kwaterze prywatnej w
      regionie Pomorie. Jest to bogaty w zabytki historyczne region, na wspaniałą
      przyrodę, urodzajną ziemię i gościnnych mieszkańców. Wypoczną tutaj rodziny z
      dziećmi jak i młodzież, i emeryci, bo każdy znajdzie tu dla siebie optymalne
      cenowe relacje.
      W województwie burgaskim najtaniej jest w Burgas, najdrożej w Nesebarze, my
      proponujemy środek t. j. Stare Pomorie, gdzie mamy BP.
      Pozdrawiam Stefan Marinov
    • Gość: Roxi Re: Bułgaria IP: 217.153.156.* 10.04.05, 18:52
      Ja byłam z Gandalf Travel. Płaciłam 800 zł za 12,czy 14 dni (na początku lipca)
      z przejazdem i śniadaniami i jak sobie porównywałam, to była dobra cena, a
      warunki na miejscu też ok. I na pewno polecam Kraniewo- super plaża, czyściutko
      (bo na forum też się naczytałam,że różnie z tym bywa). Bułgaria jest piękna,
      ale rzeczywiście trzeba zwracać uwagę na standard lokali, bo jest różnie.Lepiej
      jechać tam z zaufanym biurem, bo tak jak się przyglądaliśmy ze znajomymi na
      miejscu- sama ilość gwiadek w hotelu niewiele znaczy. Są hotele ***
      beznadziejnie położone, albo do kapitalnego remontu , a są * i **, które są
      naprawdę przyzwoite. Mam wrażenie,że tam jak już raz dali hotelowi gwiazdkę,to
      jest to już dozgonne,nawet gdyby się miał zawalićsad
      • Gość: rafalv Re: Bułgaria IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.04.05, 23:39
        zaufane bp to jakie ???
        dzięki za doradztwo
        pzdr rw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka