mery-50an 27.03.09, 14:54 po jakim okresie moge przejsc na rentę do ZUS,jezeli w chwili obecnej posiadam grupe pozarentową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrakobieta3 Re: pytanie 27.03.09, 21:12 Po jakim okresie od kiedy? Od rozpoczęcia okresów zaliczanych, pracy czy czegoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
ola.ola2 Re: pytanie 28.03.09, 06:15 Takie pytania zadajesz dobra kobieto, jakbyś wiedziała co to znaczy grupa pozarentowa, bo ja jakoś nie słyszałam o takim sformułowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrakobieta3 Re: pytanie 28.03.09, 12:40 Bo ty, Olu, o wielu rzeczach jeszcze nie słyszałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
ola.ola2 Re: pytanie 29.03.09, 09:10 No to jak dobra kobieta jest taka mądra, to dlaczego nigdy jeszcze nie dała jakiejś dobrej rady, tylko potrafi się czepiać. Udziel Panu rady proszę i wyjaśnij mi co to jest ta "grupa pozarentowa", bo ja nie wiem , jak jesteś taka mądra to odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
niepelnosprawni.info Re: pytanie 30.03.09, 08:00 faktycznie przydał by sie dokładniejszy opis Pana sytuacji (choćby wiek, ilość lat składkowych i nieskładkowych, informacja o posiadanym orzeczeniu)- jeśli nie chce Pan opisywac na forum czekam na e-mail warszawa@integracja.org warto też zapoznac sie z publikacją" renty i emerytury" www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/5081 Odpowiedz Link Zgłoś