k1234561 16.06.10, 21:37 Bardzo proszę polećcie mi porządną i sprawdzoną prostownicę do włosów.Przymierzam się do zakupu tego urządzenia,ale kompletnie nie wiem czym się kierować przy wyborze.Bardzo na Was liczę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze_mama_stasia Re: Prostownica do włosów 16.06.10, 23:43 Ja używam prostownicy BOSH PHS2105. Zanim ją kupiłam wiele czytałam o prostownicach i byłam zorientowana. Szukałam tańszego modelu - dałam za nią około 120 zł. Teraz w granicach 100 zł spokojnie kupisz taką. Jej zalety: szybko się nagrzewa, fajnie prostuje, 2 lata gwarancji, moc 170 [W] - więc na mój gust całkiem ok oraz nakładki ceramiczne. Wady: przede wszystkim nie ma funkcji jonizacji, dzięki której włosy się podobno mniej niszczą... A i jeszcze jedna zaleta jest ładna i poręczna Odpowiedz Link
mewa000 Re: Prostownica do włosów 17.06.10, 10:26 Ja też mam prostownicę Boscha, z regulacją temp w zakresie 100-200 stopni i z jonizacją. Jest na prawdę dobra, a powiem Ci, że moich włosów nie wyprostuje słabą prostownicą, więc tą polecam www.megamedia.pl/prostownica-bosch-phs-2560.php Odpowiedz Link
whitesauber Re: Prostownica do włosów 17.06.10, 21:27 mam bosha uzywam już ponad dwa lata i jestem zadowolona. Tylko nie pamietam jaki to model. Odpowiedz Link
leksisi Re: Prostownica do włosów 18.06.10, 09:38 Z czystym sumieniem polecam prostownicę Wahl Cutek - starsza wersja ceramiczna ok. 99zł, nowa wersja tytanowa ok. 120 zł. Z tego co wiem jest też nowość - wersja do włosów krótkich (Wahl Cutek Pencil), która kosztuje ok. 140 zł. Mam, sprawdziłam i jestem b. zadowolona - bardzo dobrze prostuje włosy!, jest poręczna, wygodna, szybko się nagrzewa, ma jakiś taki "dziwny" kabel, który się nie plącze i nie skręca. Mi poleciła moja fryzjerka - sama takiej używa w salonie, bo to w sumie jest sprzęt profesjonalny, fryzjerski. ps ceny podałam z allegro (sama też na allegro kupiłam). Odpowiedz Link
otterly Re: Prostownica do włosów 18.06.10, 12:50 A ja mam Remingtona. Płytki ceramiczne a na nich taka teflonowa tkanina. Podobno mniej niszczy włosy. Nie mam porównania, więc nie wiem czy na prawdę tak jest, ale prostuję włosy codziennie od kilku lat i nie jest z nimi źle. Ma regulację temperatury, nie ma jonizacji. Znajomy fryzjer powiedział mi, że to jest funkcja "marketingowa", która sprawia, że włosy się nie elektryzują, nic więcej. Moje się nie elektryzują nigdy, więc nie potrzebuję jonizacji. Odpowiedz Link
tia-dalma Re: Prostownica do włosów 19.06.10, 01:13 Też mam Remingtona i też sobie bardzo chwalę Odpowiedz Link
igifigiel Re: Prostownica do włosów 22.06.10, 13:27 mam 3 letniego remingtona i i tegorocznego brauna (ten czerwony z jonizacją) ..cudów nie ma obie niszczą wlosy ale ja bym się skłaniała w kierunku remingtona Odpowiedz Link
lazurowe-wybrzeze Re: Prostownica do włosów 22.06.10, 13:41 ja też mam remingtona od jakichś 3 lat, jestem zadowolona Odpowiedz Link
ko_kartka Re: Prostownica do włosów 22.06.10, 21:53 Mam Remingtona za 90 zł (kupiona w zeszłym roku), z ceramicznymi płytkami, bez bajerów. Jestem z niej bardzo zadowolona, ale nie mam porównania z inną. Często używam i nie zauważyłam szczególnego zniszczenia włosów, ale używam jedwabiu przed prostowaniem. Odpowiedz Link
pal.ma Re: Prostownica do włosów 22.06.10, 22:44 Ja również mam remingtona kupiłam na allegro za 115 zł plus 15 przesyłka.A w sklepie kosztuje 190zł.Jest rewelacyjna szybko się nagrzewa (ok.30sek) od 150 do 230stopni.Fajne pudełeczko do przechowywania.Super!!!!!!!PROSTOWNICA CERAMICZNA REMINGTON S1051 LCD (1039231033) Odpowiedz Link
misself Re: Prostownica do włosów 22.06.10, 23:07 Bez reklam i numerów aukcji bardzo proszę. Odpowiedz Link
lexi_126 Re: Prostownica do włosów 24.06.10, 21:51 jesli chcesz zainwestowac w dobry ,profesjoanlny sprzet to polecam taka www.kalamis.pl/product-pol-313-Prostownica-Sleek- Expert.html .Dlugo szukalam zanim ja wybralam i nie zaluje swojego wyboru,mimo ze jest dosc droga. Odpowiedz Link