Dodaj do ulubionych

narty na UKRAINIE

IP: 217.96.86.* 09.11.03, 20:18
może ktos był lub ma jakies namiary, tzn kwatery lub niedrogie hotele z góry
dzięki .pzdr.PIOTR.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kayo Re: narty na UKRAINIE IP: 195.117.241.* 10.11.03, 06:57
      byłem jest pięknie, byłem w Slavsko koło niedaleko Skole - Mukaczewo, kwatery w
      porównywalnej cenie jak w polsce, wyciągi też warunki trochę spartańskie no
      chyba że wybierzesz się do super hotelu lub ośrodka sportowego, ja mieszkałem w
      ośrodku sportowym, było w porządku na stokach mało ludzi, a był to luty, można
      spróbować, jest fajnie i tanio ale nie ma się co spodziewać dużych różnic cen
      • wowa11 Re: narty na UKRAINIE 14.11.03, 23:00
        Ja też znam Sławsko ale nie oceniam go tak wysoko. Poziom zagospodarowania o
        gorszy niż w Polsce a cenowo podobnie a nawet drozej, dlatego nie dziwiło
        mnie, że ubiegłej zimy w Ustrzykach, Weremieniu, Wierchomli czy Krynicy w
        okresie pomiędzy Świętami a feriami większość narciaży stanowili Ukraińcy.
        Wyciąg krzesełkowy jest też w Worochcie, tam byłem latem, widziałem też
        orczyk, szczegółów nie znam. Mam adresy kilku kwartir prywatnych, jeżeli ktoś
        będzie chętny to poszukam i podam. Z tego co pamiętam to w Sławsku było drożej
        niż w Polsce, chcieli po 20-40hr za osobę na kwaterach prywatnych. {rzypominam
        sobie, że jest też wyciąg we wiosce pod Chomiakiem i Syniakiem, jest tam
        ośrodek wypoczynkowy, to chyba Jabłonica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka