Dodaj do ulubionych

lawendowe dodatki

05.03.11, 21:37
mam zieloną łazienkę, właściwie jasno seledynową, i chciałabym zaryzykować do niej dodatki z motywami lawendy lub w lawendowym kolorze. Widziałam kiedyś dekorację sklepową w tych kolorach i bardzo mi się spodobała. Szukam głównie tkaniny na zasłonkę (np w kratkę) i dodatków takich jak koszyczki na półki, pudełka na biżuterię, dywaniki. Może znacie ciekawe sklepy internetowe?
Obserwuj wątek
    • fajnababka3 Re: lawendowe dodatki 06.03.11, 16:35
      Kiedyś zamawiałam różne gadźety z motywem lawendy do pracy ze sklepu Stara Mydlarnia.
    • fajnababka3 Re: lawendowe dodatki 06.03.11, 16:43
      Polecam też Twoja Prowansja (świetne ręczniczki i mydełka cykady) i nie pamiętam jak się nazywa firma z Bielska Białej - szyją obrusy, pościel, firanki, wieszaki do ubrań z motywem lawendy. Stara mydlarnia ma te rzeczy w swojej ofercie ale znacznie drożej rzecz jasna.
    • hispana Re: lawendowe dodatki 07.03.11, 12:09
      zrobilam u siebie cos fantastycznego, do kolkow po starym lustrze przymocowalam biale metalowe wiaderka z ikei (w dziale kuchnia) i powkladalam w to peczki suszonej lawendy
    • ofelia1982 Re: lawendowe dodatki 07.03.11, 13:02
      Zobacz przedmioty tego SPrzedającego (KLIK!)
      • reni_aferka Re: lawendowe dodatki 07.03.11, 13:57
        nie wiem skąd jestes ale polecam www.ewax.pl są na giełdach kwiatowych. Ceny maja zabójczop niskie o ile mozesz kupujac u nich wziac fakturę na firmę. moja szafka na klucze na allegro 79 plys wysylka a tam 29
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka