Dodaj do ulubionych

Młynek do pieprzu, elektryczny, grubomielący

28.03.11, 12:26
Kupiłam elektryczny młynek do pieprzu za ok. 10 zł, na spróbowanie (do tej pory miałam taki ręczny). Po tygodniu się rozleciał. A że pieprz kocham miłością wielką i nie ma dla mnie obiadu bez niego, chciałabym sobie ułatwić życie. Poszukuję więc młynka do pieprzu. Ale takiego, który w miarę grubo mieli, żeby pieprz nie był jak z torebki. I szybkosmile Macie może jakiś sprawdzony? Chciałabym przeznaczyć ok. 50 zł. (myślę, że w tej kwocie uda się znaleźć coś sensownego. Pomóżcie smile
Obserwuj wątek
    • sadosia75 Re: Młynek do pieprzu, elektryczny, grubomielący 28.03.11, 12:33
      W Lidlu sa mlynki do pieprzu. Za 20zl. Na baterie, biale, grubo miela i wytrzymale sa.
      Jak nie znajdziesz w Lidlu to zobacz w Biedronce. tez maja mlynki ( chyba nawet takie same jak z Lidlu ale kolor inny ) A jak nie znajdziesz to kup gotowy pieprz w mlynku ( taka wiesz buteleczka szklana i w srodku pieprz chyba z kamisa ) i po zuzyciu mozna dosypywac pieprz. tez mieli grubo.
      • aniuta75 Re: Młynek do pieprzu, elektryczny, grubomielący 28.03.11, 14:04
        Też polecam młynki z Lidla. możesz sobie ustawić grubość mielenia jaka Tobie odpowiada smile.
      • pocket.size Re: Młynek do pieprzu, elektryczny, grubomielący 28.03.11, 22:19
        > W Lidlu sa mlynki do pieprzu.

A to jakaś czasowa promocja jest? Bywam w Lidlu przynajmniej raz w tygodniu, obchodzę zawsze te kosze na środku i jakoś nigdy nie rzuciły mi się w oczy. W Biedronce zakupiłam ostatnio psikacze do oliwy i octu, ale młynków nietu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka