Dodaj do ulubionych

Problem z inkasentem (prąd)..

29.09.10, 18:50
Wczoraj spisywali liczniki za prąd a mnie nie było w domu i mojego nie spisalisad Myślałam, że ktoś przyjdzie dzisiaj-gdzie tamsad Co mam teraz zrobić? Energetyka nie odbiera telefonu... Mieszkam w Wielkopolsce.
Obserwuj wątek
    • gazetowy.mail Re: Problem z inkasentem (prąd).. 29.09.10, 19:23
      1. Weź fakturę, zobacz jaki jest numer do Biura Obsługi Klienta i zadzwoń.
      2. Załóż sobie konto eBOK i będziesz mogła stan przez internet podawać.
    • ja.dorcia Re: Problem z inkasentem (prąd).. 30.09.10, 08:42
      ewentualnie, oszacuja zuzycie pradu na podstawie poprzednich okresow rozliczeniowych i przy nastepnej kontroli (chyba co pol roku chodza) sie wyrowna...
    • ja.dorcia cd... 30.09.10, 08:47
      za szybko sie wyslalo poprzednie wink

pozatym, nieraz jest tak, tzn przynajmniej u mnie w bloku, ze okolo dwa tygodnie pozniej jest taki drugi termin, gdzie sa wymienione numery lokali, ktore nie byly za pierwszym razem dostepne.
    • sadosia75 Re: Problem z inkasentem (prąd).. 30.09.10, 11:48
      Albo nalicza Ci prad na podstawie poprzednich spisow i zrobia wyrownanie po kolejnym spisie licznika. Albo zadzwon do BOKu ( nr masz na fakturze ) i podaj swoj stan licznika, chyba ze kogos wysla jeszcze raz, zeby odczytal licznik.
      Ja spisuje dodatkowo sama stan licznika, przy inkasencie ( on mi stawia parafke przy moim spisie i pieczatke ) i jesli cos sie pozniej nie zgadza ( a bylo juz tak niestety ) to mam swoja podkladke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka