epi2 10.08.03, 21:58 Witam Mam na imie Aneta. Mam 28 lat, a na epilepsje choruje od 25. Bardzo bym chciala poznac inne osoby zmagajace sie z ta sama choroba. piszcie na maila: annathema0@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
begonia Re: EPILEPTYCZKA SZUKA PRZYJACIOL 26.08.03, 18:52 Mam na imie Kamila. Mam 29 lat Na epi choruje od dziecinstwa. Szukam kolezanek Pracuje w hurtowni sam. Czas wolny spedzam na czytaniu ksiazek, malowaniu na szkle, sluchaniu muzyki. Nie wiem co Tobie jeszcze napisac. Jestem osoba wrazliwa, o spokojnym uosposobieniu. Jestem wrazliwa kobieta.Chce sie zaprzjaznic z kims opodobnych problemach. Pozdrawiam Mila Odpowiedz Link Zgłoś
begonia Re: EPILEPTYCZKA SZUKA PRZYJACIOL 29.08.03, 09:14 Aneto, mam problemy z wysłaniem do Ciebie poczty na adres aneta75... Wysłałam więc list na adres "Gazety". Odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
epi2 Re: EPILEPTYCZKA SZUKA PRZYJACIOL 29.08.03, 17:16 Begonia, slonko. Dzieki za maile... Dochodza na aneta75..... Ale najlepiej wysylaj ten sam mail na te adresy ktore znasz, takze z gazet.pl. Ciesze sie ze Cie poznalam Pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
10191979k Re: EPILEPTYCZKA SZUKA PRZYJACIOL 24.11.03, 18:51 Czesc mam na imie Kasia 24 lat również choruje na epilepsje od 9 lat, niedawno bo 6 miesięcy temu urodziłam syna Jakuba ,jestem szcześliwa mamą i żoną .Mimo tego,że choruje od tak dawna dla mnie staram si o ym nie myśleć chciałabym cie poznac -jęli ty równiezmasz ochote mnie poznac to napisz . Jestem z Łodzi . Czekam na odzew.Pa Odpowiedz Link Zgłoś