Gość: piotr IP: 217.96.86.* 09.11.03, 20:18 może ktos był lub ma jakies namiary, tzn kwatery lub niedrogie hotele z góry dzięki .pzdr.PIOTR. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kayo Re: narty na UKRAINIE IP: 195.117.241.* 10.11.03, 06:57 byłem jest pięknie, byłem w Slavsko koło niedaleko Skole - Mukaczewo, kwatery w porównywalnej cenie jak w polsce, wyciągi też warunki trochę spartańskie no chyba że wybierzesz się do super hotelu lub ośrodka sportowego, ja mieszkałem w ośrodku sportowym, było w porządku na stokach mało ludzi, a był to luty, można spróbować, jest fajnie i tanio ale nie ma się co spodziewać dużych różnic cen Odpowiedz Link
wowa11 Re: narty na UKRAINIE 14.11.03, 23:00 Ja też znam Sławsko ale nie oceniam go tak wysoko. Poziom zagospodarowania o gorszy niż w Polsce a cenowo podobnie a nawet drozej, dlatego nie dziwiło mnie, że ubiegłej zimy w Ustrzykach, Weremieniu, Wierchomli czy Krynicy w okresie pomiędzy Świętami a feriami większość narciaży stanowili Ukraińcy. Wyciąg krzesełkowy jest też w Worochcie, tam byłem latem, widziałem też orczyk, szczegółów nie znam. Mam adresy kilku kwartir prywatnych, jeżeli ktoś będzie chętny to poszukam i podam. Z tego co pamiętam to w Sławsku było drożej niż w Polsce, chcieli po 20-40hr za osobę na kwaterach prywatnych. {rzypominam sobie, że jest też wyciąg we wiosce pod Chomiakiem i Syniakiem, jest tam ośrodek wypoczynkowy, to chyba Jabłonica. Odpowiedz Link