gosiakrzys 07.11.03, 11:00 prosze o jakies info na temat jak tolerujecie lamitrin.zaczynam od dzisiaj brac i powiedzcie czy jest on dobrym lekiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.11 Re: EPIELPSJA I LAMITRIN 08.11.03, 21:14 Moj syn Gosiu bierze to od roku i znosi bardzo dobrze.Studiuje, mieszka sam i chociaz bardzo sie o niego boje-daje sobie rade. Obserwowalam w klinice Bethel (Niemcy)bardzo dobre wyniki w stosowaniu tego leku. A moglabys zdradzic jakiego rodzaju sa twoje napady.Czy bralas juz inne leki? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam14 Re: EPIELPSJA I LAMITRIN 09.11.03, 22:36 proponuję zajrzeć na forum prywatne Zdrowie: neurologia Odpowiedz Link Zgłoś
asiawol Re: EPIELPSJA I LAMITRIN 10.11.03, 09:08 Lamitrin ( niedawno nosił jeszcze nazwę Lamictal ) biorę 3,5 roku. Dla okazał się on bardzo pomocny: ataki prawie ustąpiły, brałam go rónież podczas ciąży. Tak, że nie tylko jest dobry dla mnie, ale i nie zaszkodził dzidziusiowi. Wiem, że należy go wprowadzać stopniowo, bo może wywołać uczulenie. Mi, chociaż jestem alergiczką, nie zaszkodził .Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
lili111 Re: EPIELPSJA I LAMITRIN 02.12.03, 17:27 Ja brałam go przez około dwa lata, był to pierwszy lek jaki u mnie zastosowano i obijęto mnie nim na klinice w programie doswidczalnym. Na początku brania leku ataki się uspakajały, ale gdy organizm przyzwyczajał się do leku wracały. W końcu nastąpiło takie ich nasilenie, że pomimo zwiekszania dawki, lek trzeba było zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś