budzik11 20.05.10, 14:05 Tym razem inaczej. Co powiecie na takie wynalazki?? Mnie rozwalił separator do jajek www.joemonster.org/art/14122/10_kuchennych_gadzetow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: Kuchenne gadżety 20.05.10, 14:37 Nr 2 bis zdecydowanie mógłby zachęcić mojego męża do gotowania Odpowiedz Link
listekklonu Re: Kuchenne gadżety 20.05.10, 14:52 Podoba mi się wycinarka do ananasów. Kiedyś dostałam świeży owoc i zupełnie nie wiedziałam, od której strony do niego podejść. Odpowiedz Link
ninkowamaminka Re: Kuchenne gadżety 20.05.10, 15:14 Podobną wycinarkę do ananasa kupiłam w Tchibo i jest to cudo bez którego trudno mi się obyć. Dzięki nieniej stałam się ananasożercą, bo obranie ww jest łatwizną. Pozdrawiam Odpowiedz Link
emily_valentine Re: Kuchenne gadżety 20.05.10, 15:19 Niektóre fajne np. wycinarka do ananasa, pokrywka do zupek chińskich czy dzbanek do mleka. Ale niektóre ochydne. Nie chciałabym nawet oglądać kwadratowego jajka, nie mówiąc o jedzeniu go. I nie tknęłabym nic zgrillowanego na spalinach, fuuuuuuj.... Odpowiedz Link
misself Re: Kuchenne gadżety 20.05.10, 15:44 ninkowamaminka napisała: > Podobną wycinarkę do ananasa kupiłam w Tchibo i jest to cudo bez > którego trudno mi się obyć. Bez wycinarki też się da obrać Mnie się najbardziej podobały łyżki-pałeczki do perkusji (11$ na Amazon.com, gdyby nie ta cena, to bym kupiła Mężczyźnie) i ten dzbanek z wymionkiem. Odpowiedz Link
otterly Re: Kuchenne gadżety 21.07.10, 12:00 Miss, takie dzbanki z wymionami i takie same szklanki do mleka są we Flo. Nawet ostatnio myślałam czy sobie nie kupić. Odpowiedz Link
anu_anu Re: Kuchenne gadżety 20.05.10, 15:50 Mam to ustrojstwo do ananasów, też z Tchibo, działa ekstra! Ale reszta jakoś mnie nie przekonuje... Odpowiedz Link
loola_kr Re: Kuchenne gadżety 20.05.10, 16:33 to muszę kupić takie coś do obierania ananasów bo my je jadamy pasjami Odpowiedz Link
krakowskim_targiem Re: Kuchenne gadżety 31.05.10, 19:25 gadżety do jajek w ogóle budzą masę kontrowersji... mnie bawią parowary, choć wierzę, że dla roztargnionego studenta mogą być przydatne w myin natomiast wyczaiłam na przykład "ogrzewacz do jajek", który wygląda jak skarpetka, ma utrzymywać ciepło ugotowanego jajka, jak dla mnie pomysł trafiony, bo jaja na miękko wprost uwielbiam. nie mówiąc o innych fikuśnych kieliszkach, kieszonkach, nakłuwaczach.... ale to polecam obejrzeć na własną rękę. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Kuchenne gadżety 31.05.10, 19:47 Ta żółta rękawica bardzo sympatyczna Odpowiedz Link
agrafka_online Re: Kuchenne gadżety 02.06.10, 12:21 Strasznie lubię wszelkie gadżety szkoda że nie ma adresów gdzie można kupić te rzeczy. Też mam w swojej kuchni trochę gadżetów np. wirówka do sałaty - zawsze denerwowało mnie osuszanie liści sałaty www.stylowazastawa.pl/produkt/2783/Wirowka_Zyliss_SMART_24cm_biala.html Odpowiedz Link
coolista80 Re: Kuchenne gadżety 20.07.10, 14:31 Dobre, nie wpadłabym na to, żeby nadawać jajka kwadratowy kształt po to, żeby lepiej było je kroić. Tez mam coś niesamowitego, jak zobaczyłam, to stwierdziłam, że za niedługo wymyślą takie urządzenia, które będą za nas wszystko robić. Jak wam się to podoba: www.facebook.com/photo.php?pid=237395&id=109218032433472 Odpowiedz Link
tia-dalma Re: Kuchenne gadżety 20.07.10, 22:21 Pomysłowe A w Tchibo są właśnie te wycinarki do ananasów jakby co Odpowiedz Link
zott36 Re: Kuchenne gadżety 21.07.10, 07:42 Separator do jajek boski . Natomiast mojemu mężowi , zdecydowanie przypadłby do gustu ten ostatni gadżet - roznegliżowana gosposia. Odpowiedz Link
tia-dalma nie kuchenny, a łazienkowy :) 21.07.10, 11:26 www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-ShowBigsAnsichten;sid=wLKD4qn1qd6D5-WzfNWJhqpqC2oLWc8Rteo=?ProductSKU=0022571&myPic=1%2c00 plus za formę Odpowiedz Link